Odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson

Odds på Eddie Hall vs. Hafthor Bjornsson
Bilde: CoreSports/Instagram

Boksing er spennende, spesielt når muskelbuntene Eddie «The Beast» Hall og Hafthor «The Mountain» Bjornsson skal møtes i ringen! Britiske Hall er kjent som Storbritannias sterkeste mann, mens islenderen Bjornsson har tittelen «verdens sterkeste mann».

Briten og islenderen har aldri bokset i løpet av sine karrierer, men nå skal de endelig måle muskler i ringen. Alle de store bettingselskapene vil ha odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson, slik at du kan tippe på utfallet.

Odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson

Hvem vil vinne den legendariske boksekampen som finner sted i september 2021, på en hittil ukjent lokalitet i Nevada? Bettingselskapene har troen på at islenderen Hafthor Bjornsson vil stikke av med seieren.

Kampen kan imidlertid fort snu, og det er utfordrende å forutsi hvem som faktisk stikker av med seieren.

Unibet har følgende odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson:

 • Eddie Hall: 2,3
 • Uavgjort: 17
 • Hafthor Bjornsson: 1,54

Det er med andre ord usannsynlig med uavgjort. Tipper du på dette utfallet er det høye odds, og du kan potensielt vinne mye om du tipper på rett utfall. Samtidig er det «tryggere» å tippe på at Hafthor Bjornsson vinner, men med lavere utbetaling om du tipper rett.

Info om kampen

Tungvekterne Eddie Hall og Hafthor Bjornsson er begge kjent som «strongmen», og skal sannsynligvis møtes i en tungvektskamp på seks runder i løpet av 2021.

Her er grunnleggende informasjon om den legendariske boksekampen. Merk at ikke alle opplysningene er bekreftet foreløpig:

 • I ringen: Eddie Hall og Hafþór Björnsson
 • Tidspunkt: 18. september 2021, klokken 18:00 (dato og tidspunkt ikke bekreftet)
 • Lokalitet: MGM Grand, Las Vegas, Nevada (lokalitet ikke bekreftet)
 • Her kan du se kampen: Ikke bekreftet

Oddsobjekter på kampen

Det finnes en rekke oddsobjekter – altså utfall eller hendelser – du kan tippe på i en boksekamp. Boksekamper består av opptil 12 runder der hver runde varer i tre minutter. I hver runde vil deltakerne motta poeng fra dommerne.

En boksekamp kan avgjøres av knockout, altså at en bokser blir slått i bakken og ikke reiser seg innen en viss tid. Eller teknisk knockout,  der dommeren bestemmer at en av bokserne ikke har forutsetninger for å fortsette boksekampen.

En boksekamp kan også stoppes (og avgjøres) dersom teamet til en av bokserne ønsker å stanse kampen.

Her er de vanligste oddsobjektene i en boksekamp:

 • Vinnerspill: Du tipper på hvem som går seirende ut av kampen, eller om resultatet blir uavgjort
 • Tippe på hvordan boksekampen avgjøres: Du kan tippe at kampen avgjøres med teknisk knockout (TKO), knockout (KO) eller poeng
 • Tippe på hvilken runde kampen avgjøres: Avgjøres kampen mellom Eddie Hall og Bjornsson i runde 1, 2, 3, 4, 5 eller 6?
 • Over/under: Tipper du på for eksempel 4,5 runder, betyr det at du tipper at kampen avgjøres før det har gått 4,5 runder.

Her kan du spille på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson

Det finnes en rekke bettingselskaper som vil la deg tippe på boksekampen mellom «The Beast» og «The Mountain». Sannsynligvis vil du kunne tippe på kampen hos alle de store bettingsidene, inkludert NordicBet og Unibet. Unibet og Betfair har allerede odds på Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson.

Hafthor Bjornsson er vinnerfavoritt

De fleste analytikere og bookmakere har islenderen Hafthor Bjornsson som favoritt til å vinne kampen. Både Bjornsson og Hall er svært sterke, og begge har løftet 500kg eller mer i markløft. Bjornsson er hakket sterkere, og har rekorden på 501 kg mot Halls 500 kg.

I bokseringen er det imidlertid mye som kan skje, og det er naturligvis ikke enkelt å forutsi resultatet. Begge har tidligere fått tittelen «verdens sterkeste mann», og det er derfor liten tvil om at det blir mye krefter i ringen.

Kort om Eddie Hall og Hafthor Bjornsson

Eddie Hall

Eddie Hall ble født i 1988 og er en tidligere profesjonell «strongman» fra Storbritannia. Hall vant tittelen «World’s Strongest Man» i 2017, og har i mange år blitt kåret til Storbritannias sterkeste mann. Hall har i senere tid gjort stod suksess med sin egen YouTube-kanal, hvor du kan følge hans forberedelser til kampen.

Hafþór Björnsson

Hafthor Bjornsson er også født i 1988, og er en «strongman» fra Reykjavik på Island. Bjornsson vant tittelen «World’s Strongest Man» i 2018. Bjornsson har også deltatt i flere sesonger av Game of Thrones, som Gregor «The Mountain» Clegane.

Vi venter i spenning på resultatet av hvem som går seirende ut av kampen!

Publisert: 15/1/2021 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.