Odds på Everton vs. Liverpool 3. september 2022

ComeOn John Carew

Førstkommende lørdag braker Liverpools to store fotballaristokrater sammen i et av de mest historiske lokalderbyene i engelsk fotball. Liverpool FC og Everton har møttes 205 ganger i serien opp gjennom årene. I nyere historie er det de rødkledte som har holdt et ganske så brutalt overtak. Kan Frank Lampards karameller slå til og overraske hjemme på ærverdige Goodison Park denne gangen? Både fans og tippere gleder deg til å se hva som skjer når kampen sparkes i gang klokka 13:30 norsk tid. Odds på Everton vs. Liverpool 3. september finner du hos alle gode bookmakere på nettet. Går du til ComeOn får du nå ekstra gode odds på at Liverpool scorer mål i kampen. 

Slik tipper du på Liverpool vs. Everton

Når det er storkamp i Premier League varter bettingselskapene opp med alle mulige slags tippemuligheter. De er tilgjengelige både før avspark og i løpet av kampen, som liveodds. 

Odds på Liverpool vs. Everton 3. september inkluderer selvsagt alle de mest populære oddsobjektene, sånn som blant annet: 

 • Kamputfall
 • Antall mål
 • Sluttresultat
 • Navn på målscorer
 • Antall hjørnespark

For å tippe på Liverpool vs. Everton 3. september logger du deg inn hos din bookmaker. Du finner Premier League på forsiden av oddsmenyen hos de aller fleste. Å lete frem til helgas storkamp er gjort i en fei. Da er det bare å tippe på ønsket oddsobjekt og fastsette innsats for å gjennomføre dine spill. Dette gjør du like enkelt og kjapt på telefonen som på PC.

Økt odds på at Liverpool scorer hos ComeOn 

Et populært tippeobjekt er å satse på hvorvidt ett av de to lagene vil score i løpet av kampen eller ei. Hvis du tipper hos ComeOn, et selskap vi likte godt når vi testet deres bettingtilbud, nyter du godt av ekstra gode odds på at bortelag og storfavoritt, Liverpool, klarer å finne nettmaskene på lørdag.

Få økt odds på at Liverpool scorer mot Everton 3. september 2022

comeon logo
500 NOK

ComeOn!-butikk

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Her har du full info om denne spennende kampanjen:

 • Kamp: Liverpool vs. Everton, lørdag 3. september, 13:30 norsk tid
 • Tilbud: odds på at Liverpool scorer var 1,04 men er nå hele 2,00
 • Maks innsats: 100 kr
 • Gyldighet: kampanjen starter fredag 2. september, 17:00 norsk tid og varer frem til avspark

ComeOn byr her på et meget spennende tilbud. At Liverpool, som etter en litt trang start på sesongen, nå har fått sving på sakene skal klare å score i det minste ett eneste mål borte mot byrivalen sin er ikke usannsynlig. Selv om tre nylige Merseyside-derbyer på Goodison endte 0-0 (2018-2020) er 2 i odds på at Mo Salah og lagkameratene klarer å prikke inn minst ett mål i løpet av 90 minutter fristende.

Prognose på Liverpool vs. Everton

Liverpool er nok en gang store favoritter når det skal spilles derby mellom de to rivalene fra hver sin side av Stanley Park i den gamle havnebyen i nordvest England. De røde har under Jürgen Klopp etablert seg som et av Premier Leagues to beste lag, sammen med Manchester City. De utkonkurrerer Everton på alle relevante statistikker. 

I fjor berget de blå plassen med et skrik, mens de røde tok et sterkt seriesølv. Men så er det jo sånn at derby er derby. Når følelsene kommer i kok går formboka fort ut vinduet. Everton har kapret poeng mot lokalrivalen flere ganger i senere tid. Vi tør ikke påstå at LFC nødvendigvis tar 3 poeng på lørdag – selv om de har det klart beste mannskapet på papiret.

Tidligere oppgjør mellom Liverpool og Everton

Liverpool vs. Everton er ett av de mest spilte derbyene i engelsk fotballhistorie. De to har møttes hvert år i serien siden 1962.

De fem siste møtene mellom Liverpool og Everton har endt som følger:

 • 24. april 2022: Liverpool-Everton 2-0
 • 1. desember 2021: Everton-Liverpool 1-4
 • 20. februar 2021: Liverpool-Everton 0-2
 • 17. oktober 2020: Everton-Liverpool 2-2
 • 21. juni 2020: Everton-Liverpool 0-0
Publisert: 1/9/2022 · Sist oppdatert: 1/9/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.