Odds på hvem som blir neste James Bond

Odds på hvem som blir neste James Bond

Som kjent har Daniel Craig trukket seg fra sin rolle som James Bond. Og som sine forgjengere vil han bli husket kjærlig av fans av filmserien, og fans av ham spesielt. Ved avgang fra enhver viktig rolle, er spørsmålet hvem som blir den neste i rekken. Og nå kan du til og med spille odds på hvem som blir neste James Bond!

Odds på neste James Bond hos Unibet

James Bond har vært en populær filmserie siden Sean Connery ble den første James Bond i filmen “Dr. No”. Han er fortsatt skuespilleren med flest filmer under beltet. Etter ham kom navn som Roger Moore og Pierce Brosnan, før Daniel Craig altså tok over. Men nå er sistnevnte ferdig med filmserien, og dermed spekulerer alle i hvem som blir nestemann.

I lys av denne etterspørselen i markedet har Unibet satt opp et veldig enkelt spillsystem for de som ønsker å dra nytte av oddsspill på neste James Bond. Du tar et valg på hvem du tror det vil bli og plasserer innsatsen din.

I tillegg til å tilby noen av de beste oddsene i spillverdenen, så har Unibet også gode betingelser hva gjelder oddsbonuser. Dermed kan du for eksempel sette et par ekstra hundrelapper eller tusenlapper på spillet ditt, helt risikofritt, derimot noe avhengig av hvor selvsikker du er selvfølgelig.

Prosessen for å plassere et spill her er veldig grei. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Unibet sine nettsider og søke opp "James Bond" i søkefeltet i oddsseksjonen. Det vil her være en liste med valg du kan velge mellom. Når du har fullført valget ditt, så trykker du på navnet og bestemmer ditt innsatsbeløp. Basert på oddsen som er gitt for personen du velger, så vil Unibet vise deg dine potensielle gevinster før du sender inn kupongen. Innskudd til Unibet fungerer også smertefritt med vanlige norske Visa-kort.

Skuespillerne du kan spille på

Det er en veldig lang liste over skuespillere som du kan sette pengene dine på med et nesten latterlig bredt spekter av odds på dem. Det er noen relativt trygge valg med ganske anstendige odds, og noen virkelige wildcards med odds i tresifret territorium. Vi har godt gjennom 3 klare favoritter først og fremst, samt 3 wildcards som neppe får rollen, men som har høy odds.

Richard Madden (3.50)

Richard Madden var en av de store stjernene i TV-serien “Game of Thrones”, og mange håper at The King in the North vil kunne gå over i rollen som James Bond. Med 3.50 i odds for øyeblikket, så vil du absolutt ikke være alene hvis du velger ham.

Tom Hiddleston (3.50)

Tom Hiddleston har også en hær med fans som forguder ham. De vil gjerne se mannen som spilte Loke i Thor-filmene bryne seg på en ny verden innen spionasje. Med samme odds som Richard Madden, så ser det ut som om han har ganske mye støtte fra folket også.

Idris Elba (6.0)

Idris Elba er med årene kanskje blitt en av de best kjente mannlige skuespillerne i moderne tid. Mange ser dessuten sjansen for den første svarte mannen til å spille James Bond som en historisk milepæl. Elba har derimot uttrykt at hans interesse for rollen er noe laber, og han siterer anti-rasistiske kommentarer som er rettet mot ham på internett. Likevel ligger oddsen hans på imponerende 6.0.

Will Smith (101.0)

Will Smith er et wildcard som har fått navnet sitt kastet inn i kampen om rollen. Skuespilleren har vært med på mye, og det er liten tvil om at han ville gjort en god jobb. Allikevel er nok hans amerikanske aksent noe som vil holde han unna rollen.

Collin Farrell (251.0)

Iren er kjent over hele verden for sine roller i Miami Vice, og han regnes som et wildcard av mange for rollen som James Bond. Allikevel kan et spill være verdt det, da han tross alt har en klassisk James Bond look, samt den riktige språkbakgrunnen. Dette wildcardet er kanskje det mest interessante spillet.

David Beckham (251.0)

Storbritannias helt egne David Beckham, som er et kulturelt ikon i mange deler av verden, var faktisk et veldig populært valg for James Bond rollen da Pierce Brosnan var på jakt etter en etterfølger. Allikevel er Beckham i disse dager opptatt som eier av et fotballag, og sjansene for at han tar over rollen er heller små.

Når blir neste James Bond-skuespiller avslørt?

Vinnerne av oddsspill på neste James Bond blir kunngjort så snart beslutningen er avslørt. Studioets avgjørelse om hvem som skal fortsette James Bond arven vil bli kunngjort en gang tidlig i 2020. Det er derimot her ingen fastsatt dato enda, slik at man må smøre seg med tålmodighet.

Et tips for å maksimere sjansene dine for å vinne er å følge med i tabloidene så nøye du kan. Ved å ta hensyn til hva eksperter har å si, så kan du plukke opp subtile antydninger som kanskje gir deg en liten fordel. Følg også tett med på hva skuespillerne har av kommende oppdrag. Uansett blir du nødt til å smøre deg med litt tålmodighet!

Glad i utenomsportslige veddemål? Les mer om alternative oddsspill her »

Publisert: 3/12/2019 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.