Odds på Mike Tyson vs. Roy Jones

Mike Tyson og Roy Jones

Mike Tyson (54) vender endelig tilbake til bokseringen, og gjør sin første boksekamp på over 15 år. Alt er lagt til rette for årets boksekamp, og du skal ikke lete lenge for å finne bettingselskaper som tilbyr odds på Mike Tyson vs. Roy Jones.

Dette er oppgjøret

Det er ikke hver dag man har muligheten til å se legenden Mike Tyson i en boksering. 54-åringen har ikke gått en boksekamp på over 15 år. Nå gjør imidlertid legenden et etterlengtet comeback når kan møter Roy Jones Jr. (51) i Los Angeles natt til søndag (29 november). Kampen sendes på Viaplay i Norge.

Odds på Mike Tyson vs. Roy Jones finner du her:

Melbet logo
900 NOK

eksklusiv ekstrabonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

«Alt står på spill» er slagordet man finner på Mike Tysons egen nettside om dagen.

Bokselegenden har nylig startet sin egen sportsliga der gamle helter kan oppleve storhetsdagene sine på nytt. Både tidligere boksestjerner, baseballstjerner og basketstjerner blant utøverne som vil bli en del av den nye sportsligaen.

Legends Only League logo

Tyson sin kommende boksekamp mot den aldrende boksestjernen Roy Jones Jr. er en oppvisningskamp og et markedsføringsstunt i forbindelse med lanseringen av den nye ligaen.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan du kan spille på kampen, hvilke oddsobjekter du kan spille på og hvilke bettingselskaper som vil tilby odds på kampen.

Klassisk oppvisningskamp på 8 runder

Kampen vil garantert bli årets boksekamp, og vil bli en klassisk oppvisningskamp på 8 runder.

Tyson bokset sin siste kamp i 2005, mens Jones bokset en proffkamp så sent som i 2018. Det blir derfor spennende å se hvordan årets boksekamp ender, og bettingselskapene er fortsatt ganske uenige i hvordan oddsen skal settes.

Kampen vises kun på appen Triller

Kampen vil kun vises på sosiale-medier-plattformen Triller, en konkurrent til Tik Tok, og Tiller skal også lage en dokumentarserie der de to bokserne følges frem til kampen.

Vi kjenner ikke til at noen norske TV-kanaler har rettigheter til storkampen, men det kan godt være at noen bettingselskaper kjøper seg rettighetene til å vise kampen.

Uansett om nordmenn får muligheten til å se kampen eller ikke er det liten tvil om at boksekampen blir et glimrende event å satse penger på, og at det vil bli mange spennende kampanjer hos bettingselskapene opp mot den store dagen.

Oddsobjekter på kampen

Det er naturligvis stor interesse blant bettingselskapene før legendekampen mellom Tyson og Jones. Er du ute etter odds på Mike Tyson vs. Roy Jones trenger du ikke lete lenge. Alle de store bettingselskapene vil naturligvis åpne for spill på boksekampen.

Akkurat som ved odds på MMA, vil det mest populære oddsobjektet i denne boksekampen være hvem som vinner kampen.

I tillegg kan vi tenke oss at andre populære oddsobjekter vil være om hvordan kampen vinnes, f.eks. om det blir på poeng eller knockout, om det kommer en knockout i det hele tatt, hvilken runde kampen avgjøres i osv.

Vi kan også tenke oss at bettingselskapene kommer til å ha mange spennende oddskomboer som gir deg en fin oddsboost, f.eks. spill på at Tyson vinner kampen på K.O. i tredje runde og liknende spill.

For deg som liker å spille på odds, og som i tillegg er kampsportinteressert, vil 29. november bli som jul og bursdag på samme tid.

Her kan du spille på Mike Tyson vs. Roy Jones

Kampen mellom Mike Tyson vs. Roy Jones vil definitivt bli årets store boksekamp, og selvfølgelig vil alle bettingselskapene tilby spill på denne boksekampen.

Vi anbefaler at du spiller hos et av de seriøse bettingselskapene som satser på norske spillere.

Bettingselskaper som Betsson, Unibet, NordicBet, Betsafe, 888sport og andre aktører vil tilby en rekke ulike oddsobjekter på boksekampen, og her er det også gode muligheter for bonuser og spesialtilbud knyttet opp mot eventet. Disse bettingselskapene er blant annet kjent for å tilby spesialspill med oddsboost på nettopp denne typen kamper.

I utgangspunktet vil kampen kun vises på sosiale-medier-plattformen Triller, men vi håper at noen av bettingselskapene vil forsøke å skaffe seg rettighetene til å vise kampen til sine spillere. Her kan det altså lønne seg å følge med hos de største selskapene for å se om noen viser kampen før man spiller.

Tyson er vinnerfavoritt

Det er to menn i sin beste alder som skal inn i bokseringen i Los Angeles. Begge har bikket 50 år, og det er en stund siden boksekarrieren var på topp.

Bettingselskapene har slitt med å bli enige om hvem som faktisk er vinnerfavoritt før legendeoppgjøret.

Selv om Roy Jones er den av bokserne som sist bokset en proffkamp i 2018, og Mike Tyson faktisk ikke har bokset en proffkamp på over 15 år, så virker det imidlertid som at de fleste bettingselskapene nå er enige om at Tyson foreløpig er vinnerfavoritten.

Oddsen vil garantert være volatil. Kanskje vil bettingselskapene til og med endre vinnerfavoritt underveis, noe flere av bettingselskapene allerede har gjort.

En ting er sikkert: Dette blir en uforutsigbar kamp der alt kan skje. Dette er to giganter som møtes til en veldig spennende kamp, og for den som liker betting er det mange muligheter for å finne gode spill med verdi.

Kort om utøverne

Mike Tyson - 50 seire, 6 tap, 44 knockouts

Mike Tyson trenger neppe noen nærmere introduksjon. Som en av tidenes beste boksere stod Tyson sist i ringen i 2005. I løpet av sin proffkarriere har Tyson 50 seire og 6 tap, der 44 av seirene kom på knockout. 19 av knockoutene kom allerede i første runde.

Tyson var den første bokseren som ble verdensmester i tungvekt i både WBA, WBC og IBF. Allerede som 20-åring fikk kan sitt første tungvektsbelte som den yngste noen sinne.

Roy Jones - 66 seire, 9 tap, 47 knockouts

Roy Jones bokset sin siste proffkamp så sent som i 2018, og står med 66 seire og 9 tap i sin proffkarriere, der 47 av seirene kom på knockout. Dette er altså ingen lettvekter, og mange mener Roy Jones har en mer imponerende karriere enn Tyson. Kilo for kilo er det liten tvil om at Jones er en av tidenes beste boksere, og han har flere ganger i karrieren fått priser for årets bokser. I 1999 ble han verdensmester i lett tungvekt i WBA, WBC og IBF, og han har vunnet mesterskap og hatt belter i hele fire ulike vektklasser.

Publisert: 29/7/2020 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.