Odds på Conor McGregor VS. Donald Cerrone

MMA odds - to fightere

Oppdatering: Denne artikkelen ble publisert før vi visste hvem McGregor skulle kjempe mot. Det er nå klart at Conor skal kjempe mot 36 år gamle Donald "Cowboy" Cerrone. Cerrone er ranket som #5 i UFC's lettvektklasse, noe som legger til rette for en potensielt svært spennende kamp. Feiden avholdes 19. januar 2020, på T-Mobile Arena i Las Vegas. Se odds på McGregor VS. Cerrone i listen nedenfor.

Det er alltid mye rykter rundt Conor McGregor i UFC. Denne gangen er ryktene virkelig spennende, og det er Conor selv som står bak. Den irske superstjernen innen MMA annonserer ny kamp i januar 2020. Dette vil bli McGregor sin første kamp etter tapet i fjerde runde i kampen med Khabib Nurmagomedov i UFC 229 i oktober 2018. Enkelte bettingselskaper har allerede lagt ut odds på Conor McGregor sin neste kamp.

Det store spørsmålet alle lurer på er hvem som blir Conor McGregor sin neste motstander.

Odds på Conor McGregor VS Donald Cerrone finnes her:

Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Blir det kamp 18. januar 2020 i Las Vegas?

Det har vært mange spekulasjoner rundt Conor McGregor sin fremtid etter det ødeleggende tapet mot Khabib i 2018. McGregor stod med 21-4 i UFC etter tapet i Las Vegas og det har lenge vært usikkert om vi noen gang ville se den irske superstjernen i ringen igjen.

Det er nå tre år siden The Notorious sist vant en MMA-kamp, nemlig KO-seieren mot Eddie Alvarez i UFC.

2019 har i det hele vært et trøblete år for Conor McGregor. Stjernen har fått problemer med lovens lange arm opptil flere ganger, i tillegg til å ha irritert på seg mang en MMA-fighter på privaten.

Nå har altså McGregor annonsert at han er klar for å vende tilbake til Octagon 18. januar 2020 i Las Vegas. Fra offisielt hold har imidlertid kampen ikke blitt annonsert. McGregor har heller ikke annonsert en mulig motstander, men han har imidlertid sagt at han "gir f**** i hvem han møter". Dette har naturligvis fått ryktene i UFC-sirkuset til å svirre rundt potensielle motstandere.

Potensielle motstandere for McGregor

Ryktene rundt potensielle motstandere i en fremtidig kamp i Las Vegas er naturligvis mange. Det virker imidlertid å være enighet om en rekke fightere som kan være potensielle motstandere for McGregor i en eventuell kamp i januar 2020.

Justin Gaethje

Justin Gaethje er en profesjonell wrestler som begynner å levere resultater i lettvekt-klassen.

30-åringens siste kamp var under UFC Vancouver i september. Der knuste han UFC-veteranen Donald «Cowboy» Cerrone og vant sin første KO-seier. Den amerikanske fighteren er ansett som en av de mest eksplosive fighterne i UFC-sirkuset, og kan vise seg å bli en skikkelig utfordring for McGregor dersom dette blir motstanderen i januar.

Max Holloway

Max Holloway har hjemmebase på Hawaii, og er den regjerende fjærvektmesteren i UFC.

27-åringen har en lagt kamphistorie og har forvart beltet sitt mot tøff motstand ved en rekke anledninger. Siden sin UFC-debut i 2012 har Max «Blessed» Holloway skaffet seg en stor fanskare som elsker hans rolige temperament og ekstreme kampferdigheter.

Dustin Poirier

Som navnet tilsier er Dustin «The Diamond» Poirier en diamant i UFC-sirkuset. Selv om han begynte å gå kamper for UFC for 8 år siden, er det først det siste året at Poirier virkelig har fått vist seg frem i lettvekt-klassen.

The Diamond har møtt McGregor tidligere. I september 2014 tapte han for Notorious i en KO i første runde.

Nate Diaz

Selv om få stiller spørsmål ved Nate Diaz sitt talent har han utrolig nok fortsatt ikke vunnet en UFC-tittel. «The Stockton Slapper» er den eneste fighteren som har fått prøvd seg mot McGregor to ganger. Begge kampene skjedde i 2016, og både Diaz og McGregor vant hver sin kamp, og fansen har vært desperate etter å få se en avgjørende kamp siden den gang.

Diaz har kun gått én siden poengtapet mot McGregor i 2016, og har uttalt at McGregor blir forskjellsbehandlet i UFC, og at Diaz selv kun fikk tilbud om å møte svakere motstand for å ikke få muligheten til å kjempe om en UFC-tittel.

Uansett så vil en eventuell omkamp mellom Diaz og McGregor bli en av de mest etterlengtede kampene i UFC noensinne, og det vil garantert bli et sirkus uten like.

Khabib Nurmagomedov

En omkamp mellom Conor McGregor og hans nemesis og lettvektmester Kabib ville definitivt blitt en kamp for historiebøkene.

Khabib Nurmagomedov slo McGregor under UFC 229, og den dårlige stemningen mellom de to fighterne skapte mange kontroverser både i og utenfor ringen. Den historien flest kjenner er naturligvis at McGregor forsøkte å angripe Kabib på en buss i forkant av kampen. Under pressekonferanser i forkant av kampen kom også McGregor med nedlatende beskrivelser av Khabib sin religion og kone.

I etterkant av skandalekampen har de to fighterne fortsatt å slenge dritt til hverandre i sosiale medier, og temperaturen ville garantert vært på kokepunktet om Khabib ble McGregor sin motstander i en eventuell kamp i Las Vegas i januar 2020.

Odds på Conor McGregor sin neste kamp i 2020

Enn så lenge har ikke UFC fra offisielt hold annonsert en McGregor kamp i 2020. Det blir derfor bare spekulasjoner hvem som blir Notorious sin neste motstander om en kamp i det hele tatt finner sted.

Det har ikke stoppet bettingselskapene fra å bli med på moroa. I skrivende stund finner du nemlig odds på Conor McGregor sin neste kamp hos både Unibet og Mr Green. Dermed er det bare å kaste inn et bet hvis du ønsker å bli med på galskapen.

En ting er imidlertid sikkert, en fremtidig kamp med McGregor vil antakelig bli årets mest sette kamp i UFC-sirkuset i 2020 uavhengig av hvem motstanderen blir.

Publisert: 6/11/2019 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.