Kambi

Bettingsider som Unibet, Betsson og LeoVegas får alle oddsene sine fra et sted. Mens noen har egne oddsanalytikere på huset, er det andre som henter inn oddsen sin fra eksterne oddsleverandører som Kambi.

Vi skal nå se nærmere på Kambi, som er en av markedets mest populære leverandører av odds. Husk at leverandører som bruker Kambi vil ha de samme oddsene på ulike utfall, siden de henter inn oddsen sin fra samme sted.

Fakta om Kambi

Kambi featured

Kambi sin historie strekker seg tilbake til 2010. Det er Unibet som står bak selskapet Kambi Sports Solutions, og Kristian Nylén ble selskapets CEO. I dag tilbyr Kambi tjenestene sine til mer enn 25 operatører, og de har mer enn 850 ansatte på verdensbasis.

Selskapet har som mål å kun tilby en førsteklasses betting-opplevelse og odds av høy kvalitet. Dette er noe Kambi i stor grad mestrer, takket være innovativ teknologi og en datadreven sportsbook.

Kambi har også en høy etisk standard, og utfører alle sine tjenester i tråd med standarden ISO 27001. I tillegg til dette er oddsleverandøren eCOGRA-sertifisert.

Tjenesten er også designet for å oppdage eventuell manipulering og svindel på et tidlig stadium. Spillere som ikke følger reglene eller spiller på en uetisk måte, risikerer derfor utestengelse fra betting-sidene som benytter Kambi.

Bettingsider som henter odds fra Kambi

Det er opptil hver enkelte bettingside å avgjøre hvorvidt de vil ha egne oddsanalytikere eller om de vil hente oddsene sine fra leverandører som Kambi. Det å analysere odds kan imidlertid være både avansert og tidkrevende, og mange velger derfor en ekstern tjeneste.

Beste bettingselskaper med Kambi som oddsleverandør:

Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Redbet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
888 Sport

888sport

LES OMTALE

1000 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Noen bettingselskaper har egne odds, men bruker også tjenester fra Kambi. Blant bettingsidene som bruker Kambi kan vi nevne LeoVegas, men også Unibet, Mr Green og Redbet tar i bruk tjenestene helt eller delvis.

Brukervennlig betting

Noe av det som kjennetegner Kambi som oddsleverandør, er at selskapet sikrer brukervennlige og enkle plattformer. Dette gjør at selv nybegynnere innen betting kan få glede av å spille på Kambi-bettingsider.

Nå er det naturligvis slik at de ulike bettingsidene gjerne tilfører sitt eget design, logoer og farger, men det grunnleggende betting-oppsettet er nokså likt hos alle Kambi-sidene.

Du kan nyte betting via Kambi på både desktop, mobil, nettbrett og laptop. Dermed ligger alt til rette for en fleksibel og variert spillopplevelse. Du kan for eksempel tippe på dagens fotballkamp mens du er på farten.

Det er mulig å spille på bettingsider som får programvare fra Kambi direkte fra nettleseren. Det er med andre ord ikke nødvendig å laste ned noen app for å kunne spille på oddsen.

Kambi sine konkurrenter

Det er ikke bare Kambi som leverer odds til ulike bettingselskaper. Også selskapet SBTech og andre konkurrerende selskaper gjør akkurat det samme. Du vil derfor se at ulike bettingsider gjerne får odds fra ulike oddsleverandører.

Alle oddsleverandører har sine fordeler og ulemper. Kambi er for eksempel veldig brukervennlig og har et bredt utvalg av odds, men noen ser på det som en ulempe at leverandøren ikke nødvendigvis har de høyeste oddsene.

SBTech på sin sine har generelt sett høye odds, men har også et noe dårligere utvalg av markeder for spillerne. SBTech leverer blant annet odds til Bethard, Betway og ComeOn.

Lisenser og sikkerhet

Kambi er lisensiert av myndighetene på Malta, nærmere bestemt malta Gaming Authority. Leverandøren har også lisens fra britiske UK Gambling Commission, så vel som Alderney Gambling Control Commission.

Dersom du spiller på oddsen via Kambi, kan du med andre ord senke skuldrene. Denne leverandøren retter seg nemlig etter strenge regler, og er 100% regulert.

Finn en Kambi-bettingside i dag

Dersom du ønsker en pålitelig og god spillopplevelse av høy kvalitet, er Kambi en leverandør du kan stole på.

Publisert: 15/1/2021 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.