Baseball odds

Odds på Baseball

Baseball blir ofte kalt USAs sport, og dette handler om den innflytelsen sporten har hatt på dette landet. Selv om sporten først oppstod i England på 1800-tallet, så er det liten tvil om at det er USA som er baseballen sitt hjemland. Dette er hjem til ligaen MLB, som forøvrig ender i World Series. Løst oversatt er dette verdensmesterskapet – tross at det kun er amerikanske lag med.

Grunnlaget for dette er på mange måter det samme som i amerikansk fotball og basketball også – det finnes simpelthen ingen andre nasjoner med klubblag som kan måle seg i disse idrettene. Så dominante er amerikanske baseball lag altså. Allikevel er baseball også populært sørover, nærmere bestemt i Karibien, så vel som i Sør Amerika. Det er også meget populært i Sør-Øst Asia, da spesielt i Japan og Sør Korea.

Du finner odds på Baseball hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betmaster

Betmaster

LES OMTALE

1500 NOK

4 x gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Her til lands er ikke baseball på langt nær like populært, men det betyr ikke at vi ikke kan nyte sporten. Den blir mer tilgjengelig for nordmenn i det flere strømmetjenester melder seg på i markedet. MLB har over årene blitt et produkt verden over, og mye av dette kan også tillegges mulighetene for oddsspill på baseball.

Odds på baseball

Oddsspill på baseball, selv om reglene er vidt forskjellige, minner på mange måter om spill på andre lagspill. Du spiller på oddsobjekter som kampvinner og resultat, men kan også velge spill på individuelle spillere. Oddsen er derimot noe unik innen baseball med så mange kamper – det vil si, dette er et tema i mange amerikanske sporter.

Der mange amerikanske idretter har dobbelt så mange seriekamper som for eksempel fotball, så slår baseball alle ned i støvlene. En baseball sesong er nemlig på 162 kamper – bare i grunnserien alene! Det innebærer at det er mer enn nok av kamper å spille odds på, men det er også viktig å holde et øye med om laget virkelig kommer til å gi alt.

Oddsen kan variere mye i den grad at spillere er skadet, suspendert, eller ett av lagene rett og slett bare hviler spillere. Selv om det kanskje virker som et noe høyt tall, så er også mengden kamper meget positivt for deg i lengden. Om du er en god oddsspiller, så bør de mange kampene til slutt, statistisk sett, gi deg en gevinst om du spiller på majoriteten av disse.

Slik fungerer betting på baseball

Som nevnt kan du både spille på kampvinner, resultat og individuelle spillere. Det kanskje aller viktigste før du begir deg ut på betting i baseball er derimot å forstå reglene til spillet. Dette vil gi deg en evne til å kunne følge kampene mye bedre, og dermed sette mer fornuftige live spill blant annet.

Det aller mest populære spillet innen baseball er utvilsomt kampvinner. Her er det verdt å merke seg at en ofte får gode odds, på grunn av at lagene er jevne, og det store kampprogrammet fører til at de beste lagene innimellom må hvile spillere.

Om du ønsker et litt sikrere spill, så kan handicap være lurt. Gi ditt favorittlag 1.5 runs ekstra, slik at du føler deg mer sikker. Oddsen her vil fortsatt veldig ofte være god. Du kan også spille på antall runs i en kamp, som i grunn minner om å spille på antall mål i en fotballkamp.

Dersom du ennå ikke føler deg selvsikker, så kan du også satse på oppgjør fremfor kamper. Grunnet de mange kampene i en sesong, så spiller lagene mot hverandre over flere dager for å spare på reiser. For eksempel kan SF Giants spille mot Baltimore Orioles over en periode på 3 dager, og du kan tippe hvem som går seirende ut med 2 av 3, eller kanskje alle 3 kampene.

Betting på turneringer som MLB og NCAA

MLB, eller Major League Baseball, er anerkjent som verdens beste baseball liga. Det er ikke mange ligaer som i det hele tatt nærmer seg, og derfor finner du i grunn ikke spill på så mange turneringen innen baseball. NCAA er derimot et unntak. Dette er collegeligaen for baseball, der de unge, håpefulle talentene som en dag skal utgjøre MLB spiller til daglig.

Både MLB og NCAA fungerer på den måten at grunnserien i grunn ikke er noe annet enn en kvalifisering til en utslagsturnering. Selv om vinneren av grunnserien blir anerkjent, så handler alt om å vinne sluttspillet. Du kan tippe på hvem som vinner blant annet World Series, sluttspillet i MLB, til meget god odds!

Dessuten, de fleste kampene i sluttspillet blir direktesendt over hele verden, slik at du kan følge med på spillene. Les deg opp mer på turneringene for å få innsikt i hvordan spillene fungerer – for det er tross alt ganske annerledes fra den europeiske modellen.

De beste bettingselskapene for betting på baseball

Alle de velkjente bettingselskapene tilbyr spill på baseball. Dette inkluderer Betsson, Unibet og Betsafe blant annet. Dessuten tilbyr disse tilnærmet helt like betingelser hva gjelder oddsobjekter. Det kan derimot være et lurt tips å holde et øye med hvordan dette utvikler seg mens sporten blir mer populær her til lands.

Du kan selv følge med på dette uten å registrere deg. Bare gå rett inn på deres sider, finn sportsbooken, og velg baseball spillene. Da kan du enkelt bedømme selv. Husk også på at de fleste kjente bettingselskaper har live streaming av baseball, men det kan være forskjeller i sendinger. Ta en titt, og se hvem som sender ditt favorittlag!

Sjekk oddsen på baseball flere steder før du velger sted å spille

Selv om spilleselskapene kanskje ikke er så forskjellige i henhold til oddsobjekter og live streaming, så kan selve oddsen på spillene variere. Dette er kanskje ekstra synlig innen baseball, der marginer spiller inn konstant. Slik som i mange andre amerikanske idretter, så slår dessuten alle hverandre til stadighet.

Derfor er nok det beste tipset om du skal spille på baseball å følge med på hva oddsen er hos de forskjellige sportsbookene. Kanskje vil den beste strategien være å registrere en bruker hos samtlige. Uansett, lykke til med dine oddsspill på baseball!

Publisert: 13/6/2019 · Sist oppdatert: 1/4/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.