Odds på Oscar-utdelingen 2019

Odds på Oscar-utdelingen 2019

Oscar-utdelingen 2019 går av stabelen 24. februar. For oss som elsker betting er dette en gyllen sjanse til å tjene noen ekstra kroner på utenomsportslige veddemål. I denne artikkelen gir vi deg både de sikre spillertipsene, såvel som enkelte wild cards som virkelig kan øke tykkelsen på lommeboka.

24 kategorier med Oscar odds 2019

Under prisutdelingen deles det ut 24 statuetter. Hos bookmakerne betyr det stort sett muligheter for spill på odds på Academy Awards i alle priskategoriene. En av disse er NorgesSpill som gir odds på mange aktører i hver eneste kategori. Noen kategorier er mer prestisjefylte å vinne, men for den som spiller på odds på Oscar-utdelingen spiller det ingen rolle i hvilken kategori veddemålet ender, så lenge det ender med suksess.

Odds på de store favorittene under Academy Awards

De som tildeles prisene er nok like lykkelige uansett, men det er 6-7 priser som er omfattet med større prestisje. Det er prisene for beste film, beste kvinnelige og mannlige skuespiller, beste regissør, beste mannlige og kvinnelige birolle. For nordmenn og mange andre ikke-amerikanere henger prisen for beste fremmedspråklige film høyt.

Disse Oscar-spillene gir størst vinnersjanser

Odds på Oscar 2019 finnes mange steder, men om man ser på hva NorgesSpill tilbyr, så er den mexikanske filmen Roma soleklar favoritt. Roma vant mange Grammy-priser, og spill på filmen til 1,52 i odds gir en fortjeneste på 520 kroner om man satser tusenlappen. Ser man på favorittene til å vinne Oscar for beste mannlige og kvinnelige skuespiller så kan Rami Malek i Bohemian Rhapsody og Glenn Close i The Wife spilles til odds på henholdsvis 1,32 og 1,14. Det gir 32 og 14 kroner i overskudd om man satser en hundrings.

Roma vant mange Grammy-priser, og spill på filmen til 1,52 i odds gir en fortjeneste på 520 kroner om man satser tusenlappen.

Enda lavere odds gir det at Alfonso Cuaron vinner prisen for beste regissør for filmen Roma. Med odds på 1,06 vil et spill på 500 kroner gi et pluss på 30 kroner. Stort høyere fortjeneste gir det ikke å satse på mannlige og kvinnelige birolle heller. Mahershala Ali (Green Book) og Regina King (If Beale Street Could Talk) vil med odds på henholdsvis 1,18 og 1,40 gi et overskudd på henholdsvis 18 og 40 kroner for hver hundrelapp man spiller for. At Roma vinner i kategorien beste fremmedspråklige film kan spilles til 1,08 slik at det gir 80 kroner i overskudd om man plasserer et bet på 1000 kroner.

Vinn stort ved å spille på utfordrerne

Alle oddsspillere vet at med så lave odds er det "nesten" sikkert at man får pengene tilbake med en liten fortjeneste. Men rik blir man ikke. Imidlertid kommer det som oftest noen overraskelser. Derfor kan det være lurt å satse noen kroner på en outsider. Sett med skandinaviske øyne kan det være at Green Book med danske Viggo Mortensen i hovedrollen vinner som beste film. Med 4,50 i odds gir det et pent overskudd på 3500 kroner om man tørr å satse tusenlappen. Det kan være et smart tips siden dette er runner up hos bookmakerne.

Capernaum, som vant juryprisen i Cannes, kan spilles til odds på 29,00 hos Norgesspill. Tør du satse hundrelappen kan det gi et et pluss på hele 2800 kroner.

Og hvorfor ikke satse på at Lady Gaga i filmen A Star is Born snyter Glenn Close for prisen som beste kvinnelige skuespiller? Hun er tredjevalget hos NorgesSpill med odds på 9,00. Det gir hyggelige 800 kroner i overskudd for et bet på 100 kroner. Kanskje bør man også satse på at libanesiske Capernaum med Zain Al Rafeea i hovedrollen vinner prisen for beste utenlandske film. 14-åringen kom til Norge og Hammerfest som flyktning fra Syria. Capernaum, som vant juryprisen i Cannes, kan spilles til odds på 29,00 hos Norgesspill. Tør du satse hundrelappen kan det gi et et pluss på hele 2800 kroner.

Oscar-utdelingen er super for oddsspill

Årets Oscar-utdeling går av stabelen den 24. februar i Dolby Theatre i Hollywood i Los Angeles. Faktisk så heter ikke prisutdelingen Oscar heller, det offisielle navnet er The Academy Awards. Oscar kommer fra kallenavnet på statuetten som deles ut. Den heter egentlig Academy Award of Merit, men ganske tidlig etter den første prisutdelingen i 1929 fikk den kallenavnet Oscar, et navn som selv det prisutdelende Akademiet har brukt siden 1939. Årets prisutdeling er den 91. i rekken så dette er en tradisjonsrik utdeling. Begivenheten er såpass populær at det er fullt mulig å spille odds på Oscar-utdelingen.

Utenomsportslige veddemål vel så spennende som sport

Selv om man er godt inne i sportsbetting og kan det å plassere noen veddemål med suksess, så kan det av og til være greit å utfordre seg selv og gå utenfor komfortsonen når det kommer til oddsspill. Det kan rett og slett gjøres ved å ta noen utenomsportslige veddemål. Dette finner man stort sett i de fleste oddsseksjoner hos bookmakerne, og det kan dreie seg om alt fra politikk til kongelige og prisutdelinger. En av de sistnevnte som er rett rundt hjørnet, er Oscar-utdelingen.

Publisert: 9/2/2019 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.