Odds på Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway 2019 i Nordland nærmer seg nå med stormskritt, og den første etappen starter allerede den 15. august i Å. Da skal lagene sykle fra Å til Leknes på én dag, før de så skal sykle fra Henningsvaer til Svolvær dagen etter. Det profesjonelle sykkelrittet varer i år fra den 15. august til den 18. august, og består av fire etapper. De to første etappene vil være på Lofoten, hvor deltakerne vil sykle gjennom de vakre øyområdene, før de så drar til Sortland i etappe 3.

Årets sykkelritt er den 7. utgaven av Arctic Race of Norway, og det er andre gangen dette holdes i Lofoten og Vesterålen. Med slike fantastiske naturområder, så er det trygt å si at deltakerne gleder seg til rittet. Totalt vil det være 120 ryttere som vil sykle 687 km. Vinneren av Arctic Race of Norway 2019 vil bli kåret i Narvik, nedenfor bakkene som kan bli arenaen for VM i Alpint 2027.

Enkelte bookmakere tilbyr odds på Arctic Race of Norway, men dessverre ikke like mange som årene før. Dette kommer antagelig av at Tour de France nettopp er ferdig og ikke minst at fotballsesongen igjen er i gang og stjeler mest oppmerksomhet. Vi anbefaler imidlertid å sjekke ut aktørene nedenfor.

Odds på Artic Race of Norway finner du her:

Odds på Artic Race of Norway finner du her:

Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Svenbet logo

Svenbet

LES OMTALE

1000 NOK

reload bonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Slik ser etappene i Arctic Race of Norway 2019 ut

 • Etappe 1: Å – Leknes (Lofoten)
 • Etappe 2: Henningsvaer – Svolvær (Lofoten)
 • Etappe 3: Sortland – Storheia Summit (Melbu) (Nordland)
 • Etappe 4: Lødingen – Narvik (Nordland)

Lagene i Arctic Race of Norway 2019

I år vil det totalt være 20 lag som deltar i det profesjonelle sykkelrittet. Blant disse er det 5 navn som de aller fleste kjenner til. Disse lagene er altså for Coop, Joker, Uno-X, og Visma. Hvilket lag håper du stikker av med seieren i år?

Arctic Race of Norway

Blant årets lag, finner du følgende:

 • Astana Pro Team
 • Team Dimension Data
 • Team Katusha Alpecin
 • Team Jumbo Visma
 • Cofidis Solutions Credits
 • Team Arkea Samsic
 • Total Direct Energie
 • Joker Fuel of Norway
 • Team Coop
 • Uno-X Norwegian Development Team

Alltid norske vinnere

Det første Arctic Race of Norway ble arranger i 2013, og hvert år siden da har det alltid vært minst én nordmann på listen over vinnere. I 2017 klarte hele 4 nordmenn å komme på listen blant vinnerne, mens de andre årene har det vært 2 eller 1 nordmann på listen. Så det er jo absolutt noe vi kan være stolte over!

Blant navnene av 2017 vinnerne, finner vi nordmennene August Jensen fra Team Coop, Alexander Kristoff fra Team Katusha Alpecin, og Bjørn Tore Hoem og Carl Fredrik Hagen fra Joker Icopal. Blir det enda flere i 2019 mon tro?

Store samarbeidspartnere

På de nå 7 årene ARN har blitt arrangert, så er det veldig mange selskaper og land som har fått interesse for det store sykkelrittet. Flere selskaper, inkluderert noen av de største navnene vi kjenner til, har derfor valgt å bli samarbeidspartnere. Det inkluderer blant annet Hyundai, Scandic, Telenor og Coop. Totalt er det i skrivende stund hele 25 store navn som er blant partnerne, og vi tror nok at det vil bli enda flere i framtiden.

Historien om Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway ble til i 2013 da idéen om et internasjonalt sykkelritt kom opp i Andørja i Ibestad kommune, som hvert år avholder et lokat arrangement kalt Tour de Andørja. Den første utgaven av Arctic Race of Norway ble derfor holdt i august samme år, og er i dag etablert på den internasjonale sykkelritt kalenderen til UCI, som en del av Europatouren.

I begynnelsen ble rittet ranket som kategori 2.1, men siden 2015 har det heller blitt ranket som et 2.HC-ritt. Dette er altså det nest høyeste nivået for internasjonale sykkelritt. Det internasjonale sykkelrittet blir holdt på landeveisykkel, og blir arrangert hvert år i ulike deler av Nord-Norge. Arctic Race of Norway 2019 blir altså den 7. utgaven av det profesjonelle rittet, og vi har selvsagt høye forventninger til at årets sykkelritt skal bli enda bedre enn tidligere år!

Publisert: 12/8/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.