Odds boost

Odds boost

Det finnes en rekke spennende oddsbonuser. Blant de mest kjente variantene finner vi pengebonuser, gratisspill og såkalt odds boost. Sistnevnte er ikke noe du finner hos alle bettingsider, men flere av de beste bettingsidene tilbyr boost.

I denne guiden kan du lære mer om hva odds boost er. Hvordan fungerer bonusen, og hvilke fordeler og ulemper finnes ved den? Dersom du vet hva du skal se etter, kan du være heldig og finne en oddsbonus som er veldig gunstig!

Hva er odds boost?

En odds boost er en form for oddsbonus som tilbys hos bettingsider. Kort forklart går bonusen ut på at oddsen i et spesifikt spill økes. Med økt odds får du også bedre gevinster dersom du først tipper riktig.

Med odds boost kan du altså øke potensielle gevinster betydelig. Bonusen mottas direkte fra bettingsiden du spiller hos, og det er valgfritt å motta den.

Beste bettingselskaper som tilbyr odds boost:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Hvilken betydning har odds?

For å forstå hvordan en odds boost kan komme deg til nytte, bør du også forstå hva odds er. Oddsen i et spill gir oss en indikasjon på sannsynligheten for at en hendelse skal finne sted. Jo mer sannsynlig det er at noe skal skje, jo lavere blir oddsen.

Dersom Norge hadde møtt Tyskland i en landskamp, ville Norges vinnerodds vært veldig høy. Dette fordi Tyskland har et bedre landslag, og derfor større sjanse for å vinne. En eventuell gevinst baserer seg som regel på innsats ganget med odds.

Tipper du på et utfall med høye odds, kan den potensielle gevinsten bli høy. Samtidig er sjansen for at hendelsen skal inntreffe lav, noe som gjør spillingen mer risikofylt. Med odds boost kan du øke oddsen, uten at sannsynligheten for at utfallet inntreffer påvirkes.

Slik fungerer odds boost i praksis

En odds boost fungerer slik at den øker oddsen i spillerens favør. I de fleste tilfeller kan du finne tilbud om odds boost på bettingsidens kampanjesider. Du vil vanligvis se at det tilbys odds boost i spesifikke kamper, sporter eller ligaer.

Du spiller på vanlig måte, og tipper på et spesifikt utfall. Du kan for eksempel tippe på at Tyskland vinner en fotballkamp i Norge. Dette ville vanligvis gitt lave odds, siden sjansen for at Tyskland vinner er stor. Med odds boost kan du øke en eventuell gevinst betraktelig.

En odds boost kan for eksempel øke oddsen fra 1,00 til 5,00. Det betyr at du kan vinne fem ganger så mye som ellers. Noen ganger blir tilbud om odds boost lagt ut i god tid før kampen, mens andre ganger er tilbudet mer spontant.

  • Finn en odds boost på bettingsidens kampanjeside
  • Spill på en kamp eller liga som omfattes av bonusen
  • Få en odds boost i din favør, og øk potensielle gevinster!

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Husets fordel reduseres
  • Eventuelle gevinster kan økes betraktelig
  • Du kan hente ut odds boost hos flere bettingsider samtidig

Ulemper:

  • Det kan være ugunstige bonusvilkår tilknyttet bonusen

Hvilke bonusvilkår gjelder ved odds boost?

Som alle andre oddsbonuser, kan også odds boost komme med en rekke bonusvilkår. I bonusvilkårene kan du lese om eventuelle forbehold relatert til bonusen. Du vil for eksempel kunne lese om maksimal innsatsgrense, eventuelle omsetningskrav og tidsfrister.

Nøyaktig hvilke bonusvilkår som gjelder, kan variere mye fra bettingside til bettingside. Noen bettingsider har snillere bonusvilkår enn andre. Vi viser deg vei til noen av de beste tilbudene på markedet.

Hvilke bettingsider tilbyr oddsboost?

Det finnes mange spennende bettingsider, inkludert Betsson, Unibet, Mr Green og NordicBet. Men det er dessverre ikke alle som tilbyr odds boost! Oddsboost er en forholdsvis sjelden bonus sammenlignet med for eksempel pengebonuser og gratisspill.

Det er også enkelte bettingsider som reklamerer for odds boost, mens det i realiteten er snakk om gratisspill.

Alternativer til oddsboost

Odds boost er en flott oddsbonus, men du finner også mange andre spennende bonuser til betting! Vi kan for eksempel nevne pengebonuser, som er en veldig anvendelig form for bonus.

En pengebonus er som regel en innskuddsbonus, og du får den derfor idet du gjør et innskudd. Du kan for eksempel motta «100 % opptil 2 000 kroner» ved innskudd på minst 100 kroner. Det betyr at alle innskudd mellom 100 og 2 000 kroner vil dobles.

Med en pengebonus får du ekstra penger til spilling på oddsen. Du kan også motta spennende oddsbonuser i form av gratisspill. Et gratisspill betyr at du kan spille gratis for en viss sum. Det er for eksempel ikke uvanlig med gratisspill på 100 kroner.

Konklusjon

Odds boost er en spennende form for oddsbonus, som går ut på at oddsen endres i spillerens favør. Med en slik bonus kan potensielle gevinster på oddsspill økes betraktelig.

Oddsen kan for eksempel «boostes» fra 1,0 til 5,0, slik at du vinner fem ganger så mye som ellers. Finn en bettingside med odds boost i dag!

Publisert: 3/8/2021 · Sist oppdatert: 4/1/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.