Odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson

Eddie Hall vs. Hafthor Bjornsson odds

Boksing er spennende, spesielt når muskelbuntene Eddie «The Beast» Hall og Hafthor «The Mountain» Bjornsson skal møtes i ringen! Britiske Hall er kjent som Storbritannias sterkeste mann, mens islenderen Bjornsson har tittelen «verdens sterkeste mann».

Briten og islenderen har aldri bokset i løpet av sine karrierer, men nå skal de endelig måle muskler i ringen. Alle de store bettingselskapene vil ha odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson, slik at du kan tippe på utfallet.

Odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson

Hvem vil vinne den legendariske boksekampen som finner sted i Dubai, 19. mars? Bettingselskapene skifter mening like fort som vinden, så her gjelder det å følge med, og legge et spill når oddsen er på din side. I skrivende stund, 18. mars 2022, er det Eddie Hall som er vinnerfavoritt hos Unibet.

Du finner odds på kampen mellom Eddie Hall og Hafthor Bjornsson her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betfair

Betfair

LES OMTALE

1000 NOK

risikofritt spill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Kampen kan imidlertid fort snu, og det er utfordrende å forutsi hvem som faktisk stikker av med seieren.

Unibet har følgende odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson:

ResultatOdds
Eddie Hall1.67
Uavgjort7.00
Hafthor Bjornsson2.15
Sist oppdatert 18.03.2022

Som du ser av tabellen er det usannsynlig med uavgjort. Tipper du på dette utfallet er det høye odds, og du kan potensielt vinne mye om du tipper rett. Samtidig er det «tryggere» å tippe på at Eddie Hall vinner, men naturligvis med lavere utbetaling om du tipper rett.

Dato, klokkeslett, hvor du kan strømme kampen gratis

Kampen, som egentlig skulle finne sted i Nevada i september 2021, ble utsatt etter at Hall røyk bicepsen på trening sommeren 2021. Etter måneder med rehabilitering og opptrening har kampen endelig fått ny dato: 19. mars 2022. Kampen har også endret lokasjon, og vil nå finne sted på Dubai Duty Free Tennis Stadium i, du gjettet riktig, Dubai.

Info om kampen

Tungvekterne Eddie Hall og Hafthor Bjornsson er begge kjent som «strongmen», og skal møtes i en tungvektskamp på seks runder i 2022.

Her er grunnleggende informasjon om den legendariske boksekampen:

Utøvere i ringenEddie Hall og Hafþór Björnsson
Tidspunkt19. mars 2022, klokken 21:30 norsk tid
LokalitetDubai Duty Free Stadium, Dubai
Her kan du se kampenhttps://www.segi.tv/thorvseddie

Se kampen gratis på nett

Ønsker du å se kampen direkte, har vi gode nyheter. Det er kun ett sted som viser kampen, og det er nettstedet Segi TV. Der vil kunne strømme kampen helt gratis, uten å opprette brukerkonto.

Se kampen hos Segi TV »

Kampen finner sted 19. mars 2022, klokken 21:30 norsk tid, men det antas at sendingene starter én time i forkant.

Segi TV har opprettet en egen underside for kampen, hvor det allerede ligger en rekke korte dokumentarklipp i forbindelse med kampen.

Oddsobjekter på kampen

Det finnes en rekke oddsobjekter – altså utfall eller hendelser – du kan tippe på i en boksekamp. Boksekamper består av opptil 12 runder der hver runde varer i tre minutter. I hver runde vil deltakerne motta poeng fra dommerne.

En boksekamp kan avgjøres av knockout, altså at en bokser blir slått i bakken og ikke reiser seg innen en viss tid. Eller teknisk knockout,  der dommeren bestemmer at en av bokserne ikke har forutsetninger for å fortsette boksekampen.

En boksekamp kan også stoppes (og avgjøres) dersom teamet til en av bokserne ønsker å stanse kampen.

Her er de vanligste oddsobjektene i en boksekamp:

  • Vinnerspill: Du tipper på hvem som går seirende ut av kampen, eller om resultatet blir uavgjort
  • Tippe på hvordan boksekampen avgjøres: Du kan tippe at kampen avgjøres med teknisk knockout (TKO), knockout (KO) eller poeng
  • Tippe på hvilken runde kampen avgjøres: Avgjøres kampen mellom Eddie Hall og Bjornsson i runde 1, 2, 3, 4, 5 eller 6?
  • Over/under: Tipper du på for eksempel 4,5 runder, betyr det at du tipper at kampen avgjøres før det har gått 4,5 runder.

Her kan du spille på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson

Det finnes en rekke bettingselskaper som vil la deg tippe på boksekampen mellom «The Beast» og «The Mountain». Sannsynligvis vil du kunne tippe på kampen hos alle de store bettingsidene, inkludert NordicBet og Unibet. Unibet og Betfair har allerede odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson.

Hafthor Bjornsson var lenge vinnerfavoritt

De fleste analytikere og bookmakere har islenderen Hafthor Bjornsson som favoritt til å vinne kampen. Både Bjornsson og Hall er svært sterke, og begge har løftet 500kg eller mer i markløft. Bjornsson er hakket sterkere, og har rekorden på 501 kg mot Halls 500 kg.

I bokseringen er det imidlertid mye som kan skje, og det er naturligvis ikke enkelt å forutsi resultatet. Begge har tidligere fått tittelen «verdens sterkeste mann», og det er derfor liten tvil om at det blir mye krefter i ringen.

I de siste dagene opp mot oppgjøret har enkelte bookmakere endret mening, og det er nå større splittelse i forbindelse med hvem bettingselskapene tror stikker av med seieren.

Kort om Eddie Hall og Hafthor Bjornsson

Eddie Hall

Eddie Hall ble født i 1988 og er en tidligere profesjonell «strongman» fra Storbritannia. Hall vant tittelen «World’s Strongest Man» i 2017, og har i mange år blitt kåret til Storbritannias sterkeste mann. Hall har i senere tid gjort stor suksess med sin egen YouTube-kanal, hvor du kan følge hans forberedelser til kampen.

Hafþór Björnsson

Hafthor Bjornsson er også født i 1988, og er en «strongman» fra Reykjavik på Island. Bjornsson vant tittelen «World’s Strongest Man» i 2018. Bjornsson har også deltatt i flere sesonger av Game of Thrones, som Gregor «The Mountain» Clegane.

Vi venter i spenning på resultatet av hvem som går seirende ut av kampen!

Publisert: 15/1/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.