Odds på ishockey VM 2021

VM i ishockey for menn ble først arrangert i 1920, og har siden den gang gått av stabelen mange ganger. Dette har blitt et årlig høydepunkt for ishockey-entusiaster verden rundt.

Dersom du synes ishockey er like spennende som vi gjør, ønsker du kanskje å prøve deg på tipping. Betting på ishockey er utrolig morsomt, enten du er ishockey-entusiast eller kun ser på ishockey en gang iblant.

Spill på ishockey VM 2021 her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Odds på vinner

Nedenfor ser du et screenshot fra NordicBet. Russland er favoritt (3.60) foran Canada (4.20), Sverige (4.85) og Finland og USA (9.00). Norge har 201 i odds og oddssetterne virker å være sikre i sin sak på Norges VM-sjanser.

Vær oppmerksom på at oddsen endres kontinuerlig. Screenshot nedenfor er tatt 10. mai, i forkant av mesterskapet.

Ishockey VM odds

Ishockey VM 2021

I 2020 ble Ishockey VM avlyst grunnet koronapandemien, men i år kan du igjen følge med på det spennende mesterskapet om alt går etter planen.

Det var i utgangspunktet Latvia og Hviterussland som skulle være vertskap for mesterskapet, men grunnet omfattende protester mot presidenten i Hviterussland og en ustabil sikkerhetssituasjon, besluttet IIHF å avholde Ishockey VM kun i Latvia.

Arrangementet finner sted i Riga, som er Latvias hovedstad, på arenaen Arēna Riga. Dette vil være hovedarenaen for gruppe B, inkludert finaler, semifinaler og kvartfinalekamper. Mesterskapet vil også finne sted på sekundære arenaer som Olimpiskais Sporta Centrs.

Blant de 16 lagene som deltar finner vi både Norge, Sverige, Finland og Danmark – noe som lokker mange norske ishockey-fans! Norge vil være i gruppe B. Her er en oversikt over alle lagene som vil delta under Ishockey VM 2021:

 • Norge
 • Sverige
 • Danmark
 • Finland
 • Hviterussland
 • Canada
 • USA
 • Tsjekkia
 • Tyskland
 • Storbritannia
 • Italia
 • Kazakhstan
 • Russland
 • Slovakia
 • Sveits
 • Latvia

Oddsobjekter på Ishockey VM 2021

Det finnes mange spennende oddsobjekter du kan tippe på under Ishockey VM i 2021. Noen foretrekker kombinerte odds der de tipper på flere resultater, mens andre foretrekker å tippe på hvem som blir ligavinner.

La oss ta en nærmere titt på ulike oddsobjekter under årets VM i ishockey. Dette er et mesterskap med mange spennende muligheter!

Kombinert odds

Kombinert odds eller «langspill» er populært, og ikke minst – spennende! Kombinert odds går ut på at du tipper på flere ulike utfall på én og samme kupong. Du kan for eksempel tippe på at Canada tar gull, Sverige sølv og Russland bronse.

Du vinner kun dersom du tipper korrekt på alle objektene, noe som betyr at oddsen øker. Dette gjør det ekstra spennende å spille, siden flere elementer skal klaffe!

Toppscorer

Under Ishockey VM 2021 kan du også tippe på toppscorer. Hvilken enkeltspiller tror du vil sende pucken i mål flest ganger under mesterskapet?

Analyser de ulike lagene, og finn ut hvem du tror har best sjans til å score flest mål. Dette er et morsomt og populært oddsobjekt!

Ligavinner

Det vanlige oddsobjektet under mesterskap i ishockey, er å tippe på hvem som stikker av med gullet. Oddsprognosene for dette dukker opp i god tid før selve mesterskapet starter.

Etter hvert som Ishockey VM utvikler seg, vil du kanskje se at prognosene ikke stemmer. Noen lag kan overraske stort, mens andre kan skuffe. Hvem tror du vinner Ishockey VM 2021? Tipp på alt fra Canada til Norge eller Italia – alt etter hvor stor risiko du er villig å ta!

Tapende lag

Odds på ishockey trenger ikke nødvendigvis å handle om beste målscorer eller lag. Du kan også tippe på hvem som kommer til å gjøre det dårligst i mesterskapet.

Her er Italia og Storbritannia gode kandidater, siden disse landslagene har høyest vinnerodds. Det er altså størst sannsynlighet for at ett av disse lagene taper. Det er også en viss sjanse for at Norge gjør det dårligst. Hva tror du?

Live betting

Odds på Ishockey VM 2021 vil fås både som live odds og ordinære odds – også kjent som pre-match odds. Med pre-match odds på ishockey tipper du på utfallet før kampen eller mesterskapet starter.

Går du for live betting med live odds, kan du tippe mens den aktuelle hendelsen finner sted. Dette gjør det ekstra spennende å spille, siden ting kan endre seg underveis. Du vil da se at oddsen justeres opp og ned.

Prognose og vinnerfavoritter

Basert på odds fra Norges største bettingselskaper, kan man finne ut hvilke lag som er de største vinnerfavorittene under Ishockey VM i 2021. Det er kanskje ikke så overraskende at Canada er vinnerfavoritt, tett etterfulgt av Russland og Sverige.

Også Finlands landslag har nokså gode prognoser, og det samme gjelder USA. Oddsen for at Norge skal vinne er på 75.00, noe som betyr at det kan være risikabelt å tippe på seier for det norske landslaget.

Samtidig er det ekstra spennende å tippe på en «underdog» med høye odds, da dette potensielt kan gi enorme gevinster. Italia har høye odds for å vinne, med en odds på hele 501.00. Sjansen for seier er minimal for italienerne, men ishockey kan være uforutsigbart.

Viktige datoer for Ishockey VM 2021

Vi har nå sett på odds på Ishockey VM 2021. Mesterskapet går av stabelen mellom 21. mai og 6. juni 2021. Den 21. mai vil blant annet Russland møte Tsjekkia og Tyskland vil møte Italia. Du kan også se Canada–Latvia og Slovakia–Hviterussland.

La oss se nærmere på datoer som er viktige å sette av i kalenderen dersom du vil følge med på Norge i Ishockey VM 2021. Dette er datoene som er fastsatt hittil:

 • 22. mai (11:15): Norge–Tyskland
 • 23. mai (11:15): Norge–Italia
 • 25. Mai (19:15): Finland–Norge
 • 26. Mai (19:15): Canada–Norge
 • 28. Mai (19:15): Latvia–Norge
 • 29. Mai (15:15): Norge–USA
 • 31. Mai (19:15): Norge–Kasakhstan

Tidligere vinnere

Canada er den nasjonen som har hatt flest seire i Ishockey VM, men også andre land gjør det svært bra. Ved å se på vinnere fra de siste tre mesterskap, kan du få en idé om hvilke land som gjør det best.

Her er de siste vinnerne av gullmedalje i Ishockey VM:

 • Finland (2019)
 • Sverige (2018)
 • Sverige (2017)
Publisert: 10/5/2021 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.