Odds på toppscorer i Europaligaen

Odds på toppscorer i Europa League

Det scores drøssevis med mål i Europa League og potensielle toppscorere er det mange å velge i. Det er derfor masse spillere å velge i når man skal tippe på toppscorer i Europa League. Hvem som til slutt tar tittelen som en av Europas mestscorende spillere vil også ha mye å si hvilke lag som kommer lengst i turneringen.

Tippe på hvem som blir toppscorer i Europa League

For å tippe på hvem som blir toppscorer i Europa League, bør du opprette en egen konto på et bettingselskap som du finner på Internett. Her kan du registrere innskudd og deretter finne valg for Europa League og «toppscorer». Du vil få opp en liste med de mest aktuelle med sine odds som du da kan velge mellom eller «en annen». Du setter innskudd og så er du klar for å følge med gjennom hele sesongen på hvordan din mann klarer seg.

Odds på toppscorer i Europaligaen finnes hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Hvem blir toppscorer i Europaligaen 2021/22?

Det er vanskelig å spå så tidlig hvem som kommer til å slå seg på brystet etter endt sesong, men noen tidlige favoritter kan vi likevel finne i Leicesters notoriske målscorer Jamie Vardy som fortsatt holder koken i fremre ledd på banen. Sammen med Eintracht Frankfurts Andre Silva er de to de to fremste oddsfavorittene til å vinne toppscorertittelen i Europa League. Det er som sagt viktig å være obs på at det kommer lag som er utslått av Champions League som utgjør en X-faktor i forhold til hvem som får muligheten til å kjempe om tittelen, men både Leicester og Frankfurt er to lag som fort kan nå langt i klubbturneringen og derfor også vil Vardy og Silva ha store muligheter til å skåre mange mål, slik at det er de som må bli naturlige oddsfavoritter i denne turneringa. Også Ciro Immobile (Lazio) må nevnes som en het kandidat.

Tidligere toppscorere i Europa League

Den som har scoret flest mål i Europa League er svensk og heter Henrik Larsson. Med sine 40 mål på 56 tellende kamper er han seks mål foran Nederlands Klaas-Jan Huntelaar. Radamel Falcao og Aritz Aduriz fra henholdsvis Colombia og Spania deler tredjeplassen på maratontabellen med sine 31 mål hver. Nevnte Falcao er den som har scoret flest mål i en og samme Europa League-turnering da han ble toppscorer med 17 mål i 2010/11-sesongen, da for portugisiske Porto. Det er faktisk ikke ofte at toppscoreren skårer mer enn 10 mål lengre. De siste årene har det bare skjedd ved to anledninger at toppscoreren har kommet over den magiske grensen på 10 mål i en turnering, da ved Olivier Giroud (Chelsea) i 2018/19-sesongen og ved Aritz Aduriz (Athletic Bilbao) i 2015/16-sesongen.

Toppscorere i Europaligaen siste år:

 • 2021/22: James Tavernier (Rangers FC)
 • 2020/21: Borja Mayoral (Roma), Gerard Moreno (Villareal), Pizzi (Benfica) og Yusuf Yazici (Lille)
 • 2019/20: Bruno Fernandes (Sporting CP/Manchester United)
 • 2018/19: Olivier Giroud (Chelsea)
 • 2017/18: Ciro Immobile (Lazio) og Aritz Aduriz (Athletic Bilbao)
 • 2016/17: Giuliano (Zenit) og Edin Deko (Roma)
 • 2015/16: Artiz Aduriz (Athletic Bilbao)
 • 2014/15: Romelu Lukaku (Everton) og Alan (RB Salzburg)
 • 2013/14: Jonathan Soriano (RB Salzburg)
 • 2012/12: Libor Kozak (Lazio)
 • 2010/11: Radamel Falcao (Atletico Madrid)
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 15/8/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.