Odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk

Odds på Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk

Planlegger du å spille på odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk? De to profesjonelle bokserne skal møte hverandre i ringen, og det blir spennende å se om Joshua klarer å forsvare mestertittelen sin.

Før du starter med betting og odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk, anbefaler vi deg å se gjennom denne guiden. Her er alt du trenger å vite om den kommende boksekampen, samt hvilke oddsobjekter som er tilgjengelig.

Bettingselskaper med odds på Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk – info om kampen

Anthony Joshua og Oleksandr Usyk møter hverandre i bokseringen 25. september 2021, og kampen vil finne sted på Tottenham Hotspur Stadium i London. 

I utgangspunktet var det ventet at Joshua skulle bokse mot Tyson Fury, som er WBC-vinner. Det ble imidlertid bestemt at Deontay Wilder skulle få mulighet til å bokse mot Fury før Anthony Joshua. 

Istedenfor å vente på resultatet av denne boksekampen, har Joshua bestemt at han ønsker å møte Oleksandr Usyk, som er rangert som nummer én i WBO. Dette er en farlig motstander, noe som gjør kampen ekstra spennende. 

Kampen som skal vare i 30 minutter til én time skal vises som en pay per view (PPV)-sending på Sky Sports Box Office. Sjekk gjerne ut YouTube-kanalen Sky Sports Boxing om du vil ha mulighet til å følge kampen selv.

Generell info

 • Deltakere: Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk
 • Tidspunkt: 25. september 2021 (klokken 23:00)
 • Lokasjon: Tottenham Hotspur Stadium i London
 • Hvordan se kampen: Sky Sports Box Office (PPV)
 • Varighet: 0,5–1 time

Oddsobjekter på kampen

Dersom du har tenkt til å spille på odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk, finnes det flere spennende oddsobjekter å velge blant. Vinnerodds er det mest populære oddsobjektet. Hvem vinner boksekampen – Anthony Joshua eller Oleksandr Usyk?

Du kan også tippe på tap eller uavgjort. 1 x 2-spill er populært, også innen boksing. Ellers kan du tippe på totalt antall runder hos flere bookmakere. Du kan til og med tippe på hvorvidt deltakerne holder ut hele løpet, eller om kampen avsluttes før.

 • Kampvinner
 • Uavgjort
 • Taper
 • Antall runder
 • Holder spillerne ut hele distansen?

Kampprognose og forventninger

Skal du spille på odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk, gjelder det å sette seg inn i kampprognoser. Den store vinnerfavoritten er Anthony Joshua. Det antas at Joshua har nærmere 70 % sjanse for å vinne boksekampen, mot Usyks 30%. 

Det er med andre ord lav risiko involvert om du tipper på at Joshua vinner eller at Usyk taper. Oddsen er lav, og den potensielle gevinsten er også relativt lav. Ønsker du å spille mer risikabelt for å øke den potensielle gevinsten, kan du selvfølgelig tippe motsatt.

De store bettingselskapene har allerede utarbeidet odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk.

Her er en oversikt over oddsen:

 • Anthony Joshua: 1,35
 • Uavgjort: 23,00
 • Oleksandr Usyk: 3,25

Som du ser, tror bookmakerne at det er små sjanser for at kampen ender med uavgjort. Det er også større sannsynlighet for at Anthony Joshua vinner, enn at Oleksandr Usyk vinner.

Kort om utøverne

Anthony Joshua er en tungvektsbokser fra Storbritannia. Han kom til verden i 1989 i engelske Watford. For øyeblikket er Joshua den regjerende verdensmesteren innen tungvektsboksing. Han har vunnet mestertitlene i både WBA, WBO og IBO.

Joshua er en idrettshelt i Storbritannia, og i 2018 ble han tildelt tittelen OBE (offiser) for sitt pågangsmot og innsats. Denne prisen ble delt ut av Order of the British Empire. Joshua kan også vise til en OL-medalje fra 2012, der han tok gull.

Oleksandr Usyk på sin side, er en tungvektsbokser fra Ukraina. Han ble født i 1987, og har blant annet representert hjemlandet under OL i 2008. Den gang ble han slått ut under kvartfinalen. Han hevdet seg likevel ganske snart, da han tok bronse i bokse-VM i 2009.

Om Anthony Joshua

 • Alder: 31
 • Opprinnelse: England
 • Høyde: 198 cm
 • Stil: Høyrehendt («orthodox»)

Om Oleksandr Usyk

 • Alder: 34
 • Opprinnelse: Ukraina
 • Høyde: 190 cm
 • Stil: Venstrehendt («southpaw»)

Hvordan spille odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk?

Det finnes en rekke spennende bettingsider på nett som tilbyr odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk. Det er enkelt å sette i gang, dersom du ønsker å tippe på den kommende kampen. 

Hvis du ikke allerede er registrert på en bettingside, kan vi anbefale deg å sjekke ut våre anbefalte oddssider på nett. Les anmeldelser og omtaler, og finn siden som passer best for akkurat deg. 

 1. Registrer deg på en bettingside på nett
 2. Gjør et innskudd 
 3. Motta eventuell velkomstbonus
 4. Åpne odds-sidene
 5. Velg «Boksing» i oversikten
 6. Finn odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk
 7. Velg oddsobjekter

Hvilken bettingside er best for odds på boksing? 

Det finnes mange bettingsider som tilbyr et bredt utvalg av oddsobjekter på boksing. Du vil også kunne finne mange andre spennende sporter som du kan tippe på. På den måten kan du se frem til en variert og spennende spillopplevelse.

Vi har mange favoritter når det kommer til oddssider for betting på boksing. Det er likevel slik at alle har ulike preferanser. Det viktigste er at du finner en bettingside som oppfyller alle dine personlige krav. 

Skal det for eksempel være tilgang på live betting, eller ønsker du å ha tilgang på kundeservice 24/7?

Her er noen av tingene du bør se etter før du registrerer deg på en bettingside:

 • Utvalg av oddsspill og oddsobjekter
 • Velkomstbonus 
 • Omsetningskrav på bonuser
 • Kundeservice
 • Brukervennlighet (kan du spille fra mobil – for eksempel?)
 • Mulighet for live betting

Live odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk

Hos mange bettingsider kan du velge mellom odds som er pre-match (altså før kampen) eller live odds (betting mens kampen pågår). Det er gode muligheter for å nyte live odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk. 

Det er ekstra spennende å tippe på boksekamper når du kan se at oddsen blir justert live. Sjekk om bettingsiden har cash-out, slik at du kan sikre eventuelle gevinster før kampslutt.

Lykke til med odds på Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk

Vi venter i spenning på kampen mellom Anthony Joshua og Oleksandr Usyk som vil finne sted den 25. september.

Finn din favoritt, og registrer deg på en bettingside som tilbyr odds på boksing. Lykke til!

Publisert: 29/10/2021 · Sist oppdatert: 29/10/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.