Odds på Håndball VM for kvinner 2019

Odds på håndball VM for kvinner 2019

Vi Nordmenn har mye å glede oss til nå som håndballsesongen for de norske jentene er rett rundt hjørnet. Håndball VM 2019 for kvinner arrangeres i Japan, for første gang siden Håndball VM for menn fant sted der i 1997. Som kjent har vi nordmenn ett av verdens best håndballag for kvinner, så man skal ikke se bort fra at et oddsspill på norsk seier er et godt valg!

Håndball VM for kvinner 2019

Japan er vertsnasjonen i årets mesterskap. De deltok i mesterskapet i 2017, der de til slutt ble slått ut av Nederland i åttedels-finalen, etter det som omsider ble ekstraomganger. Japanerne har nok håp om å nå lengre, men de får tøff motstand, og da kanskje spesielt av de norske jentene, samt franskmennene.

Finn beste odds på Håndball VM for kvinner 2019 her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Frankrike står foreløpig som de regjerende mestrene, etter at de slo Norge 23-21 i finalen for to år siden. De beste lagene fra EM i 2018 er også direkte kvalifisert. Disse inkluderer Russland, som tapte 21-24 mot Frankrike, samt Romania og Nederland, som spilte i bronsefinalen der Nederland til slutt vant.

Det blir utvilsomt batalje på batalje under Håndball VM for kvinner i 2019. Hjemme i Norge vil mange sitte og bite negler under kampene, både hjemme og på jobb. Siden mesterskapet foregår i Japan, så betyr nemlig tidsforskjellen at Norges kamper vil foregå midt på dagen. Vi skal i denne artikkelen se på hvordan du kan gjøre kampene ytterligere mer engasjerende gjennom oddsspill!

De beste bettingselskapene for betting på Håndball VM for kvinner 2019

La oss ta en titt på hvilke bettingselskaper som har de beste oddsene der ute. Det beste selskapet for deg kommer helt an på deg som individ, og hvilke land og håndballag du planlegger å bette på! Vi vil her sammenlikne Unibet, Bet365 og Betsson mot hverandre, og legge frem hvilke som gir best odds for de ulike landene.

La oss begynne med Norge, da det er naturlig å tenke at majoriteten av leserne i denne artikkelen støtter Norge i mesterskapet, og gjerne vil legge inn noen oddsspill for fedrelandet. Vil du bette på Norge, så er det helt klart at Unibet er den beste plattformen å bruke, her får du en god del bedre odds i skrivende stund.

Det kan nokså trygt sies at Unibet har forspranget på sine to konkurrenter når det kommer til hvilke odds de tilbyr for de ulike håndballagene i mesterskapet. Utenom Norge, så har Unibet overtaket på oddsen i skrivende stund for en rekke forskjellige kamper og diverse oddsobjekter underveis i disse.

Dersom du heller ønsker å bette på andre topplag, som virkelig har vist seg verdige i tidligere mesterskap, slik som Frankrike, Russland og Nederland, kan Bet365 anbefales som en vinnende plattform. Bet365 slår sine motstandere med høyest odds i enkeltkamper med Frankrike, Russland og Nederland.

Betsson må også nevnes, med et par kamper der de tilbyr best odds, pluss et par kamper med lik odds som Bet365. Om man vil bette på Håndball-VM for kvinner finnes det altså en rekke gode alternativer. Husk også at mange av bettingselskapene byr på flotte oddsbonuser når du gjør ditt første innskudd. Unibet er nok derimot ditt beste alternativ blant bookmakere for odds på håndball VM for kvinner i 2019.

Slik fungerer betting på Håndball VM for kvinner

Håndball er ikke den mest populære sporten å spille odds på per i dag, men dette kan fort endre seg med medieinteressen som nå og i de siste årene har omringet sporten. Vil man spille odds ved Håndball VM for kvinner 2019, så kan man forvente seg noenlunde like muligheter for betting som i mer populære sporter.

Det mest populære er så klart å sette sine oddsspill før kamp, men du kan også hos enkelte bookmakere sette live spill. Poenget er ganske enkelt, da ditt mål er å tippe på hvem som scorer flest mål ved for eksempel spill på kampvinner. Det kan derimot være enklere sagt enn gjort innen håndball.

I denne idretten beveger nemlig ballen seg lynraskt, og før du vet ordet av det er laget som akkurat ble scoret på rett i angrep igjen. Banene er korte, spillerne er raske, og intensiteten er nesten uten sidestykke. Det gjør betting på håndball til en av de mest givende oddsspillene der ute.

Oddsobjekter

Det man oftest kommer over er oddsobjekter som matchvinner, over/under, og handikap. En kan forvente å finne et spill som kalles HUB på alle kamper. Med dette menes det hvem du tror vil være matchvinner ved slutten av hver kamp naturligvis.

Etter dette er det spillet handikap som vanligvis vil være mest populært. Her gjettes det på nøyaktig hvor mange mål et lag vil vinne med. Et eksempel kan være om Australia vinner med mer en 5,5 mål, eller kanskje taper med samme antall mål.

Oddsobjektene stopper heller ikke der...

Liker man å spekulere rundt detaljene i spillet, så går det også an å bette på ting som totalt antall mål scoret i en match. Her kan det spilles både på bortelag og hjemmelag. Spill du gjerne er vant med fra fotballmesterskap vil også være tilgjengelige her. For eksempel tilbys annullert spill ved uavgjort og dobbel sjanse.

Dessuten finnes det også såkalte spesialer innen oddsspill ved betting på håndball. Eksempler på dette kan være spill der man better på hvem som blir turneringens toppscorer, samt turneringens spiller, eller andre liknende spillerprestasjoner. Utvalget av oddsobjekter for Håndball VM for kvinner i 2019 er svært godt!

Deltagende nasjoner

Vertsnasjonen for dette årets verdensmesterskap er som nevnt Japan. Derfor er de automatisk kvalifisert til mesterskapet som vertsnasjon. Regjerende mester for øyeblikket er Frankrike, noe som betyr at Frankrike selvfølgelig også er kvalifisert. Afrikamesterskapet har også kvalifisert noen land. Disse er Angola, Kongo og Senegal.

Asiamesterskapet kvalifiserte til sammen fire nasjoner til VM. Disse er Australia, Kasakhstan, Kina, og Sør-Korea. Europamesterskapet kvalifiserte videre tre nasjoner. Disse er Nederland, Romania og Russland. Det Sør- og Sentralamerikanske mesterskapet kvalifiserte til sammen to deltakere. Disse er Argentina og Brasil.

La oss heller ikke glemme mesterskapet for Nord-Amerika og Karibia, som kvalifiserte Cuba til verdensmesterskapet. Til slutt må vi selvfølgelig ta med kvalifiseringen for Håndball-VM for kvinner (EHF). Her kvalifiserte hele ni land seg til mesterskapet. Disse er Danmark, Montenegro, Serbia, Slovenia, Spania, Sverige, Tyskland, Ungarn, og selvfølgelig vårt kjære Norge!

Prognose og vinnerfavoritter for VM 2019

I Håndball VM for kvinner er det generelt sett de samme landslagene som dominerer topplasseringene ved ethvert mesterskap. Allikevel er konkurransen hard i toppen. Selv om Norge for eksempel dominerte toppen i en periode, så ble majoriteten av kampene vunnet med ørsmå marginer, og flere av topplagene kunne ha vunnet.

Det er mye enklere å gi bettingtips på hvem som ikke vil vinne Håndball VM i 2019. Omtrent halvparten av lagene kan nærmest avskrives umiddelbart, og det vil nok bli et par kamper med stygge sifre i gruppespillet. Her kan du derimot fort tjene en slant på over/under spill for eksempel.

Når det virkelig blir konkurranse i sluttspillet derimot, så er det Frankrike de fleste nok holder en knapp på. En kommer seg ikke utenom den regjerende mesteren i både EM og VM. De har simpelthen veldig lovende resultater over de siste årene. Bak dem følger Norge, Russland, Nederland, og Sverige blant annet tett.

Romania regnes videre av mange som en aldri så liten outsider, og du kan få pen odds om du satser på deres lag helt til topps. De aller fleste nordmenn vil nok ønske å sette sine oddsspill på Norge, og det er et helt respektabelt spill, da en ny generasjon med talentfulle håndballjenter nok er sugne på å bringe gullet hjem igjen.

Viktige datoer for håndball VM 2019

De viktigste datoene i mesterskapet vil her bli gått gjennom.

Først vil vi ta en titt på hvilke datoer Norge skal spille mot sine motstandere:

  • Norge mot Cuba: 30. november – kl. 12:30
  • Slovenia mot Norge: 2. desember – kl. 12:30
  • Norge mot Serbia: 3. desember – kl. 12:30
  • Norge mot Angola: 5. desember – kl. 12:30
  • Nederland mot Norge: 6. desember – kl. 12:30

Skulle Norge klare å bli blant topp 3 i gruppen, vil det bety at vi kommer til gruppe I under hovedrunden, som begynner den 8. desember. Semifinalen vil deretter arrangeres den 13. desember. Finalen arrangeres til slutt den 15. desember.

Uavhengig av hvem som er din favoritt når du legger inn dine odds før mesterskapet, så er det ingen tvil om at du kan glede deg like mye som alle andre. Norge kan fort komme seg til finalen, og der vil det være en neglebitende affære om hvem som klarer å holde det helt inn.

Så la oss alle forberede oss på best tenkelig måte til det kommende mesterskapet, og håpe på at landet eller landene vi holder med, enten med eller uten våre oddsspill, vil gå til topp. Det kan mot formodning selvfølgelig hende at et annet land enn Norge går til topp og tar seieren i VM i år, noe som dessverre også skjedde i 2017.

La oss nå likevel alle håpe på at de norske håndballjentene gjør en strålende jobb, ikke nødvendigvis kun på grunn av at vi har lagt inn oddsspill bak dem, men også fordi vi virkelig bryr oss om hvordan resultatet av mesterskapet ender opp!

Publisert: 14/11/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.