Odds på Spellemannprisen 2018

Spellemannprisen nærmer seg med stormskritt, og den 30. mars 2019 skal fjorårets beste norske musikkartister kåres. For deg som elsker betting er dette en gyllen ekstramulighet til å legge noen spill og dra inn noen ekstra kroner. Nedenfor kan du lese vår prognose, med en rekke spilltips for deg som ønsker å satse penger på kåringen.

Følgende bettingselskaper tilbyr odds på Spellemannprisen:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Mange spillmuligheter på Spellemann 2018

Om man synes det virker spennende å spille på om favorittartisten eller -bandet vinner en pris, så finnes det altså sjanser for dette hos bookmakerne. Dette er jo også en fin sjanse til å sprite opp TV-sendingen med et ekstra spenningsmoment. Et av bettingselskapene man kan spille hos er Coolbet, og de tilbyr spill på hele 24 av de 28 priskategoriene. Årsaken til at det ikke kan spilles på alle er at noen av prisene deles ut av en spesialjury, slik at det ikke er noen forhåndsnominerte i disse kategoriene.

Odds på Spellemann 2018

Det er likevel mer enn nok av muligheter og det finnes en pris for nær sagt alle musikksjangere enten det er blues, rock, metal, pop, urban, indie, samtid eller annet. Videre finner man kategorier som Årets låt, Årets album, Åpen klasse, Årets låtskriver og Årets tekstforfatter.

Årets låt er en populær pris. Der er forhåndsfavorittene Astrid S med "Emotion" og Sigrid med "Strangers". Begge kan spilles til odds på 2,50. Satser man en tusenlapp på en av disse gir det et overskudd på 1500 kr.

I kategorien Årets popartist er det relativt jevnt mellom Emilie Nicholas og Sigrid. De kan spilles for henholdsvis 1,75 og 2,15 i odds. Satser man en femhundrelapp på en av dem så gir det et overskudd på henholdsvis 375 og 575 kroner. Årets låt er en populær pris. Der er forhåndsfavorittene Astrid S med "Emotion" og Sigrid med "Strangers". Begge kan spilles til odds på 2,50. Satser man en tusenlapp på en av disse gir det et overskudd på 1500 kr.

For mange er tekstene i en låt like viktig som rytmen, og vil man spille på hvem som stikker av med prisen Årets låtskriver er Ina Wroldsen favoritten for låten "Hex". Hun kan spilles til 2,20 i odds. Spill for hundre kroner på dette gir en fortjeneste på 120 kroner.

Sats heller på en av outsiderne

Vil man heller sitte igjen med mer penger kan man satse på noen av dem som ikke er antatt å vinne i den aktuelle kategorien. Risikoen øker selvsagt, men desto morsommere er det om det slår til. I Årets popartist kan Sondre Justad med albumet "Ingenting i paradis" være et godt valg. Han kan spilles til 10,00 i odds. Da gir femhundrelappen plutselig en fortjeneste på vakre 4500 kroner.

I Årets popartist kan Sondre Justad med albumet "Ingenting i paradis" være et godt valg. Han kan spilles til 10,00 i odds. Da gir femhundrelappen plutselig en fortjeneste på vakre 4500 kroner.

I kategorien Årets låt kan man kanskje plassere et bet på to andre landeplager. Enten Mads Hansen og "Sommerkroppen" eller Sondre Justad og "Ikke som de andre". Disse kan spilles til odds på henholdsvis 12,00 og 20,00. Tørr man gjøre det gir tusenlappen et overskudd på henholdsvis formidable 11.000 og 19.000 kroner.

I kategorien Årets låt kan man kanskje plassere et bet på to andre landeplager. Enten Mads Hansen og "Sommerkroppen" eller Sondre Justad og "Ikke som de andre". Disse kan spilles til odds på henholdsvis 12,00 og 20,00.

Kanskje frister det i kategorien Årets tekstforfatter å spille på den gamle traveren Odd Nordstoga eller Lars Saabye Christensen. Et veddemål på disse kan plasseres til odds på henholdsvis 4,00 og 3,00. En hundrings på en av disse to betyr at man sitter igjen med et pluss på enten 300 eller 200 kroner. Og hvor morsomt hadde det ikke vært om en runner up blant bookmakerne; forfatteren Lars Saabye Christensen hadde sikret seg en Spellemannpris?

En lang tradisjon

Spellemannprisen er prisutdelingen til norske musikkartister som har utmerket seg på en positiv måte i det foregående kalenderåret. Prisen har lang tradisjon i Norge og ble utdelt første gang i 1973 for musikkåret 1972. Spellemannprisen 2018 avholdes 30. mars i Chateau Neuf. Showet sendes på NRK1 og showet ledes av Julie Bergan og Tarjei Strøm.

Det deles ut priser i hele 28 kategorier i Spellemann 2018, så dette er virkelig den norske musikkbransjens festkveld. Til sammenligning ble det under den første prisutdelingen i 1973 utdelt priser i 7 forskjellige kategorier. Med andre ord er dette en prisutdeling som virkelig har vokst i omfang. Noen kategorier er blitt borte underveis, så her har det hele tiden blitt fylt på med nye priskategorier.

Mange lykkelige norske artister og grupper har sikret seg minst én pris i løpet av alle disse årene. Artisten med flest priser er faktisk Leif Ove Andsnes med sine 11 Spellemenn. popgruppen A-ha har også sikret seg 9 priser. Enkelte artister har også sikret seg mange priser under en og samme utdeling. De som har mottatt flest, med 4 Spellemenn under en og samme prisutdeling, er Morten Harket, Lene Marlin og Briskeby.

Publisert: 15/2/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.