Odds på Borussia Dortmund – Bayern München 7. november

Borussia Dortmund vs Bayern München odds

Lørdag 7. november kl. 18:30 braker det løs på Signal Iduna Park i Dortmund når rivalene Borussia Dortmund med nordmannen Erling Braut Haaland i spissen, og Bayern München møter hverandre i Bundesliga.

Det blir alltid action når disse storlagene møter hverandre, og om du er på jakt etter odds på Borussia Dortmund - Bayern München bør du lese videre.

Jevn kamp med mye spenning

Det er duket for en jevn kamp når Borussia Dortmund møter rivalen Bayern München på hjemmebane i Dortmund.

Odds på Borussia Dortmund - Bayern München finner du hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Svenbet logo

Svenbet

LES OMTALE

1000 NOK

reload bonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Etter seks spilte kamper i årets Bundesliga står nemlig storlagene begge med 15 poeng. Faktisk er det så likt mellom lagene at de begge har vunnet fem kamper hver og tapt én kamp så langt i sesongen. Bayern et hestehode foran på tabellen kun på grunn av poengforskjell!

Alle bettingselskapene på nett tilbyr naturligvis odds på kampen mellom de to tyske storlagene, men ser man på oddsen så har bettingselskapene funnet seg en favoritt.

Bayern München favoritt hos bettingselskapene

Hos de fleste bettingselskapene er det nemlig borteseier til Bayern München som gir lavest odds. Faktisk ligger oddsen på seier til gjestene på rundt 1.78 hos de fleste bookmakere, mens oddsen på hjemmeseier til Borussia Dortmund ligger på hele 4.10.

Men er det virkelig så stor styrkeforskjell mellom lagene som oddsen skulle tilsi?

Ser man på årets Bundesliga-tabell så virker lagene jevngode, med like mange seire og tap og kun en bitteliten målforskjell.

Historisk svært jevne lag

Begge lagene vant også de fire første kampene i årets serie, og begge lagene står med tap i den siste kampen de spilte. Borussia Dortmund tapte mot Arminia Bielefeld mens Bayern tapte mot FC Köln.

Borussia Dortmund har vunnet 7 av sine 10 siste kamper, hvor tre av disse kampene var å hjemmebane.

Til sammenligning har Bayern München vunnet 9 av sine siste 10 kamper, og scoret i gjennomsnitt 2.9 mål per kamp.

Ser man på de fire siste kampene mellom Borussia og Bayern kan man se at de har vunnet to kamper hver.

Dette bør altså kunne bli en jevnere affære enn oddsen skulle tilsi. En ting som er sikkert er at begge lagene vil gjøre det de kan for å stikke av med seieren, og at dette garantert kommer til å bli en kamp fullspekket med action.

Oddsobjekter på Borussia Dortmund - Bayern München

Kampen mellom Borussia Dortmund og Bayern München vil streames live hos mange av bettingselskapene, og det er liten tvil om at man kan se frem til mange gode oddstilbud i forbindelse med denne tyske storkampen.

Spillmulighetene er naturligvis mange, og du kan spille på mye mer enn bare hvem som stikker av med seieren.

Dette er to lag som liker å score mål, og derfor kan kanskje et spill på over/under 2,5 eller til og med 3,5 mål være interessant.

Begge lagene har mange store spillene, og for oss nordmenn er det jo ekstra gøy å satse penger på superspissen Erling Braut Haaland, som garantert vil få spilletid i denne storkampen. Haaland scorer ofte, og per nå ligger oddsen på rundt 2.08 på at nordmannen vil score mål mot rivalene.

Uansett hva du vil spille på åpner Borussia Dortmund - Bayern München for mange gode spillmuligheter, så her er det mye å se frem til!

Publisert: 4/11/2020 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.