Champions League odds

Champions League er en Europeisk turnering for de beste fotballklubbene på kontinentet. Denne turneringen regnes for å være mer prestisjefylt enn ligatitlene uansett hvilket land du velger. Blant enhver unggutt sine drømmer inkluderes det å vinne dette trofeet, og de fartsfylte kampene byr også på noen saftige oddsspill!

Champions League odds

De beste bettingselskapene for odds på Champions League

Mest sannsynlig kun i konkurranse med Premier League, så er Champions League den turneringen i Europa som spilleselskapene bryr seg aller mest om. Når kremen av kremen av Europeiske topplag her møtes til dyst, så melder de aller fleste spilleselskap seg på med en rekke gode betingelser.

Spill på Champions League her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

LeoVegas

LeoVegas gir deg som spiller en rekke gode spill på Champions League. Kanskje aller mest gunstig er det faktum at du kan spille på mobilen. Siden mange Champions League kamper er midt i uka, så kan dette komme godt med. Dessuten tilbyr LeoVegas å matche ditt første innskudd med to tilsvarende mobilspill opp til 2000 kr.

Fansbet

Fansbet er kanskje det ultimate spilleselskapet om du bryr deg om grasrota, men de byr også på gode oddsspill i Champions League. Skulle du derimot tape på et par av dine spill, så vil 50% av innsatsene gå til ditt favorittlag – enten det er et lag i Champions League eller Norsk 1.divisjon for eksempel!

Betsafe

Med det vingespennet Betsafe byr på, så bør det ikke komme som noen overraskelse at de også har gode betingelser for spill på Champions League. Dette inkluderer diverse oddsobjekter og live betting. Du kan også her nyte et risikofritt spill opp til 1000 kr basert på ditt første innskudd, og pengene kan naturligvis settes på Champions League.

Dette er Champions League

Champions League har sine røtter tilbake til 1955, og turneringen har siden vært kjent som den viktigste innen klubbfotball. Ingen andre kontinenter har en gang kommet nær å produsere en så viktig turnering for klubbene sine, og Champions League er derfor helt unik på verdensbasis.

Turneringen består av diverse former for kvalifisering. Først og fremst vil serievinnere i de Europeiske toppligaene kvalifisere seg. Allikevel må for eksempel ligamesteren i Eliteserien ut i kvalik. Så snart topplagene er kvalifisert, enten direkte eller gjennom utslagsrunder, så begynner gruppespillet i Champions League.

Det er på dette tidspunktet totalt 32 lag i turneringen, da fordelt på 8 grupper. I disse 8 gruppene går 1. og 2. plass videre til utslagsrundene, mens 3. plass går inn i utslagsrundene i Europa League. 4. Plass er helt ute av europeisk spill. Utslagsrundene baseres på hjemme og borteoppgjør.

Det er kun finalen som spilles basert på en enkelt kamp, og denne holdes på nøytral grunn. Finalen i Champions League er ett av de aller mest sette arrangementene i hele verden, og denne finalen slår blant annet Superbowl i USA rett ned i støvlene!

Oddsobjekter på Champions League

Som nevnt tidligere er ikke akkurat bettingselskapene sjenerte hva gjelder å tilby spill på Champions League. Her får du en rekke kjente og kjære oddsobjekter, slik at om du for eksempel har en spesifikk strategi, så kan du enkelt veve denne inn i dine Champions League spill.

Om du skal sette et spill pre-match, så er det utvilsomt her du finner aller flest spill. Da kampene er mellom topplagene, og de blir dekket verden rundt, så holder ikke bettingselskapene tilbake i det hele tatt angående oddsobjekter. Kampresultat, over/under, målscorere, og helt ned til detaljer som antall cornere er mulig å spille på her.

Skal du virkelig nyte spenningen i Champions League, så bør du dog se kampene live, og ikke minst gå for live betting som en aktivitet ved siden av. Live betting kan gi deg det ekstra elementet av spenning, men det er også en helt optimal måte å kunne se hvordan kampen utvikler seg – for først da å sette et spill!

Ønsker du heller å satse på spill for det lange løp, slik som vinneren av hele turneringen, eller kanskje toppscoreren, så kan du også gjøre dette. Siden spill på vinneren av Champions League er noe risikabelt, da dette tross alt er en utslagsturnering, så får du her god i odds i retur.

Det kanskje aller mest spennende ved å spille på Champions League er at enhver kamp her er verdt å se på. Du får kun servert toppfotball, og det er ingen spill på kamper her som du kan tenke deg at er kjedelige. Med spill på Champions League vil du garantert glede deg til hver eneste kamp og hvert eneste spill!

Tidligere vinnere

De 5 første sesongene av Champions League ble avspilt med Real Madrid som seierherrer. Gjennom årene skulle det derimot være mange lag som vant turneringen, og i nyere tid, mellom 1989 og 2016, var det ingen lag som vant mer enn ett på rad.

Da Real Madrid startet sin jakt på 3 titler på rad, så hadde faktisk ingen Europeiske topplag vunnet turneringen mer enn det ene året. Det hadde ikke skjedd at fjorårets mester gikk til topps siden Milan utførte bragden i 1988 og 1989 sesongen.

Dette understreker hvor ekstremt jevn Champions League er hver eneste sesong. Selv om de spanske lagene Barcelona og Real Madrid har dominert de siste tiårene, så har også engelske lag som Chelsea, Manchester United, og Liverpool kastet seg på i kampen om tittelen – og vunnet med stor suksess.

Går vi bare tilbake 2004 sesongen, så vant Porto selveste Champions League, da med Jose Mourinho bak roret. Alle kan vinne turneringen med den rette mentalitet, og i de senere årene er Ajax et godt eksempel på dette. Laget som ble slått ut av Champions League kvalifisering av Rosenborg skulle gå helt til semifinalen bare året etter!

Allikevel har de seneste 5 årene, slik du kan se nedenfor, vært dominert av noen av Europas beste lag, deriblant de spanske lagene Real Madrid og Barcelona.

Siste års Champions League vinnere:

  • 2015 - Barcelona
  • 2016 - Real Madrid
  • 2017 - Real Madrid
  • 2018 - Real Madrid
  • 2019 - Liverpool
  • 2020 - Bayern München
  • 2021 - Chelsea
  • 2022 - Real Madrid
Publisert: 19/7/2019 · Sist oppdatert: 15/8/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.