Super Bowl odds

Super Bowl er kanskje best kjent som verdensmesterskapet i amerikansk fotball. Det irriterer ofte nordmenn at amerikanerne kaller kampen for dette, da kun amerikanske lag konkurrerer. Likevel har interessen kommet seg i Norge. I dag kjemper TV-kanalene om å få sende Super Bowl, og nordmenn setter ofte spill på denne prestisjefylte kampen!

Beste odds på Super Bowl

Odds på Super Bowl

Super Bowl er finalen i amerikansk fotball. Etter en spennende grunnsesong, samt playoff kamper, så skal de to beste lagene ut til dyst. Her er det ofte harde tak, heftige diskusjoner om dommeravgjørelser, samt påstander om kampfiksing og konspirasjonsteorier. Om en da inkluderer det spektakulære pauseshowet, så er det forståelig at Super Bowl er så populært som det er.

Beste bettingselskaper for odds på Super Bowl:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
22Bet logo
1200 NOK

22 Bet-poeng

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Kampene er tilnærmet alltid jevne, i hvert fall i utgangspunktet, noe som lover for gode odds. Selv om for eksempel veteranen Tom Brady står på den ene siden av gressmatten, så regner bettingselskapene det sjeldent som overbevisende at hans Patriots skal vinne overlegent. Med gode odds og ikke minst god underholdning, så er oddsspill på Super Bowl en favoritt.

De beste bettingselskapene for betting på Super Bowl

Skrur en tiden tilbake bare et tiår ville nok de færreste norske bettingselskap ha tilbudt odds på Super Bowl. I dag er dette derimot noe alle bettingselskaper i det norske markedet gjør. De aller fleste tilbyr også diverse spill gjennom den ordinære sesongen. Merk at Super Bowl tross alt kun er en enkelt kamp en dag i året.

Unibet, Betsson, Betsafe, NordicBet, og andre kjente bettingselskaper i det norske markedet omfavner denne sporten, mens nordmenn blir mer investerte med årene. Samtlige byr på gode odds, men disse varierer stort. Her gjelder det å følge med på hvordan hver enkelt bookmaker reagerer på nyheter innen alt fra spillerskader til værmeldinger.

Dersom du har et spesielt oddsspill i tankene, slik som at ditt favorittlag for eksempel skal vinne med over 14 poeng, så bør du sørge for at bettingselskapet du velger tilbyr dette. Ikke la bettingselskapet sitt tilbud styre dine spill. Sørg også for å tilegne de oddsbonuser som finnes, da du her kan både doble innsatsen og dermed også gevinsten fra dine spill.

Slik fungerer betting på Super Bowl

Super Bowl arrangeres vanligvis i starten av Februar. Siden det her er kun to lag som skal kvalifisere seg gjennom en hel sesong, så vil ikke oddsen bli satt før finalelagene er bestemt. Det gjøres ikke før vinnerne av divisjonene i Vest og Øst avgjøres i slutten av Januar. Dermed har du på det meste et par uker på å sette ditt oddsspill på Super Bowl.

Gjennom sesongen bør du derimot allerede ha gjort deg opp en mening om hvilket lag som er sterkest. Og så lenge ikke større skader oppstår, så bør du gå for ditt favorittlag. Husk på at du også kan sette live spill. De som hadde is i magen i 2017 og gjorde dette når Falcons tilsynelatende hadde blåst Patriots av banen inntil fjerde periode, fikk naturligvis en stor gevinst.

Oddsobjekter på Super Bowl

Et spill på kampvinner er derimot langt fra det eneste interessante oddsobjektet på Super Bowl. Det finnes mange spennende oddsobjekter på Super Bowl. Alt fra handicap, over/under, spesialspill, og selvfølgelig også oddsobjekter som er spesifikt rettet mot spillerne. Hvor mange touchdowns får for eksempel din favorittspiller?

Oddsobjektene innenfor amerikansk fotball blir såpass dype i sin natur at du kan spille nesten hva som helst. Som antall lagfeil, personlige feil, poeng i enkeltperioder, hvilket lag som scorer først, også videre. Hos de fleste bettingselskap får en ofte flere oddsobjekter enn egen fantasi kan komme opp med, slik at en er sikret å finne et oddsobjekt som passer din egen formening om kampen.

Betting på turneringer som NFL, playoff, og Super Bowl

NFL, som er navnet på ligaen for amerikansk fotball i USA, begynner med en divisjon i Vest og en divisjon i Øst, der alle lag er delt inn i videre grupper på 4 lag. De beste lagene fra gruppene møtes deretter i playoff innad i sin divisjon. Til slutt er det lagene som vinner playoff i hver divisjon som møtes til dyst i Super Bowl.

På verdensbasis finnes det simpelthen ingen andre nevneverdige ligaer innen amerikansk fotball. Siden hvert lag kun spiller 16 kamper i løpet av en sesong, i tillegg til 2 playoff-kamper og Super Bowl, så er det ikke her like mange kamper som i andre amerikanske idretter.

Allikevel, med over 250 kamper totalt, så finnes det nok av muligheter for spill her. Og man trenger selvfølgelig ikke begrense seg til Super Bowl. Selv om denne kampen unektelig er høydepunktet i sesongen, så er Super Bowl oddsspill for mange en bonus etter en lang og spennende sesong, med mange jevne kamper der gevinstene fort blir store.

Publisert: 31/10/2019 · Sist oppdatert: 4/1/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.