Odds på statsministervalget 2021

Stadig flere bettingselskaper tilbyr odds på statsministervalget 2021 (Stortingsvalget). I denne artikkelen forklarer vi hvor du kan sette penger på hvem som blir Norges neste statsminister i 2021.

odds på statsministervalget

Betting på nett er mer populært enn noensinne, og nordmenn elsker å spille på oddsen. Selv om spillselskapene på nett i all hovedsak satser på sport, så er det også mulig å finne odds på alternative og utenomsportslige begivenheter.

De beste bettingselskapene for betting på statsministervalget 2021

Det er stadig flere bettingselskaper på nett som tilbyr odds på langt flere ting enn bare sport.

Politikk har blitt en veldig populær kategori for bettingselskapene, og hos de fleste oddssider har du nå muligheten til å spille odds på politiske valg i en rekke land. Også norsk politikk har kommet på kartet hos flere av de mest populære bettingsidene som nordmenn spiller på. Noen av disse tilbyr naturligvis odds på Stortingsvalget i 2021.

Odds på statsministervalget 2021 finner du her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

En svært populær bookmaker som tilbyr odds på statsministervalget 2021 er Betsson. Dette populære bettingselskapet tar valget av ny statsminister i Norge beinseriøst, og de har også sendt ut flere pressemeldinger som har blitt plukket opp av norske medier der de spår utfallet av statsministervalget i 2021.

En annen populær bookmaker blant nordmenn som tilbyr odds på statsministervalget 2021 er Unibet. Her finner du en rekke oddsobjekter å spille på i tillegg til hvem som blir ny statsminister i Norge. Du kan blant annet spille odds på hvor mange prosent av stemmene de ulike politiske partiene får.

Slik fungerer betting på Stortingsvalget 2021

Dersom du har spilt odds på sport før vil du rask se at det fungerer på samme måte å spille odds på statsministervalget (Stortingsvalget). I stedet for at du setter penger på hvilket fotballag som vinner en fotballkamp så spiller du heller på hvilke politikere du tror vil bli Norges neste statsminister under Stortingsvalget i 2021.

Statsministervalget ligger naturligvis lagt frem i tid. Fordelen med å spille allerede nå er at oddsen kan endre seg mye frem til valget finner sted i 2021. Ved å spille på et tidlig tidspunkt er det gode muligheter for å få veldig gode odds på spillet ditt.

Registrer deg hos et bettingselskap og legg ditt spill

For å kunne spille på statsministervalget så må du registrere deg hos en bookmaker/bettingside som tilbyr odds på dette. Vi har allerede nevnt Betsson og Unibet som to bookmakere som gir deg muligheten til å spille på statsministervalget.

Så fort du har registrert deg er det bare å klikke deg frem til kategorien for norsk politikk. Der ser du hvilke oddsobjekter du kan spille på. Deretter er det bare å sette penger på den hendelsen du synes du får best odds på i forhold til sannsynlig utfall, og lene deg tilbake for å vente på Stortingsvalget i 2021.

Valget ligger så langt frem i tid at du kanskje til og med kommer til å glemme at du har spilt på dette. Da kan det bli en virkelig positiv overraskelse om du skulle vinne og pengene plutselig renner inn på konto. Skulle du på den andre siden tape, så er det så lenge siden du har spilt at du kanskje ikke husker det engang.

Oddsobjekter på statsministervalget 2021

For deg som vil spille på statsministervalget 2021 så er det mange ulike oddsobjekter du kan spille på.

Hovedobjektene er naturligvis hvem som blir ny statsminister i Norge i 2021. Her er alle aktuelle kandidater fra de politiske partiene med.

I følge den seneste pressemeldingen fra Betsson så gav APs Jonas Gahr Støre lavest odds på å bli ny statsminister. Deretter fulgte ikke overraskende Høyres Erna Solberg, som også er nåværende statsminister.

På en noe overraskende tredjeplass lå SPs Trygve Slagsvold Vedum, mens MDGs Lan Marie Berg gav lavere odds enn FRPs Siv Jensen.

Mye kan endre seg før valget

Mye kan imidlertid endre seg før valget av ny statsminister går av stabelen i 2021. Har du allerede nå en forhåndsfavoritt så er det bare å kaste seg rundt for å stemme.

Det finnes imidlertid også andre ting å spille på enn hvem som blir ny statsminister. Hos Coolbet finner du mange oddsobjekter som gjelder valget i 2021. Du kan blant annet spille på hvor mange prosent av stemmene de ulike partiene får, eller hvem som er partileder i de ulike partiene i valgåret.

Uansett hvor du står politisk og hvor politisk interessert du er så er det liten tvil om at norsk politikk blir langt mer interessant når man faktisk kan tjene penger på å tippe riktig på statsministervalget.

Kanskje setter du også pengene dine på en annen statsministerkandidat enn du faktisk stemmer på i valget? Når man spiller odds er det jo viktig å spille med hjernen og ikke med hjertet. Dette er noe mange fotballfans smertelig har fått erfare ved å spille på sine favorittlag.

Publisert: 26/2/2020 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.