Bundesligaen odds

Bundesligaen huser noen av verdens mest historierike klubber, og tysk fotball handler definitivt like mye om kultur som engelsk fotball. Atmosfæren er elektrisk enten det er på Allianz Stadion eller Signal Iduna Park. Dessuten er fotballen på et skyhøyt nivå, og dermed perfekt for oddsspill!

Odds på Bundesligaen

De beste bettingselskapene for odds på Bundesligaen

Bettingselskapene følger selvfølgelig med i timen, for ikke bare er Bundesligaen attraktivt med tanke på kulturen, men nivået på fotballen trigger også tipperne. Derfor tilbyr majoriteten av spilleselskap i dag en rekke gode spill på Bundesligaen. Det er gjerne ikke oddsobjektene, men heller oddsbonusene, som skiller selskapene her.

Odds på Bundesliga finner du her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Betsson

Skal du først ta nytte av de mange spennende kampene i Bundesligaen, så er det kjekt med en sportsbook som byr på mange oddsobjekter. Betsson har dette, og dessuten får du 100% i innskuddsbonus på ditt første innskudd opp til 2000 kr! Da har du mer enn nok av bonuspenger å satse med.

NordicBet

Tyskland er kanskje ikke i Norden, men NordicBet byr fortsatt på en rekke gode oddsobjekter her. NordicBet har dessuten innskuddsbonuser på dine 3 første innskudd som tilsvarer gratisspill på opp til 1000 kr. Kombiner spennende oddsobjekter med gratisspill hos NordicBet!

Fansbet

Bundesligaen er fansens liga, så hvorfor ikke benytte Fansbet? Her mottar du en bonus på 50% opp til 1000 kr. Dessuten vil halvparten av dine innsatser på tapte spill gå til din valgte favorittklubb, uansett om det er i Tyskland, her hjemme i Norge, eller et annet sted. Det er en perfekt måte å sette dine oddsspill!

Dette er Bundesligaen

Tysk fotball er involvert i kulturen mer enn noe annet sted – selv England! Det er fordi alle klubbene i Tyskland er eid av medlemmene selv, med noen få unntak som Wolfsburg, Bayer Leverkusen, og Red Bull Leipzig. Det gjør supporterkulturen i Bundesligaen nærmest helt uslåelig.

Dessuten er det verdt å merke at denne ligaen, som regnes som en av verdens mest underholdende, har ufattelig mange mål. Selv om tyskerne på den internasjonale scenen nok regnes for å være et maskineri som er gode i alle faser, så vitner Bundesligaen om deres fantastiske offensive kvaliteter.

Topp 3 i ligaen kvalifiserer seg til Champions League, mens 4. plassen entrer kvalifiseringen til Champions League. Dessuten havner 5. og 6. plass direkte i Europaligaen sitt gruppespill. Dermed er det en iherdig kamp om disse plassene hver eneste sesong, og da spesielt topp 3. Bunnstriden er også ofte tøff, der avgjørelsen kan falle siste serierunde.

Ligaen er ikke spesielt jevn sett over ett, men heller jevn i mindre grupperinger. Det er ofte jevnt mellom topp 3, mellom de som kjemper om Europaligaen spill, og de som kjemper helt i bunnen. Allikevel er Bundesligaen fortsatt en liga der alle kan slå alle, og nykommere som Red Bull Leipzig har satt fyr på hegemoniet til Bayern Munchen og Borussia Dortmund.

Oddsobjekter på Bundesligaen

Majoriteten av bettingselskaper tilbyr som nevnt tidligere de fleste oddsobjekter på Bundesligaen, og derfor er det heller innskuddsbonusene som skiller deres tilbud. Når det kommer til spill som er interessante for deg, så er for eksempel over/under et meget fristende alternativ i en høyt scorende liga!

Pre-match spill

Over/under befinner seg i kategorien av pre-match spill – altså spill en setter før kampen starter. Her kan du få meget gode odds i Bundesligaen. Dessuten kan du selvfølgelig spille på HUB, kampresultat, forskjellige typer handicap, og spillerspesialer som gule og røde kort. Det er her du finner desidert flest oddsobjekter.

Bundesligaen live betting

Ønsker du å spille underveis i kampen, da altså ved hjelp av live betting, så er dette også fullt mulig. Samtlige bettingselskap tilbyr en bred variasjon av spill underveis i kampene. De fleste spill som er tilgjengelige pre-match kan også spilles live, da med odds som er justert i henhold til spillets gang naturligvis.

Øvrige oddsobjekter

Er du heller av typen med god tålmodighet, og ønsker å spille på et oddsobjekt som strekker seg over en periode, så er dette også mulig. Da kan du for eksempel sette et spill på hvem som drar med seg ligatittelen hjem, eller hvem som scorer flest mål i en ”målbonanza” av en liga. Sistnevnte er aldri godt å si, og spillet byr på gode odds.

Bundesligaen byr i det hele tatt på en rekke forskjellige oddsobjekter, og dessuten kan du kombinere dine spill med live streamer hos mange bettingselskaper. I Norge kan du også naturligvis få tilgang til diverse TV-pakker og betalte streamingtjenester for å få med deg toppkampene. Da kan du sette oddsspill og følge med live!

Tidligere vinnere

Grunnet amatørstatus, og ikke minst verdenskrigene, så har ikke tysk fotball den samme historien som mange andre Europeiske land. Faktisk ble ikke fotball regnet som en profesjonell sport før i 1963 da Bundesligaen ble opprettet! Det gikk derimot bare oppover fra dette punktet.

Siden den gang har Bayern Munchen vunnet 30+ titler, og dermed rasket med seg halvparten av trofeene i Bundesligaen sin historie. Gigantene fra Munchen har tatt med seg drøssevis av titler på de siste 20 årene. Dette inkluderer 10 titler på rad de siste sesongene, noe som fremviser deres dominans.

Allikevel har de absolutt blitt utfordret i mange av disse sesongene, og Tyskland sitt nest beste lag de siste tiårene, nemlig Borussia Dortmund, har mange ganger vært nære de siste årene. Vi må dog tilbake til 2011 før vi finner deres siste tittel. Stuttgart, Wolfsburg, og Werder Bremen har også rasket med seg titler de siste tiårene.

Lag som Borussia Mönchengladbach og Werder Bremen har historisk sett mange titler, men har vært middelhavsfarere de siste sesongene. Dette kjennetegner på mange måter Bundesligaen – tidligere storheter klarer ikke holde resultatene gående. Bayern Munchen er rett og slett det eneste laget med kontinuitet i tysk toppfotball.

Allikevel blir forskjellene visket ut med penger fra spill i Europa, og spesielt Red Bull Leipzig har som sagt ymtet seg frempå og truet Bayern Munchen sin posisjon et par ganger. De siste årene er det dog storlaget fra Munchen som har vunnet, slik du kan se av listen nedenfor.

Siste 5 års Bundesligaen vinnere:

  • 2021/2022 - Bayern Munchen
  • 2020/2021 - Bayern Munchen
  • 2019/2020 - Bayern Munchen
  • 2018/2019 – Bayern Munchen
  • 2017/2018 – Bayern Munchen
  • 2016/2017 – Bayern Munchen
  • 2015/2016 – Bayern Munchen
  • 2014/2015 – Bayern Munchen
Publisert: 26/7/2019 · Sist oppdatert: 15/8/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.