Odds på Solskjær som videre manager i Manchester United

De fleste som følger med på sport har fått med seg at Ole Gunnar Solskjær har fått en pangstart som manager for Manchester United. Men blir han værende på laget? Svaret på det spørsmålet kan du sette penger på, og med litt flaks kan du stikke av med en solid gevinst!

Solskjær United odds

Oppdatert: Ole Gunnar Solskjær har nå blitt permanent manager hos en av verdens største fotballklubber. Gratulerer til alle som spilte på det! Spørsmålet mange stiller seg, er om han klarer å beholde jobben. Mange spiller på odds på at Solskjær får sparken. Du kan også tippe på hvor lenge han holder jobben. Han er permanent manager, men fortsatt tilbyr bookmakere en rekke spillobjekter på nordmannen.

Disse bettingselskapene tilbyr spill på Solskjær som manager:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Redbet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Blir vikaren værende på permanent basis?

Hverken fans eller eiere har problemer med sportslig suksess, men det som eventuelt skaper hodebry hos eierne er nemlig at Solskjær kom inn som en akutt løsning ut sesongen 2018/2019. Han har permisjon fra stillingen som hovedtrener i Molde og skal etter planen tilbake når sesongen er over i Premier League. Men etter hvert som resultatene har kommet øker også sjansene for at han må vurderes til stillingen som manager på permanent basis.

Dette kan skape hodebry hos eierne, som garantert også har andre navn på blokken. Og med suksess som manager kommer det også krav fra fans og andre om at han må få stillingen på permanent basis. Ole Gunnar har selv har også lyst på manager-jobben, og med heltestatus blant fansen gjennom to tiår blir det ikke noe enklere for eierne og styret å ta en beslutning.

Spill odds på Solskjær

Slike spekulasjoner skaper også spillmuligheter hos bookmakerne. Det er for lengst mulig å spille på om Solskjær blir værende ut sesongen eller ikke, og stadig flere tilbyr spill på om han blir manager på permanent basis eller ikke. Etter hvert som internasjonal og engelske presse skriver og spekulerer mer i dette, kommer nok flere bettingselskaper på banen.

Det gir flere muligheter for å plassere et veddemål på om Solskjær vender tilbake som hovedtrener i Norge eller fortsetter som manager i England. Nordmenn kan også spille på dette, hos velkjente bettingselskaper som Unibet, Betsson, NordicBet og Redbet.

Solskjær er bookmakernes soleklare favoritt

Hos alle de nevnte bettingselskapene er Ole Gunnar Solskjær soleklar favoritt foran Tottenhams argentinske manager Mauricio Pochettino. Mange hevder at argentineren var eiernes og styrets førstevalg ved sesongslutt, men at nordmøringens suksess kanskje har endret dette. Flere journalister tett på klubben hevder sjansene er meget store for at det blir Solskjær på permanent basis i Manchester.

Hos alle de nevnte bettingselskapene er Ole Gunnar Solskjær soleklar favoritt foran Tottenhams argentinske manager Mauricio Pochettino.

Dermed reduseres oddsbetingelsene ytterligere, så vil man spille på Solskjær er det bare å kaste seg rundt. Andre kandidater det kan spilles på er den tidligere franske klassespilleren Zinedine Zidane som ga seg som trener i Real Madrid i fjor, den engelske landslagssjefen Gareth Southgate og Juventus sin nåværende manager Massimilano Allegri. I litt forskjellig rekkefølge er dette kandidatene på tredje til femteplass hos de andre bookmakerne.

Vesentlig høyere odds hos enkelte bookmakere

Vil man plassere et bet på Solskjær kan det være lurt å gjøre dette hos enten NordicBet eller Betsson. De tilbyr for tiden spill til 1,63, mens Unibet og Redbet tilbyr lave 1,25. Setter man en tusenlapp på Solskjær vil man dermed tjene 380 kroner mer på det.

Vil man plassere et bet på Solskjær kan det være lurt å gjøre dette hos enten NordicBet eller Betsson. De tilbyr for tiden spill til 1,63, mens Unibet og Redbet tilbyr lave 1,25.

Er man Molde-supporter og helst vil ha ham tilbake til Molde og heller spiller på Tottenhams Pocettino, er det smartere å plassere veddemålet hos Redbet eller Unibet. De tilbyr spill til 5,00 i odds mens Betsson og NordicBet tilbyr det samme til 4,50. Det betyr 500 kroner mer i fortjeneste om man tør å satse tusen kroner.

Det sikreste Solskjær-spillet

Om man er ivrig etter å spille på Solskjær, men synes det er litt lenge å vente på avgjørelsen, så er det ingen grunn til fortvilelse. Det kan som nevnt plasseres et veddemål som gjelder for denne sesongen også. Både Unibet og Redbet tilbyr spill på om Ole Gunnar Solskjær sitter i sjefsstolen ut Premier League-sesongen 2018/2019 eller ikke.

At han blir værende som manager i Manchester United ut den inneværende sesongen kan spilles til odds på 1,05. Det betyr at en innsats på tusen kroner gir en beskjeden femtilapp i fortjeneste. Ikke mye penger, men ganske sikkert et veddemål uten risiko. Om man derimot tror at Solskjær får sparken før sesongslutt, så kan et veddemål på dette plasseres til 7,50 i odds. Det gir en fin fortjeneste, men er neppe et særlig sannsynlig scenario.

Publisert: 12/2/2019 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.