Odds på Süper Lig 2020

Oppdatering 19. Mars: I dag ble det klart også SüperLig 2020 settes på vent på ubestemt tid, grunnet den nåværende verdenssituasjonen.

Süper Lig Tyrkisk liga odds

I en tid der fotballigaer over hele Europa har tatt en ufrivillig pause holder tyrkiske Süper Lig fortsatt på med kamper. Det finnes mange norske bettingselskaper der du kan spille på oddsen på Süper Lig, og dette er kanskje en gledelig nyhet for mange av våre lesere som liker å sette penger på fotball.

I denne artikkelen ser vi nærmere på oddsobjekter på Süper Lig, og hvor det er best å spille på den tyrkiske ligaen.

De beste bettingselskapene med odds på Süper Lig

Dersom du liker å spille på oddsen så klør det nok litt ekstra i fingrene i disse dager når fotballkamper over hele Europa er midlertidig stoppet.

Heldigvis finnes det muligheter, for den tyrkiske ligaen Turkish League / Süper Lig er fortsatt i gang.

Ønsker du å finne gode steder med odds på Süper Lig har du heldigvis mange muligheter.

Finn odds på SüperLig her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Det finnes mange bettingselskaper som tilbyr odds på Süper Lig. Her finner du oversikt over de tre beste bettingselskapene med odds på Süper Lig.

Betsson

Et av de populære bettingselskapene for norske spillere som har en del spill på den tyrkiske ligaen er Betsson.

Her finner du ikke spill på alle kamper, men du finner en rekke spennende lagspill. Hos Betsson kan du blant annet sette penger på hvem som vinner Süper Lig 2020, hvem som blir toppscorer i Süper Lig og hvilke lag som rykker ned i Süper Lig.

Betsson har også odds på utvalgte kamper fra den tyrkiske ligaen, og siden det kommer mange kamper fremover så er det bare å følge med.

Alle nye oddsspillere som registrerer seg hos Betsson kan se frem til en flott oddsbonus på inntil 1000 kroner i forbindelse med sitt første innskudd.

Bet365

En annen norsk favoritt blant bettingselskapene som tilbyr odds på den tyrkiske ligaen Süper Lig er Bet365. Bet365 gir deg muligheten på å spille på de fleste av de større kampene i ligaen, og du finner også spill på noen av de mindre kampene også.

Som ny spiller hos Bet365 får du inntil 1000 kroner i oddsbonus når du setter inn penger for første gang.

Unibet

Unibet er en klar favoritt hos mange norske spillere, og få bettingselskaper kan by på et stort utvalg av odds som denne bookmakeren.

Du finner naturligvis også odds på Süper Lig hos Unibet, og du vil finne mange spennende oddsobjekter på de største kampene i den tyrkiske ligaen hos denne populære bookmakeren.

Unibet er kjent som et svært generøst bettingselskap, og som ny spiller kan du se frem til tre gratisspill verdt 200 kroner dersom du gjør et første innskudd på minst 200 kroner. Denne flotte bonusen kommer også helt uten omsetningskrav.

Oddsobjekter på Süper Lig

Bettingselskapene lar deg velge mellom en rekke ulike oddsobjekter når du spiller på kamper på Süper Lig

Et oddsobjekt er kort forklart en hendelse i kampen som det settes odds på, og som du kan sette penger på.

Det mest normale oddsobjektet er hvilket lag som vinner en kamp. Vil Besiktas f.eks. vinne over Galatasaray?

Men det er ikke bare kampvinner du kan spille på i Süper Lig. Andre oddsobjekter er:

 • Hvilket lag vinner kampen?
 • Hvem vinner kampen?
 • Hvor mange mål scores totalt?
 • Hvor mange mål scorer vinnerlaget?
 • Hvor mange mål vinner vinnerlaget med?
 • Hvilken spiller vil bli banens beste?
 • Hvor mange gule kort blir det?
 • Hvilken spiller scorer først?

I tillegg har jo Betsson oddsspill på følgende ekstraspill som går på resultatet ved sesongslutt:

 • Hvem blir ligavinner?
 • Hvem blir toppscorer i ligaen?
 • Hvem rykker ned fra ligaen?

Alt i alt er det altså nok av oddsobjekter å spille på.

I flere av kampene i Süper Lig settes det også live odds, noe som betyr at du kan spille på ulike oddsobjekter underveis i kampen til odds som endrer seg kontinuerlig mens kampen utvikler seg.

Vinnerfavoritter på Süper Lig 2020

Det er ganske jevnt i toppen av Süper Lig 2019-2020. Når denne artikkelen skrives er det kun fire poeng som skiller de fire øverste lagene på tabellen.

Trabzonspor leder med 53 poeng, og de har faktisk ingen tap på de 10 siste kampene. Basaksehir ligger på en andre plass med samme poengsum, samme antall seire, uavgjort og tap, men færre scorede mål. De har kun ett tap de siste 10 kampene. Deretter følger Galatasaray og Sivasspor med henholdsvis 50 og 49 poeng.

Det er fortsatt mange kamper igjen og ingenting er avgjort.

Ser man på vinnerfavoritter i Süper Lig 2020 basert på oddsen på Betsson så er Trabzonspor foreløpige favoritter til å ta ligatittelen med 3.21 i odds. Deretter følger Galatasaray med 3.50 i odds, Istanbul Basaksehir med 3.80 i odds og Sivasspor med 5.50 i odds.

Det eneste som er sikkert er at det vil bli mange spennende kamper å sette pengene sine på fremover, og at det antakelig vil bli jevnt hele veien til sesongslutt.

Tidligere vinnere

I Süper Lig er det i all hovedsak tre store lag som har vunnet ligaen flest ganger. Dette er Galatasaray med 22 ligatitler, Fenerbahce med 19 ligatitler og Besiktas med 15 ligatitler.

I 2018-2019 sesongen var det Galatasaray som stakk av med tittelen foran Basaksehir og Besiktas. Samme laget vant også sesongen før.

I 2016-2017 sesongen var det Besiktas som kunne heve titteltrofeet, og det samme kunne de gjøre året før.

De siste 10 årene er det stort sett disse tre lagene som har byttet på å vinne ligaen, så det er derfor god sannsynlighet for å vinne om du satser på at et av disse lagene vinner også i år.

Det blir spennende å se hvordan sesongen utvikler seg. Enn så lenge får vi håpe at ikke også Süper Lig blir utsatt eller avlyst. Ligaen er i hvert fall i gang fortsatt, og det betyr at du som er ivrig oddsspiller på fotball fortsatt har nok av kamper å sette pengene dine på.

Så får det bare være at du kanskje ikke den tyrkiske ligaen kanskje er det du har mest erfaring og kunnskap om Heldigvis finnes det mange ressurser der ute som gir deg gode oddstips også på Süper Lig.

Publisert: 20/3/2020 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.