bettingselskaper.comOdds på overganger i januar 2023

Odds på overganger i januar 2023

Odds på overganger i fotball, januar 2023

Når overgangsvinduet står åpent, koker det på ryktebørsen. Fansen frykter å miste stjernespillere, og drømmer om spennende ny-signeringer for sin klubb. Det foreligger nå odds på overganger 2023, slik at tippere kan være med på moroa. Spenningen stiger inn mot at vinduet slås igjen, og da er det jo ekstra moro hvis du har noen kroner på hvor de store navnene spiller sin fotball når februar starter.

Bettingselskaper som tilbyr odds på overganger i fotball:

Visa innskudd
iBet logo
3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Lilibet logo

Lilibet

LES OMTALE

5000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Bzeebet Sport logo

Bzeebet

LES OMTALE

1000 NOK

10 Bonus Spins

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Qbet Sports logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Tipping på overganger i fotball 

Odds på overganger har lenge vært et populært tilbud blant spillere i mange land, kanskje særlig Storbritannia. I senere tid har denne typen tipping bredt om seg, og nå finner du sjansen til å tippe på overgangsvinduet 2023 også hos mange norske bettingsider. 

Tipping på overganger går ut på at du satser på hvor en navngitt spiller havner når overgangsvinduet stenger. For eksempel kan du tippe på at Jude Bellingham blir hentet av Liverpool. Hvis den godeste Bellingham havner på Anfield før det kommende vinduet stenger, vinner du. 

Siden det først og fremst er på balløya på andre siden av Nordsjøen at odds på overganger er hett, vil du se at oddssetterne først og fremst fokuserer på Premier League. Dette er jo greit nok for mange norske tippere, da vi jo har en klar tendens til å følge engelsk fotball aller tettest. 

Du kan også finne odds på overganger som involverer de aller største internasjonale stjernenavnene. Da særlig de som har blitt linket med en overgang i senere tid. 

Husk å følge med på ryktebørsen

Når du skal tippe på overganger, så er det forresten lurt å følge nøye med på ryktebørsen. Det er nemlig slik at så lenge du holder deg til troverdige kilder kan du finne virkelig gode pekepinner om hvem som havner hvor. 

Det skyldes at involverte aktører, sånn som spilleren selv, klubbeiere, og – særlig – agenter kan kontakte journalister de stoler på for å lekke en kommende overgang. Dette gjøres gjerne for å styrke egen forhandlingsposisjon. 

Du bør også være på utkikk etter spillere på utgående kontrakt. Det er de klubber kan se seg nødt til å selge i januar, så de ikke går gratis til sommeren.

Våre spådommer

Hvis vi ser på overgangene du finner odds på hos bettingselskapene akkurat nå, dukker det opp en rekke stjernenavn. De er det mer eller mindre sannsynlig at skal flytte på seg i januar. Og det er klart at for de som kan være på flyttefot er det noen klubber som er eller mindre aktuelle. 

La oss nå gå gjennom noen av de mest høyt profilerte overgangsobjektene på markedet. Vi byr på våre tips underveis – både når det gjelder hvorvidt vi tror spilleren forlater i januar, og hvilke klubber vi anser som de mest sannsynlige destinasjonene. 

Jude Bellingham, Borussia Dortmund

Unge Bellingham har hatt en nærmest eventyrlig sterk start på karrieren. Siden han gikk fra barndomsklubben Birmingham City til Borussia Dortmund, 17-år gammel i 2020, for over en kvart milliard, har han blitt fast inventar på laget. Han har også blitt en av bærebjelkene på det engelske landslaget, og var blant de tre løvenes suverent beste spillere i VM.

Dortmund er kjent som en klubb som kjøper lavt og selger høyt, og Bellingham er deres heteste objekt akkurat nå. At han vil selges snart virker sikkert, men i januar? Dortmund vil nok helst vente til sommeren, når en skikkelig auksjon kan dras i gang blant de mange interesserte klubbene, som inkluderer stornavn som Liverpool, Real Madrid, Manchester United og city. 

Blir Bellingham solgt i januar tipper vi det blir fordi en klubb er desperat etter å sikre seg spilleren for å berge en svak sesongstart, og er villige til å betale blodpris. Dette er nok grunnen til at Liverpool er favoritt blant aktuelle klubber. 

Vi tipper Dortmund holder på juvelen sin i dette vinduet. Skulle det ikke stemme, er Liverpool klart mest sannsynlig.  

Neymar, PSG

Etter en knusende skuffelse i VM er det usikkert hvor lang tid det vil ta for Neymar å reise seg igjen. At han skal være så knust av sjokknederlaget mot Kroatia i kvartfinalen at han forlater PSG, klubben hvor han har spilt siden 2017, betviler vi sterkt. 

At oddsselskapene gir odds på Neymar-overgang nå i januar, 2023, tipper vi først og fremst skyldes medieprofilen. Den brasilianske driblefanten er rett og slett så berømt at navnet hele tiden dukker opp på ryktebørsen. 

Vi har ingen tro på at Neymar er på flyttefot. Finner du sjansen til å tippe på at han fremdeles spiller i PSG når vinduet stenger, er det nok en klok satsing (riktignok med syltynn odds).

Cristiano Ronaldo, Al Nassr

Cristiano Ronaldo er en spiller som garantert er på flyttefot. Tidenes mestscorende landslagsspiller fikk sparken i Manchester United rett før VM, og er aktivt på utkikk etter en ny arbeidsgiver. Meget skuffende innsats i VM, hvor Portugals kaptein tilbrakte mesteparten av tiden på benken, var neppe noen strålende søknad. 

Tidligere har navn som Chelsea og Bayern München blitt nevnt som mulige destinasjoner for Ronaldo. Det tror vi ikke et sekund på nå, så svak som formen til den 37-år gamle storspilleren er for tiden. 

Ronaldo skal ønske seg til en Champions League klubb, og ryktene skal ha det til at han er villig til å godta ekstreme lønnskutt for å få viljen sin. Vi tipper det ikke kommer til å skje, og at det mest sannsynlig utfallet på denne overgangssagaen er at Ronaldo avslutter karrieren i Saudi Arabia.

Frenkie de Jong, Barcelona

Frenkie de Jong var hovedperson forrige sommers mest langvarige overgangssaga. Manchester United gjorde alt de kunne for å hente han, eierklubben Barcelona ville svært gjerne selge, men den nederlandske midtbanejuvelen nektet. Han har hatt en god sesong så langt for Barca, og leverte solid innsats i VM. 

United er etter alle solemerker fremdeles interesserte, og Barcelona forblir nok desperate etter å få solgt et objekt med høy overgangspris som de tydeligvis tror de kan klare seg uten. Spørsmålet blir igjen hvorvidt de Jong er med på leken. 

Går han i januar, tipper vi det blir til England. Manchester United og Chelsea er de heteste kandidatene. Men mer sannsynlig er det nok at de Jong blir solgt til sommeren. 

Cody Gakpo, PSV

Gakpo hadde sin store gjennombruddssesong i Æresdivisjonen med PSV i fjor. Han hamret inn 12 mål i serien, og 21 totalt. Det var nok til å bli kåret til årets spiller. Den høyvokste angrepsspilleren fulgte opp med å levere svært god innsats for Nederland i VM, og var han het før mesterskapet, gløder han nå. 

PSV er en selgende klubb, så her er en overgang svært aktuell. Manchester United var ifølge ryktene og snuste på Gakpo i sommer. Da valgte de å satse på Antony fra Ajax isteden. Nå har de sparket Cristiano Ronaldo og mistet Anthony Martial til langtidsskade. 

Se ikke bort fra at Gakpo snappes opp av de røde djevlene allerede nå. Dette anser vi som en av de klart mest sannsynlige, store overgangene i januar 2023.

Youri Tielemans, Leicester City

Den elegante belgiske midtbanespilleren, Youri Tielemans, har vært fast inventar på ryktebørsen stort sett i anledning hvert eneste overgangsvindu siden han ble hentet fra Monaco til Leicester City i 2019. Nå er han på utgående kontrakt, og skal revene sikre seg en overgangssum må han selges snart. 

Tielemans har før vært linket meget sterkt til Arsenal, men med den sesongstarten de har hatt, anført av en Martin Ødegård i toppform, er det vanskelig å se at de vil gjøre store endringer midt i sesongen. Også Manchester United har tidligere blitt nevnt, men der har Casemiro kommet inn og styrket en midtbane som har underprestert i årevis. 

Går Tielemans nå i januar 2023, tipper vi at Liverpool seiler opp som den klart mest sannsynlige destinasjonen. På Anfield ble sesongstarten en brutal skuffelse. Midtbanen fungerer slettes ikke som den skal. Klarer ikke Klopp og co. å hente forannevnte Jude Bellingham nå i januar, kan det godt hende at Tielemans kommer inn i stedet. 

Christian Pulisic, Chelsea

Den amerikanske vingen Pulisic føyer seg inn i den lange rekken av Borussia Dortmund-spillere som har blitt hentet for enorme overgangssummer til klubber i Premier League, for så å floppe totalt. Her kan vi også nevne kostbare skuffelser som Kagawa, Mkhitarjan, og Sancho. En viss målmaskin fra Jæren utgjør et svært hederlig unntak.

Selv om det har blitt lite spilletid og få målpoeng på Stamford Bridge for Pulisic, har han unektelig spennende kvaliteter. Da særlig enorm hurtighet og evnen til å føre ballen i høy fart. Dette er noe som gjør at flere klubber snuser på en spiller som burde være for god til å sitte på Chelsea-benken. 

Manchester United er blant de største favorittene, og med Ronaldo ute og Martial langtidsskadet virker ikke det aldeles usannsynlig. Selv om de tre overnevnte Dortmund-floppene jo alle ble hentet nettopp av de røde djevlene.  

Declan Rice, West Ham United

Den defensive midtbanespilleren, Declan Rice, anses av mange som en av de klart beste spillerne utenfor topp-6 i Premier League. West Ham har nok vært heldige som har fått holde på juvelen sin såpass lenge. Nå nærmer kontrakten hans seg slutten, og det gjør nok karrieren i Hammers også. 

Rice var også meget sterk i VM, og viste klare tegn på at han holder Champions League-kvalitet og vel så det. Han har lenge vært linket til Chelsea, og det forblir nok den mest sannsynlige destinasjonen, selv om vi tviler på at en overgang som dette – vi snakker om en milliardspiller her – i januar. 

Manchester United linkes også, men vi tipper at der i gården er det angrepsrekka som prioriteres i januar. Arsenal har lenge vært nevnt som mulig Rice-destinasjon, men vi tviler på om de har penger nok. 

Liverpool seiler opp som vår favoritt dersom Rice faktisk blir solgt i januar, all den tid de er den mest desperate kandidatene. Men vi tipper at Rice først går i sommer, og da går turen vestover gjennom London, til Stamford Bridge. 

Joao Felix, Atletico Madrid

Joao Felix ble verdens nest dyreste tenåring (etter Kylian Mbappe) da Atletico hentet ham, som 19-åring, fra Benfica for €127 millioner i 2019. Nå skal hardnakkede rykter ha det til at lillebror i Madrid har lyst til å cashe inn investeringen sin, og er klare for salg. 

At Felix storspilte i VM, hvor han var blant Portugals soleklart beste spillere, var dermed en gladnyhet for både spiller og eierklubb. Det skorter nok ikke på beilere, nei. 

Barcelona er favoritt til å hente spilleren som fremdeles kun er 23-år gammel, for å fortsette arbeidet med å bygge for fremtiden under Xavi. Manchester United er også en het kandidat, så desperate som de er etter å styrke angrepsrekka på kort og lang sikt. 

Vi anser Barcelona som klart mest sannsynlig, men tipper United har såpass mye sterkere økonomi at de vinner en eventuell budrunde om de virkelig har lyst.  

Goncalo Ramos, Benfica

Om forannevnte Joao Felix hadde et sterkt VM, så kan det samme sies i vel så stor grad om hans lagkamerat på Portugal, Goncalo Ramos. Den 21-år gamle Benfica-spissen hadde aldri spilt landskamp fra start da han fikk sjansen i førsteelleveren mot Sveits i åttendedelsfinalen. Et strålende hattrick senere og plutselig var unge Ramos bortimot den heteste spissen på overgangsmarkedet.

Benfica er en selgende klubb, og vil nesten sikkert selge også denne juvelen. Men det blir ikke billig. Det skal også sies at klubben er videre i Champions League. De møter Brugge i åttendedelsfinalen, og bør ha god sjanse til å gå videre. Vil klubbledelsen virkelig svekke laget så markant i januar? 

Vi tipper det vil kreve et helt avsindig bud, om så skal skje. Da spørs det om noen er desperate nok til å betale overpris for å hente Ramos nå – fremfor å vente til sommeren. Manchester United er nok den eneste kandidaten som både kan tenkes å ha dype nok lommer, og høy nok grad av desperasjon. 

Likevel tipper vi at Ramos fullfører sesongen for Benfica, og går til sommeren. United vil nok heller satse på en mer etablert, kortsiktig og billig spissløsning nå i januar.

Publisert: 09/01/2023 · Sist oppdatert: 09/02/2023