La Liga odds

Selv om en kan argumentere frem og tilbake hvorvidt Premier League eller La Liga er best, så er det få som benekter at La Liga er topp to i Europa. I den grad La Liga huser stormaktene Barcelona og Real Madrid, så er det nok av krutt i denne ligaen. Det gjør den til en generator av mange spennende oddsspill!

La Liga odds

De beste bettingselskapene for odds på La Liga

Ethvert bettingselskap med en sportsbook har odds på La Liga. Dette kommer i form av spill på samtlige kamper, så vel som en rekke oddsobjekter på hver og en av disse. Om du er på utkikk etter en fotball liga med et ekspansivt tilbud av odds, så er La Liga det perfekte alternativet for deg.

Spill på La Liga her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Betsafe

Betsafe byr på en stor sportsbook, slik at du får langt mer enn kun La Liga å spille på. Her får du også en bonus som gir deg et risikofritt gratis spill basert på ditt første innskudd. Setter du inn 1000 kr eller mer, så mottar du nemlig 1000 kr ekstra på din spillkonto – som kan benyttes til oddsspill på La Liga.

Fansbet

Fansbet tilbyr gunstige odds, og ikke minst en rekke oddsobjekter på La Liga. Her kan du motta en innskuddsbonus på 50% opp til 1000 kr. Husk dessuten på at 50% av alle dine tap går til din valgte klubb, enten det er i La Liga, her hjemme i Norge, eller et helt annet sted!

Unibet

Unibet fremstår som en av ekspertene på La Liga tips, og serverer dessuten mer enn nok oddsspill til å friste deg. De tilbyr også 2 forskjellige innskuddsbonuser for nye spillere. Den ene bonusen teller 200% i bonus opp til 1000 kr, mens den andre teller 500% i bonus opp til 500 kr.

Dette er La Liga

La Liga er først og fremst hjem til verdens to beste lag det siste tiåret, nemlig Barcelona og Real Madrid. De har vunnet en rekke Champions League titler seg imellom de siste 10 årene. Dessuten tilhører kongen av Europaligaen, nemlig Sevilla, også i La Liga, noe som gjør ligaen til en internasjonal suksess. Vi skal heller ikke glemme Atletico Madrid.

Selv om nivået hos topplagene her er skyhøyt, så har ligaen fått mye kritikk for forskjellene mellom topp og bunn. Det er ikke sjeldent å se lag som Barcelona og Real Madrid slå bunnlagene med relativt stygge sifre. Selv om dette innimellom forekommer i Premier League også, så er det et mer vant syn i La Liga.

Det er først og fremst fordelingen av TV-pengene som utgjør denne forskjellen. Dessuten har det faktum at Barcelona og Real Madrid, som allerede var storheter, har lyktes slik de har gjort i Europa, ført til et enda større skille som har helt bensin på bålet. Det er ikke dermed sagt at ligaen er kjedelig på noen måte!

I toppen kniver selvfølgelig Barcelona og Real Madrid side om side gjennom hele sesongen, og ofte er det El Clasico, det legendariske oppgjøret mellom de to stormaktene, som avgjør ligaen. Dessuten kjemper bunnlagene om å unngå nedrykk i den andre enden av tabellen helt til siste kamp ofte!

Oddsobjekter på La Liga

I den grad at La Liga kniver med Premier League om å være verdens beste liga, så er det liten tvil om at dette er en fantastisk liga. Derfor tilbyr de tidligere nevnte bettingselskapene, så vel som mange andre, diverse muligheter for oddsspill på La Liga. Her er alle oddsobjekter du kan tenke deg!

De mest naturlige spillene, nemlig pre-match spill, kommer i sine vanlige alternativ slik som HUB, resultat, over/under, handicap, og mye mer. Dessuten kan du også spille på målscorere, cornere, gule kort, og andre mer spesifikke og dermed mye bedre betalende spill.

Samtlige bettingselskap byr selvfølgelig også på muligheter for live betting, slik at du kan satse mens kampene foregår. Her kommer det også et bredt spenn av mulige oddsobjekter på enhver La Liga kamp. Siden du dessuten kan følge mange La Liga kamper hos bettingselskap med live streaming, så øker spenningen ytterligere!

Ønsker du heller å spille på ligavinner, toppscorer, eller andre spill som varer over en lengre periode, så er dette også mulig. Disse spillene kan betale godt, da det ofte er jevnt mellom Barcelona og Real Madrid. Du kan også sette slike spill underveis i sesongen når du har sett formen til lagene.

Bettingselskapene bryr seg i det hele tatt veldig mye om oddsspill på La Liga, og det er nettopp derfor utvalget her er så godt. Merk også at utvalgte kamper som nevnt blir streamet hos diverse bettingselskap, mens du også kan følge ligaen med TV-pakker og betalte strømmetjenester.

Tidligere vinnere

La Liga er en rimelig unik liga i den grad at de kun har hatt 9 forskjellige vinnere siden oppstarten i 1929. Dessuten har 3 av disse, nemlig Real Betis, Sevilla, og Deportivo la Coruña, kun vunnet 1 gang hver. Dette understreker ganske godt hvordan spansk fotball har blitt dominert av enkelte topplag.

Historisk dominerer Real Madrid, men de siste 2 tiårene har Barcelona kommet seg tett på med en rekke titler. Siden 2004 har disse 2 topplagene delt samtlige titler, med unntak av 2013/2014 sesongen, der Atletico Madrid ”stjal” tittelen fra Barcelona i siste seriekamp.

Siste års La Liga-vinnere:

  • 2014/2015 – Barcelona
  • 2015/2016 – Barcelona
  • 2016/2017 – Real Madrid
  • 2017/2018 – Barcelona
  • 2018/2019 – Barcelona
  • 2019/2020 - Real Madrid
  • 2020/2021 - Atletico Madrid
  • 2021/2022 - Real Madrid
Publisert: 22/7/2019 · Sist oppdatert: 15/8/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.