Odds på Jake Paul vs Tyron Woodley

Jake Paul vs. Tyron Woodley odds

Mange ser frem til å kunne spille på odds på Jake Paul vs Tyron Woodley, som begge er profesjonelle boksere. Jake Paul er kjent både for skuespill og sine YouTube-videoer, mens Woodley har universitetsutdannelse fra University of Missouri.

Det er to sterke personligheter som skal møtes i ringen, og det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren. Mange har Jake Paul som soleklar favoritt, mens andre mener Woodley har gode muligheter.

Jake Paul møter Tyron Woodley

Jake Paul og Tyron Woodley møter hverandre i ringen mandag 30. august. Du kan følge kampen via nett gjennom PPV (pay per view) hos Showtime, eller ved å opprette et abonnement hos VG+.

VG viser altså kampen, som er forventet å starte tidlig i morgentimene mandag morgen. Selve kampen finner sted i USA, nærmere bestemt i Cleveland. Arenaen som skal tas i bruk er Rocket Mortgage FieldHouse.

De to utøverne har allerede ladet opp til kampen ved å snakke hverandre ned i mediene. Ordkrigen er i full gang, og Woodley advarer oss om at Jake Paul vil bli skadet.

Odds på Jake Paul vs. Tyron Woodley finner du her:

Odds på Jake Paul vs. Tyron Woodley finner du her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Generell info

Tidspunkt: 30. august 2021 (kampen starter omtrent klokken 05:00–06:00 mandag morgen)

Arena: Rocket Mortgage FieldHouse (Cleveland, Ohio)

Hvordan se kampen: VG+

Oddsobjekter på kampen

Det finnes flere oddsobjekter, altså hendelser man kan tippe på, i boksekamper. Dette gjelder også når det er snakk om odds på Jake Paul vs Tyron Woodley.

Her er noen av oddsobjektene som er tilgjengelige hos de ulike bettingsidene:

 • Vinnerspill
 • Uavgjort
 • Antall runder

Du kan for eksempel tippe på om det vil bli over eller under 3,5 runder i boksekampen mellom de to rivalene. Ellers kan du tippe på hvem som vinner kampen, eller hvem som taper den for den saks skyld. Man kan også tippe på at resultatet blir uavgjort.

Det er også mulig å tippe på hvilken runde en hendelse skal finne sted. Du kan for eksempel tippe på at Jake Paul vinner runde 1. Dette utfallet har en odds på 5,00 i skrivende stund.

Kampprognose og forventninger

Før du setter i gang med odds på Jake Paul vs Tyron Woodley, er det greit å sette seg inn i hvem som er vinnerfavoritt. Ifølge bookmakernes prognoser er Jake Paul vinnerfavoritt.

Samtidig er det høye odds for at kampen skal ende uavgjort, noe som betyr at dette er et lite sannsynlig utfall.

Her er en oversikt over hvilke odds bookmakerne har kommet frem til:

 • Jake Paul: 1,54 (vinnerodds)
 • Tyron Woods: 2,55 (vinnerodds)
 • Uavgjort: 21,00
 • Over 3,5 runder: 2,00
 • Under 3,5 runder: 1,72

Kort om utøverne

Jake Paul er kanskje best kjent for å være YouTube-kjendis. Paul og broren Logan Paul har begge gjort stor suksess på sosiale medier og YouTube gjennom morsomme stunt og pranks. I det siste har de to også satset på en boksekarriere, og de har blitt nokså gode begge to.

Siden Jake Paul allerede er kjendis, er det mange som følger boksekampene han deltar i. Storebroren Logan bokset mot legenden Floyd Mayweather tidligere i sommer. Nå er det lillebror sin tur, og fansen følger spent med.

Tyron Woods er kjent som MMA-utøver og har også gjort det bra innen bryting. Nå skal han møte Paul i bokseringen, noe som kan bli spennende. Tyron Woodley har deltatt i 26 boksekamper, og kan vise til 19 seire.

Jake Paul:

 • Alder: 24 år (født 1997)
 • Opprinnelse: Ohio, USA
 • Høyde: 185 cm
 • Vekt: 86 kg

Tyron Woods:

 • Alder: 39 år (født 1982)
 • Opprinnelse: Missouri, USA
 • Høyde: 175 cm
 • Vekt: 77 kg

Live odds og pre-match odds på boksing

Hos mange bookmakere kan du nyte odds på kampsport både før og under kampen. Skal du kjøpe tippekupong før kampstart, blir dette omtalt som pre-match betting. Dette er ordinær tipping, og tilbys på de fleste bettingsider.

Du kan også spille live odds på boksing. Da kan du spille samtidig som boksekampen finner sted. Vanlig pre-match-odds blir fastsatt før kampen, mens med live odds kan den svinge mye underveis. Det gjør live betting ekstra morsomt og spennende.

Hvordan tippe på Jake Paul vs Tyron Woodley?

Hvis du ønsker å tippe på odds på Jake Paul vs Tyron Woodley, finnes det utallige bettingsider som tilbyr odds på den kommende kampen. Så lenge bettingsiden tilbyr betting på boksing, kan du føle deg trygg på at du kan spille på denne profilerte matchen.

Du må først og fremst registrere deg på en bettingside. Dette er en nokså enkel og smertefri prosess, og det tar kun et par minutter. Husk at du også må gjøre et innskudd på bettingsiden for at du skal kunne spille med faktiske penger.

Hos mange bettingsider kan du også ta imot velkomstbonuser som gratisspill. Da kan du få enda mer penger til spill og moro.

Slik går du frem for å spille på odds på Jake Paul vs Tyron Woodley:

 1. Finn en online bettingside
 2. Registrer deg
 3. Utfør et innskudd
 4. Naviger til odds eller live odds
 5. Finn boksing og den aktuelle kampen
 6. Velg dine foretrukne oddsobjekter
 7. Bekreft kupongen

Beste oddsside for odds på Jake Paul vs Tyron Woodley

Hvis du først skal spille på odds på Jake Paul vs Tyron Woodley, gjelder det å finne en god bettingside. Det kan være nyttig å ta en titt på oddssidene vi anbefaler øverst i denne artikkelen. Dette er anerkjente bettingselskaper som vi anser som gode og trygge, og som fungerer utmerket for norske spillere.

Hvis du har planer om å spille på boksing, er det først og fremst viktig å velge en bettingside som tilbyr gode bokse-odds.

Her er noen av de øvrige kriteriene vi stiller til bettingsidene vi anbefaler:

 • God kundeservice (gjerne døgnåpen)
 • Godt utvalg av oddsobjekter
 • Enkelt og intuitivt design
 • Godkjent lisens
 • Trygge betalingsmetoder
 • Gode bonuser med lave omsetningskrav

Hvem tror du vinner boksekampen?

Boksekampen mellom Jake Paul og Tyron Woodley nærmer seg, og du kan tippe på resultatet hos en rekke bettingsider. Du kan for eksempel tippe på hvem som vinner kampen, eller tippe på antall runder som blir utspilt.

Mulighetene er mange. Velg blant spennende oddsobjekter, og velg hvorvidt du ønsker å spille med stor eller liten risiko. Husk å sette mandag 30. august av i kalenderen!

Publisert: 27/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.