Basket odds

Legg et oddsspill på basket og øk spenningen 10 hakk neste gang du skal se favorittlaget ditt spille. Selv om basket har sitt største publikum i USA, ser spillet også økende popularitet her til lands. På denne siden finner du alt du trenger å vite om betting på basketball, inkludert hvor du finner best basket odds.

Basketball odds og betting

Når man er opptatt av en konkret idrett er det veldig lett å bli engasjert i et bestemt lag eller en utøver. Kanskje er det nettopp en eller begge disse to tingene som er årsaken til engasjementet. Eller det kan komme av at man tidligere utøvde denne sporten selv. Når man er engasjert i en sport er det også fort gjort at man gjerne spiller litt på denne idretten. Det reduserer ikke akkurat engasjementet, men samtidig er det ikke sikkert at spill basert på engasjement og følelser alene er så fornuftig om man har et håp om at det skal komme noe økonomisk av spillingen. Innenfor sportsbetting viser det seg nemlig at de som spiller basert på objektive kriterier som informasjon og analyser gjør det bedre økonomisk enn de som spiller etter hjertet.

Du finner odds på Basket hos disse bettingselskapene:

Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Odds på basketball

Selv om dette ikke er en stor sport i Norge, så har nok mange spilt basketball en eller annen gang. I andre land er sporten stor, blant annet i enkelte middelhavsland, og ikke minst i USA. Derfor er det også en stor sport når det kommer til sportsbetting, og i likhet med mange andre ballspill er det utrolig mye det kan spilles på. Man kan selvsagt spille på utfallet av enkeltkamper, om det ender uavgjort eller med hjemme- eller borteseier. Det kan plasseres langspill på hvem som vinner diverse ligaer, OL og hvem som scorer flest mål i disse.

I enkeltkamper kan det i tillegg spilles på mye annet: Som for eksempel hvor mange poeng det scores, hvor mange poeng borte- eller hjemmelaget lager, samt om antall poeng blir oddetall eller partall. Det kan spilles på seiersmarginen til hjemmelaget ved full- og halvtid, og etter overtid. Hvor mange poeng hvert lag lager i enkelte omganger og hvilket lag som vinner en konkret omgang. Som man skjønner er det mange alternativer for spill, og de nevnte er bare noe av det som det kan plasseres veddemål på i basketball. Vil du lære mer om sportsbetting kan du svinge innom vår bettingskole, hvor du finner viktig informasjon om betting.

Slik fungerer betting på basketball

Om man ikke allerede har forsøkt oddsspill på basketball er det enkelt og raskt å teste det ut. Først registrerer man seg og åpner spillkonto hos et bettingselskap. Når det er gjort finner man noe interessant å spille på, og så er man i gang. Imidlertid er det smart økonomisk å ikke kaste seg på det første og beste, men heller plassere et bet basert på gode analyser og oppdatert informasjon. Velger man den tilnærmingen er sjansene for økonomisk suksess betraktelig bedre.

Velger man å spille ut i fra objektive kriterier så lykkes man bedre i det lange løp. Holder man med et lag håper man jo alltid at dette skal vinne, men som det fleste med et favorittlag smertelig har erfart så er ikke dette alltid tilfellet. Derfor er det aldri smart å følge hjertet når man spiller. Selv om det smerter kan det noen ganger faktisk være smart å vedde mot favorittlaget om man ønsker at spillet skal ende med økonomisk suksess. Ved å basere spillingen på info, tips og statistikk er det enklere å gå i pluss økonomisk.

Statistikk og annen viktig informasjon hos bettingselskapene

Mange bookmakere deler fornuftige tips i forkant av en serierunde eller et mesterskap i basketball. Spill basert på disse anbefalingene gir sannsynligvis bedre avkastning over tid enn spill etter hjertet. Mange velger å plassere spill på såkalte vanlige odds som er spill før en aktuell basketballkamp starter, men innenfor basketball kan det også spilles på liveodds på mange av kampene. Det vil si oddsspill mens kampen pågår.

Flere av basketballkampene har også cashout, som innebærer at man kan avslutte og ta ut redusert gevinst om man føler at utviklingen i kampen går i negativ retning i forhold til det man spilte på. Et godt alternativ om cashout ikke er mulig, er å spille på liveodds. Med det kan man redusere skadeomfanget ved å vedde imot det man spilte på før kampen. Man får neppe like gode oddsbetingelser, men man reduserer i alle fall det økonomiske tapet.

Betting på turneringer som OL, NBA og ACB League

Innenfor oddsspill er det ikke tvil om at amerikanske NBA er størst og gir de fleste spillmulighetene. OL er også stort etter at det kom på programmet for første gang i 1992. Den spanske ACB League gir også mange spillsjanser. Det samme gjøre mange andre nasjonale ligaer i Europa og NCAA, som er den amerikanske college-ligaen. Norsk basket er det ikke så mange spillmuligheter på.

De beste bettingselskapene for betting på basketball

Om man aldri har prøvd seg på oddsspill innenfor basket tidligere kan man godt forsøke Unibet, Bethard og Betsson. Der finner man mange spillmuligheter og mye god informasjon. Ellers er det bare å titte litt rundt for å se hva som frister. Listen litt opp i denne artikkelen er et godt utgangspunkt.

Sjekk oddsen på basketball flere steder før du velger sted å spille

Det viktigste er imidlertid å spille der oddssbetingelsene er best. Det koster det samme å spille, men man vinner mer når man vinner. Tilbys det ikke oddsgaranti som kompenserer for spill til dårligere odds der man spiller, er det smart å ha konto hos 4-6 bookmakere. Da får man god fleksibilitet i forhold til å spille der oddsbetingelsene er best.

RELATERTE ARTIKLER

Publisert: 14/1/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.