Odds på Logan Paul vs. Floyd Mayweather

Logan Paul vs. Floyd Mayweather odds

Søndag 6. juni går den populære boksekampen mellom Logan «The Maverick» Paul og Floyd «Money» Mayweather Jr. av staben. Dette blir en spennende super mellomvekt kamp i tre runder. Vi tar en nærmere titt på utøverne, vinnerfavoritten, oddsobjekter, kampen og ikke minst odds på Logan Paul vs. Floyd Mayweather.

Odds på Logan Paul vs. Floyd Mayweather finner du her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Odds på Logan Paul vs. Floyd Mayweather

Kampen mellom Logan Paul og Floyd Mayweather finner sted søndag 6. juni i Miami, USA, klokken 17:00. Her skal den kjente og erfarne bokseren Floyd Mayweather, møte nybegynneren Logan Paul i en spennende kamp. Arrangementet blir holdt på «Hard Rock Stadium», og vi i Norge kan følge kampen direkte på VG.

VG har nemlig kjøpt rettighetene til å vise kampen mellom utøverne, som da vil sendes natt til 7. juni norsk tid. Floyd Mayweather på 44 år er kåret til verdensmester 16 ganger, og har stilt i fem ulike vektklasser. Han har gått i 50 kamper og vunnet alle, 27 stykker på knockout.

Kampen har vekket stor interesse, mye takket være kjendis-statusen til motspilleren Logan Paul. YouTuberen satser stort på en ny karriereretning innen kampsport. Den omtalte kampen skulle egentlig ta sted 20. februar, men ble utsatt til 6. juni. Kampen vil følges av både bokseentusiaster, fans og odds-spillere.

Oddsobjekter på kampen

Det finnes mange spennende oddsobjekter å tippe på under Logan Paul vs. Floyd Mayweather, og noen bettingselskaper har varierende tilbud. Her er de mest vanlige mulighetene du har for den kommende kampen.

Vinnerspill

Vinnerspill er det mest vanlige, og mest populære spillet når det tippes på boksekamper. Her tipper du enkelt på den spilleren du tror vil vinne kampen. Det er også mulig å tippe på at kampen blir uavgjort, noe som ikke er så er vanlig i boksekamper. De aller fleste velger derfor å spille på at en gitt bokser vinner.

Med vinnerspill kan du også tippe på hvem som vinner de forskjellige rundene. Her kan du for eksempel satse på at Logan Paul vinner runde nummer to på poeng, eller at Floyd Mayweather vinner runde fire på poeng.

Live betting

Mange bettingselskaper har også åpnet opp for live betting på boksekamper. Med live betting plasserer du ikke spillet i forkant av kampen, men heller når kampen pågår. Her vil oddsen forandre seg kontinuerlig, noe som gjør live betting ekstra spennende.

Et eksempel på live betting kan være at du merker at kampens utvikling tilsier at Logan Paul vinner på KO, selv om han ikke er forhåndsfavoritt. Det er også mulig å tippe på at kampen ikke kommer til å vare alle runden.

På noen bettingsider kan du følge med på kampene i sanntid, og dermed legge inn nye spill. Dette forutsier at aktøren har kjøpt rettighetene til å vise kampen på siden sin.

Hvordan kampen vinnes

Det er også mulig å tippe på hvordan kampen vinnes. Ofte ser vi at boksekamper vinnes på poeng, altså ved knockout eller en teknisk knockout – KO og TKO. Her er det mulig å kombinere et spill med hvordan kampen vinnes, med hvilken runde som vinnes.

Hvis en bokser er forhåndsfavoritten og har lave odds, er det likevel mulig å få høye odds på denne favoritten dersom du klarer å tippe på hvilken runde kampen vinnes. Dersom du tipper og spiller på at kampen vinnes på poeng, kan du også kombinere spillet med score – altså poeng resultatet, eller antall poeng kampen vinnes med.

Over/under

Over/under-spill minner nok mange om odds på fotball, og spillene er ganske like. I motsetning til fotball, går over/under-spill i boksing ut på at du tipper antall runder og ikke mål.

Dersom du velger dette oddsobjektet, kan du for eksempel tippe på 8 runder, og dermed antar du at kampen vil vare i mindre enn 8 runder. Dette betyr at du også har tippet at kampen vil avgjøres som følge av teknisk knockout eller knockout, før 8 runder er overstått.

Her kan du spille på Logan Paul vs. Floyd Mayweather

Dersom du ønsker å spille på Logan Paul vs. Floyd Mayweather, er det ikke vanskelig å finne en attraktiv sportsbook. Alle de store og kjente bettingselskapene tilbyr nå odds på kampen, blant annet Betsson, NordicBet og UniBet.

Floyd Mayweather er vinnerfavoritt

Mye kan endre seg på kort tid, men i skrivende stund er Floyd Mayweather, eller Mayweather Jr. vinnerfavoritt.

Odds hos Betsson.com per 26. mai, 2021:

 • Floyd Mayweather vinner: 1.05
 • Logan Paul vinner: 10.50
 • Uavgjort: 26.00

Dette er to boksere som spiller i vidt forskjellige ligaer. Floyd Mayweather har flere år som profesjonell bokser på CV-en, i forhold til Logan Paul som kun har 1 år og 1 kamp bak seg. Prognosene sier derfor at Floyd Mayweather mest sannsynlig vil vinne, og stikke av med en seier på poeng.

Kort om utøverne

Logan Paul

Logan Paul er en amerikansk bokser, som gjerne er mest kjent for sin karriere på YouTube. Logan Paul har 1 år med profesjonell erfaring bak seg, og har spilt 1 kamp tidligere. Denne endte med tap mot Olajide William Olatunji.

 • Land: West Lake, Ohio, USA
 • Alder: 26 år
 • Høyde: 188 cm
 • Pro: 1 år
 • Vektklasse: Cruiservekt 90,72 kg

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather er en amerikansk bokser med 24 års erfaring. Han ble født i en familie hvor boksing var et stort fokus. Både faren og onklene til Floyd Mayweather har hatt en karriere innen boksing. I dag er Mayweather blant de høyeste betalte utøverne i verden, og han i 1998 vant han sitt første verdensmesterskap. Totalt har han spilt 50 kamper og vunnet samtlige.

 • Land: Grand Rapids, Michigan, USA
 • Alder: 44 år
 • Høyde: 173 cm
 • Pro: 24 år
 • Vektklasse: Weltervekt 66,68 kg

Kontroversiell utestenging

Logan Paul sin yngre bror, Jake Paul, er også et kjent navn innen sosiale medier. Han har også satset stort på kampsporten, men en kontroversiell hendelse gjorde at lillebror ble utestengt fra den kommende kampen. På et arrangement i forkant av Logan Paul vs. Floyd Mayweather, skal Jake Paul ha stjålet capsen til den profesjonelle bokseren Mayweather.

Dette utenomsportslige opptrinnet førte til at Jake Paul ble satt på svartelisten til Hard Rock Stadium, og dermed ble utestengt fra kampen 6. juni. Hvorvidt denne utestengelsen vedvarer, er fortsatt uklart. Kampen har høstet kritikk fra flere hold, da mange innen miljøet mener den undergraver sporten.

Logan Paul vs. Floyd Mayweather er likevel en kamp som holder stor kommersiell verdi, og det blir nok mange som flokker seg til skjermen for å se den kontroversielle YouTuberen møte en av boksehimmelens største stjerner.

Publisert: 26/5/2021 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.