Odds på vinneren av Europaligaen

Odds på vinneren av Europa League

De spennende og morsomme kampene med de litt mer «ukjente» lagene finner du i Europa League – klubbturneringen der de nest beste måler krefter med hverandre i samme format som andre klubbturneringer. Å tippe på vinneren av Europa League kan være en vanskelig oppgave, men samtidig like tilfredsstillende at man spår den korrekte vinneren av klubbturneringa.

Tippe på hvem som vinner Europa League

Du kan enklest tippe på vinner av Europa League ved å registrere en konto på et av bettingselskapene som du finner på internett. Når du har laget deg en konto og gjort et innskudd, kan du velge «Europa League» og tippe på hvem du tror som vinner og satse det beløpet som du selv bestemmer.

Hvem vinner Europaligaen 2022/23?

Real Sociedad og Eintracht Frankfurt er to lag som nevnes som favoritter foran årets Europa League-sesong. Det er et jevnt felt med mange lag som har mulighet til å vinne turneringen. Bayer Leverkusen, Napoli, Lazio og Lyon er fire andre lag som har god erfaring fra Europas turneringssystem som kan utfordre de beste.

Det er dog verdt å være obs på at de utslåtte lagene som er 3. plassert i sine respektive Champions League-grupper kommer inn i Europa League i utslagsrundene, slik at favorittfeltet vil bli ytterligere spisset med de lagene som ikke når opp i Champions League. Derfor er det for tidlig å konkret nevne en favoritt.

Odds på vinneren av Europaligaen finnes hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Disse har tidligere vunnet Europa League

Det er spanske Sevilla som er ekspert på denne turneringen. De har vært i hele seks finaler og vunnet dem alle og er klart mestvinnende lag her. De har nemlig dobbelt så mange turneringsseire som Inter Milan, Liverpool, Juventus og Atletico Madrid som alle har tre seire hver i turneringen. Sevilla vant sist i 2019/20-sesongen og det er de spanske lagene som har løftet Europa League-pokalen hyppigst med spansk seier i 13 utgaver av turneringen. Den 13. seieren kom i fjor da Villareal løftet pokalen på bekostning av Manchester United. Det er derfor ikke unaturlig å tenke seg til at også i år vil spanske lag stille sterkt og stabilt i denne turneringen på bakgrunn av historikken. I nyere tid er det faktisk bare to land som har fordelt Europa League-trofeet de siste ti årene; England og Spania, slik at det er tydelig hvilke land som gjerne kommer gjennom i turneringen som samler de nest beste.

Vinnerne av Europaligaen siste år:

 • 2021/22: Eintracht Frankfurt (Tyskland)
 • 2020/21: Villarael (Spania)
 • 2019/20: Sevilla (Spania)
 • 2018/19: Chelsea (England)
 • 2017/18: Atletico Madrid (Spania)
 • 2016/17: Manchester United (England)
 • 2015/16: Sevilla (Spania)
 • 2014/15: Sevilla (Spania)
 • 2013/14: Sevilla (Spania)
 • 2012/13: Chelsea (England)
 • 2011/12: Atletico Madrid (Spania)
Publisert: 13/8/2021 · Sist oppdatert: 7/9/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.