Odds på Melodi Grand Prix 2021

Reality TV odds

TIX gikk vinnende ut av den norske finalen i Melodi Grand Prix og skal representere Norge i Eurovision Song Contest. Her finner du odds på TIX og Norge, samt de andre deltagerne i årets ESC.

Selv om Norge ikke er blant favorittene ifølge bookmakerne, er Norge likevel plassert på 10. plass blant de fleste oddssidene. TIX og Norge har en odds på 30.00 i skrivende stund. Malta er favoritt (3.80) foran Frankrike (5.00), Sveits (7.00) og Italia (7.50).

Oddsen før Eurovision-sendingen

Legg merke til at oddsen endres kontinuerlig og at du må gå inn på en av bettingsidene ovenfor for å finne oddsen i sanntid. Hos Nordicbet, som denne screenshotten er hentet fra, finner du oddsspillet i menyen "Musikk" og "Eurovision 2021".

Eurovision odds 2021

Om årets Melodi Grand Prix

Nedenfor finner du informasjon om den fullførte delen av norske MGP. Vi har latt teksten stå uendret for de som er interesserte i å få en oppdatering på oppsettet.

Melodi Grand Prix 2021 er den 59. utgaven av den norske musikkonkurransen. Alle sendingene i år vil gå direkte fra H3 Arena på Fornebu i Oslo, og på grunn av koronapandemien så vil årets delfinaler og finaler gå uten publikum.

Det blir likevel en garantert folkefest både foran tv-skjermene i de norske hjem og hos bookmakerne.

Årets programledere er som i fjor Ronny Brede Aase, Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh, og det er seerne som stemmer frem vinnerne av delfinalene og finalen.

Den heldige vinneren av årets Melodi Grand Prix får æren av å representere Norge i Eurovision Song Contest 2021. Den internasjonale finalen arrangeres i Rotterdam i Nederland.

Delfinaler og finaler

På samme måte som i fjor så har årets Melodi Grand Prix fem delfinaler før den store finalen 20. februar. I tillegg til delfinalene får vi se en «siste sjanse»-sending, der utvalgte artister får en siste mulighet til å kvalifisere seg til finalen.

Til sammen får publikum se og høre 26 sanger, og dette er faktisk det høyeste antallet med sanger i Melodi Grand Prix sin historie.

Seks av sangene er allerede direktekvalifisert til finalen, mens resten deltar i kampen om en finaleplass i de fem delfinalene. Totalt vil 12 låter kvalifisere seg til den store finalen.

I årets MGP er det, til motsetning fra i fjor, ikke et landsdel-konsept i delfinalene, men det vil fortsatt være et duell-konsept. Dette betyr at de fire finalistene i delfinalene

trekkes i to par som kjemper mot hverandre i to dueller. Vinneren fra den første runden med dueller møtes til en avgjørende gullduell, der vinneren av denne sikrer seg en plass i finalen.

Slik fungerer odds på Melodi Grand Prix 2021

Når du spiller på Melodi Grand Prix så kan du både spille på hvilke låter som går videre fra de ulike delfinalene, og naturligvis hvilken låt som vinner den store finalen.

Det som gjør odds på Melodi Grand Prix litt spesielt er at bookmakerne setter oddsen forløpende ettersom de ulike artistene og låtene blir presentert. Det blir de nemlig ikke før mandagen før hver delfinale.

Du må derfor følge med hos de ulike bookmakerne underveis for å spille når oddsen først dukker opp under konkurransen.

Årets deltakere i de norske finalene

Finalen i Melodi Grand Prix 2021 består av både forhåndskvalifiserte artister og artister som publikum stemmer frem.

De forhåndskvalifiserte artistene er gjerne kjente artister med lang erfaring som de fleste kjenner til fra før.

Under finner du en liste med både forhåndskvalifiserte artister og artister i de ulike delfinalene. Denne oppdateres forløpende ettersom artistene blir presentert.

Forhåndskvalifiserte artister:

 • Atle Pettersen med «World on Fire»
 • Kaja Rode med «Feel Again»
 • KEiiNo med «Monument»
 • Rein Alexander med «Eyes Wide Open»
 • Stavangerkameratene med «Barndomsgater»
 • TIX med «Ut av mørket»

Delfinale 1: 16. januar

 • Beady Belle med «Playing with Fire»
 • Blåsemafiaen feat. Hazel med «Let Loose» <-- VINNER
 • Jorn med «Faith Bloody Faith»
 • Stina Talling med «Elevate»

Delfinale 2: 23. januar

 • Daniel Owen med «Psycho»
 • Raylee med «Hero»
 • Maria Solheim med «Nordlyset»
 • Ketil Stokkan med «My Life Is OK»

Delfinale 3: 

 • Artistene blir presentert 25. januar

Delfinale 4:

 • Artistene blir presentert 1. februar

Delfinale 5:

 • Artistene blir presentert 8. februar

Vinnerfavoritter hos Bookmakerne

Siden 2020 så har det kun vært juryenes stemmer som avgjør hvilke artister som går videre til finalen, og hvem som finner årets utgave av Melodi Grand Prix.

Dette betyr også at ingen av artistene vil presenteres får mandagen før selve delfinalen. Det er derfor umulig for bookmakerne å sette odds på artistene før vi er godt i gang med delfinalene.

Det er heller ikke odds på de forhåndskvalifiserte låtene, siden disse også presenteres løpende i konkurransen.

I første delfinale var Blåsemafiaen vinnerfavoritt, og disse vant også.

Det er bare å følge med hos bookmakerne, som vil presentere odds på årets låter i Melodi Grand Prix så fort de er presentert før delfinalene.

Som tidligere år er det nok sannsynlig at oddsen vil være lavest på at en av de forhåndskvalifiserte låtene stikker av med seieren i finalen, siden det er artister med lang erfaring som står bak disse låtene.

Beste bettingselskap for odds på MGP 2021

Melodi Grand Prix er kanskje den mest populære musikkonkurransen i Norge, og dette er et såpass populært event at de fleste av de «norske» bettingselskapene tilbyr odds på MGP.

I listen vår over kan du se det vi mener er de beste bookmakerne med odds på Melodi Grand Prix 2021.

Dette er svært seriøse aktører som satser ekstra på norske spillere, og der det gjerne vanker en flott bonus eller to til alle nordmenn som velger å registrere en konto og sette inn penger for å spille.

Viktige datoer for MGP 2021

Dette er datoene du må få med deg under Melodi Grand Prix 2021:

 • Delfinale 1 går av stabelen 16. januar
 • Delfinale 2 går av stabelen 23. januar
 • Delfinale 3 går av stabelen 30 januar
 • Delfinale 4 går av stabelen 6. februar
 • Delfinale 5 går av stabelen 13. februar
 • Siste sjanse går av stabelen 14. februar
 • Den store finalen går av stabelen 20. februar

Har du lyst til å satse penger på MGP 2021 er det bare å følge med hos bookmakerne. Her blir nemlig oddsen lagt ut forløpende ettersom de ulike artistene blir presentert.

Så er det bare å lene seg tilbake i sofakroken og håpe at nettopp din artist vinner!

Publisert: 20/1/2021 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.