bettingselskaper.comOdds på Alex Pereira vs. Jamahal Hill, søndag 14. april, 2024

Odds på Alex Pereira vs. Jamahal Hill, søndag 14. april, 2024

Alex Pereira vs Jamahal Hill odds

Natt til søndag den 14. april er det duket for en durabelig storkamp innen MMA. Høydepunktet under UFC 300 er nemlig tungvektkamp mellom Alex Pereira og Jamahal Hill. Førstnevnte er regjerende mester, utfordreren har tidligere innehatt tittelen. Nå skal vi få se en gang for alle hvem som er den sanne sjefen av de to i oktagonen. Mange norske fans vil følge moroa, og du finner odds på Alex Pereira vs. Jamahal Hill hos alle gode bettingsider på nettet – en fin måte å gi kampen litt ekstra krydder på.

Bettingselskaper med odds på Alex Pereira VS. Jamahal Hill

Visa innskudd
iBet logo
3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Rabona Betting logo
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Bankonbet logo

Bankonbet

LES OMTALE

2000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
ProntoBet logo

ProntoBet

LES OMTALE

Cashback

10% daglig

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Goldenbet logo

Goldenbet

LES OMTALE

500 EUR

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
N1bet logo
100 EUR

Bonuskode: "WEL100"

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Casombie Sport logo

Casombie Sport

LES OMTALE

2000 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Winsane sport logo

Winsane

LES OMTALE

3500 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Sportuna logo

Sportuna

LES OMTALE

2000 NOK

Ukentlig reload bonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
PlayIO Sport
2000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Alex Pereira vs. Jamahal Hill - info om kampen

Møtet mellom Alex Pereira og Jamahal Hill er en mesterskapskamp innen MMA. På spill står lett-tungvektstittelen. Regjerende mester er Pereira, mens utfordreren, Hill, tidligere har holdt mesterskapsbeltet for lett tungvekt selv. Med andre ord er det to store navn innen MMA som møtes i oktagognen når Pereira og Hull skal bestemme hvem som skal få stå med tittelen lett tungvektsmester. Kampen er del av UFC 300.

Generell info 

Møtet mellom Alex Pereira og Jamahal Hill er høydepunktet under programmet for UFC 300. Det går av stabelen ved T-Mobile Arena i Paradise, Nevada, som er en forstad av Las Vegas. Kampen står natt til søndag 14. april. Etter planen skal de to kamphanene barke sammen rundt kl. 04:00 norsk tid, men som kjent er ikke starttidspunkter innen kampsport nødvendigvis så helt presise.  

Slik ser du kampen mellom Alex Pereira vs. Jamahal Hill fra Norge

Her til lands ser du oppgjøret mellom Alex Pereira og Jamahal Hill på Viaplay. Det vil si at du kan strømme kampen på dine enheter i Viaplay-appen. Hvis du ikke allerede har et abonnement, kan du ordne dette enkelt som bare det. For å kunne kose deg med full dekning av Alex Pereira vs. Jamahal Hill, behøver du Viaplay Medium eller Viaplay Total pakken.

Sendingen starter klokker 03:00 norsk tid, natt til søndag. Det er Andreas Lagaard og Kenneth Bergh som kommenterer kampen for Viaplays norske seere.

Oddsobjekter på kampen 

Du finner et svært innholdsrikt tilbud av odds på Alex Pereira vs. Jamahal Hill. MMA er en høyst populær idrett blant fans og tippere, og da sørger bettingselskapene for full dekning når det står en storkamp for døren.

Blant de mest populære spillene som er tilgjengelig, kan vi selvsagt nevne å tippe på hvem som vinner kampen, i hvilken runde den vil avgjøres og hvorvidt det vil ende med KO, TKO, dommeravgjørelse, og så videre. 

Du kan også finne odds på hvem som vinner i hvilken runde, at en bestemt utøver skal vinne på en bestemt måte, og mye mer. I det hele og store, vil du finne alle de oddsobjektene som du forventer å kunne spille på innen kampsport for møtet mellom Pereira og Hill i UFC 300.

Kampprognose og forventninger

I forkant av møtet mellom Pereira og Hill, er førstnevnte en ganske så klar favoritt. Oddssetterne gir knappe 1.70 på seier til brasilianeren, mens du får over 2 i odds på seier til den amerikanske utfordreren. 

Pereira har en meget sterk CV, med 9 seiere på 12 kamper innen MMA. Syv av hans ni seiere var på knock-out, så det her er en kar som vet å slå og sparke fra seg i oktagongen. Pereira tok tungvektstittelen så nylig som i november 2023, da han banket Jiří Procházka i UFC 298. Faktisk hadde Pereira allerede vært mester i mellomvektklassen, slik at han dermed ble den 9. MMA-utøveren som har holdt mesterskapsbelter i to ulike vektklasser.

Jamahal Hill er ingen enkel motstander. Her snakker vi om en utøver som tidligere har hatt tungvektstittelen Pereira nå skal forsvare mot ham i UFC 300. Hill vant tittelen mot Glover Teixeira i januar 2023. Han måtte frasi seg beltet da han ble skadet og ikke kunne forsvare det i neste kamp. Nå er det nok en hevnsugen Hill som møter Pereira med håp om å få tilbake tittelen sin.

Så langt i MMA-karrieren står Jamahal Hill med 12 seiere på 14 kamper. Syv av hans seiere har kommet på knock-out, resten på dommeravgjørelse. 

Noe som gjør kampen Alex Pereira vs. Jamahal Hill så spennende, er at de er svært like i størrelse. De er like høye (1,93), og kun en centimeter skiller rekkevidden deres (Hill 201 cm, Pereira 200 cm). Matchvekta til begge mann er 93 kg. Her er det altså to jevnstore kamphaner som barker sammen.

Et vesentlig poeng for de som ønsker å tippe på denne kampen er at Pereira vinner prosentvis flere av sine kamper på KO eller TKO enn Hill. Dermed kan det lønne seg å tippe på KO-seier til Pereira hvis du tror han vinner. Har du større tro på Hill, kan det være lurt å vurdere å sette noen kroner på at han vinner etter dommeravgjørelse.

Vi merker oss at de fleste kampene til både Pereira og Hill sjeldent varer lenge. På rullebladet har begge utøverne flere seiere i runde 2 og 3. Dermed lønner det seg neppe å sette penger på at kampen skal vare i alle 5 runder. 

Kort om utøverne

Alex Pereira er en brasiliansk MMA-utøver med bakgrunn fra kick-boksing. Han er 36 år gammel, og har vært UFC-mester i to vektklasser: mellomvekt og lett tungvekt. Pereira er favoritt til å forsvare sistnevnte tittel i mesterskapsmøtet med utfordrer, Hill.

Jamahal Hill er en MMA-utøver fra USA. Han har tidligere holdt mesterskapstittelen innen lett tungvekt som han nå håper å vinne tilbake fra Alex Pereira under UFC 300.

Alex Pereira 

 • Fullt navn: Alex Sandro Silva Pereira
 • Alder: 36
 • Nasjonalitet: brasiliansk
 • Høyde: 1,93 m
 • Vekt: 93 kg
 • Vektklasse: lett tungvekt
 • Rekkevidde: 200 cm
 • Rulleblad fra MMA: 11 kamper, 9 seiere, 7 KO, 2 tap

Jamahal Hill

 • Fullt navn: Jamahal Hill
 • Alder: 32
 • Nasjonalitet: amerikansk
 • Høyde: 1,93 m
 • Vekt: 93 kg
 • Vektklasse: lett tungvekt
 • Rekkevidde: 201 cm
 • Rulleblad fra MMA: 14 kamper, 12 seiere, 7 KO, 2 tap
Publisert: 12/04/2024 · Sist oppdatert: 12/04/2024