Odds på toppscorer i Eliteserien

Eliteserien toppscorer odds

Å tippe toppscorer i Eliteserien er ingen enkel øvelse. Det er mange faktorer som spiller inn – hvilke lag får angrepsspillet til å flyte, hvem blir den store overraskelsen og vil spilleren som bøtter innpå mål i starten i det hele tatt være i klubben når høsten starter opp? Alle disse ukjente og kjente faktorene må tas med når man skal spå hvem som til slutt står igjen som Norges fremste toppscorer.

Tippe på hvem som blir toppscorer i Eliteserien

For å tippe på hvem som blir toppscorer i Eliteserien, bør du opprette en egen konto på et bettingselskap som du finner på Internett. Her kan du registrere innskudd og deretter finne valg for Eliteserien og «toppscorer». Du vil få opp en liste med de mest aktuelle med sine odds som du da kan velge mellom eller «en annen». Du setter innskudd og så er du klar for å følge med gjennom hele sesongen på hvordan din mann klarer seg.

Odds på toppscorer i Eliteserien finnes hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Hvem blir toppscorer i Eliteserien 2022?

Det er mange om beinet for å bli toppscoreren i Eliteserien 2022. Både Molde, RBK og Bodø/Glimt har flere kandidater som kan få en skikkelig god sesong. Vi skal selvsagt heller ikke glemme at det kan komme flere overraskelser fra de andre lagene.

Hvem tror du blir toppscorer? Favorittene har gjerne lav odds, og på slike vinnerspill kan man ofte finne relativt god odds på "langskudd" som kandidater fra klubber som ikke antas å kjempe om titler.

Tidligere toppscorere i Eliteserien

Det er mange store og kjente navn som kan smykke seg med mange mål i Eliteserien. Den mestscorende av dem alle er Sigurd Rushfeldt som scoret hele 172 mål i sin karriere fordelt på Tromsø og Rosenborg. Rett bak, med 166 mål, følger Rosenborg og Bodø/Glimts Harald Martin Brattbakk. De som blir toppscorer i Norge forsvinner som regel ut av landet til en annen klubb. For eksempel Kasper Junker som skåret 27 mål i 2020 gikk videre til japansk fotball, Torgeir Børven som tok sine 21 mål med og dro etter hvert til Tyrkia i 2019 og Franck Boli som scoret 17 ganger i 2018, dro ut, men kom riktignok kjapt tilbake. Listen er lang over spisser som gjorde sitt for så å få oppfylt drømmen om proffspill i utlandet. Det er ikke ofte at det er en nordmann lengre som topper listen over de beste målskårerne – bare Børven har gjort det siden 2015 da Alexander Søderlund ble toppscorer i Rosenborg med 22 mål på 27 kamper.

Toppscorere i Eliteserien siste 10 år:

 • 2021: Ohi Omoijuanfo (Molde)
 • 2020: Kasper Junker (Bodø/Glimt)
 • 2019: Torgeir Børven (Odd)
 • 2018: Franck Boli (Stabæk)
 • 2017: Nicklas Bendtner (Rosenborg)
 • 2016: Christian Gytkjær (Rosenborg)
 • 2015: Alexander Søderlund (Rosenborg)
 • 2014: Vidar Ørn Kjartansson (Vålerenga)
 • 2013: Frode Johnsen (Odd)
 • 2012: Peter Kovacs (Strømsgodset) og Zdenek Ondrasek (Tromsø)
 • 2011: Mos (Tromsø)
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.