Ligue 1 odds

Ligue 1 odds

Den franske ligaen, Ligue 1, har et meget sterkt renommé i europeisk fotball og det er mange store fotballag som har preget det europeiske fotballandsskapet opp gjennom årene. Den franske ligaen er underholdende og fartsfylt og det å tippe på Ligue One gjør at spenningsmomentet blir enda gøyere for deg som følger med på «Championnat de France de football» som den heter på fransk. 

Odds på Bundesliga finner du her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Viktige datoer for årets Ligue 1

Serieåpningen er allerede gjennomført men det er flust av store kamper som venter utover høsten. Spesielt revansjesugende PSG mot regjerende mester Lille 31. oktober vil være et høydepunkt i høst. Også Lyon mot Marseille 21. november er et oppgjør som har litt historisk sus over seg. Siste serierunde før juleferie blir så sent som 22. desember og Ligue 1 starter opp 9. januar igjen med Lyon-PSG som en av godbitene. Ligue 1 avsluttes 21. mai, slik som de andre store ligaene i Europa.

Disse lagene deltar i årets Ligue 1:

 • Angers
 • Clermont
 • PSG
 • Nice
 • Nantes
 • Marseille
 • Lorient
 • Saint-Etienne
 • RC Lens
 • Reims
 • Brest
 • Rennes
 • Montpellier
 • AS Monaco
 • Metz
 • Bordeaux
 • Lyon
 • Lille
 • Troyes
 • Strasbourg

Slik gikk det i fjor

Det ble smått sensasjonelt da lille Lille knep gullet foran mektige Paris Saint-Germain, bare et poeng mer. Sensasjonen kunne ikke vært større enn da stjernegalleriet til PSG gikk på åtte tap i fjor. Rett bak på tredjeplass endte Monaco mens Lyon tok fjerdeplassen. Den gamle storheten Marseille kapret den viktige 5. plassen som ga Europa-spill men var over 20 poeng bak gullvinner Lille. I bunnen måtte Nimes og Dijon si farvel til toppseriespill, mens Nantes måtte spille kvalifisering for å unngå nedrykket. Det ble en målrik sesong for Lyon og PSG som var de eneste lagene som klarte å score mer enn 80 mål i fjor. Faktisk var det kun tre lag som snittet med 2,0 mål per kamp i fjor, noe som tyder på en jevn og tett liga der kampene gjerne ikke inneholder mange mål. Nedrykksklare Dijon fikk, kanskje ikke uventet, æren av å slippe inn flest mål med 73 baklengs, mens fremover ble det bare 25 rett vei. Alt i alt var det de fleste pratet om hvordan PSG måtte strekke våpen mot Lille som bare tapte tre kamper i løpet av sesongen og hadde det tetteste forsvaret av alle med bare 23 baklengs. Likevel scoret ikke Lille mer enn 64 ganger, altså 22 mål mindre enn sølvlaget PSG.

Prognoser og vinnerodds

Årets Ligue 1 har en stor og klar favoritt i Paris Saint-Germain. Klubben har styrket stallen med Argentinas store fotballsønn, Lionel Messi og offensivt utgjør PSG et ekstremt slagkraftig lag med Nymar Jr. og Mbappe fremover på banen. De er nok sammen med Monaco og Lille de lagene som de fleste ser for seg skal prege årets serie. Og PSG har ikke skuffet i sesongstarten med seks mål rett vei – altså tre mål i snitt. Fortsetter de den trenden, vil det bli vanskelig å avskrive Messi sin nye klubb. Det er verdt å holde et øye med Marseille, mens Lyon, Lille og Monaco er tre klubber som er utfordrere til PSG, men som har startet sesongen noe svakere enn ventet. Det blir nok like tøft som det alltid er i Ligue 1, men oddsfavoritten er og blir PSG.

Paris Saint-Germain er nok laget du finner den mest sannsynlige toppscoreren i årets Ligue 1. Med en av verdens beste midtbanespillere i Lionel Messi som kanskje den aller største favoritten til å score flest fra sin offensive posisjon i banen. Men også Kylie Mbappe fra samme lag er en naturlig favoritt og vi kan heller ikke glemme Neymar Jr. som også vil være med i kampen om toppscorertittelen.

I fjor var det Kylian Mbappe som tok tittelen med 27 mål på 31 seriekamper og ble fulgt av Monacos Wissam Ben Yedder og Lyons Memphis Depay. Klarer de sånn noenlund å bedre sine 20 mål fra i fjor til i år, er de også utfordrere til toppscorertittelen. Neymar Jr. spilte bare 18 kamper i fjor på grunn av skade, men scoret ni mål de kampene. Skadefri, er også han en utfordrer. Oddsfavoritten blir likevel Messi med Mbappe og Neymar Jr. jagende etter.

Årets «favoritt» til å rykke ned er det fort å automatisk si «de to opprykkslagene». I så fall skal Troyes og Clermont gå rett ned igjen, men det er også et spørsmål om Nantes fortsetter sin nedadgående kurve. I tillegg så kan Metz blande seg inn i nedrykksstriden. Oddsfavoritten vil uansett først og fremst være lille Troyes, mens Clermont heller ikke sitter trygt i toppdivisjonen.

Oddsobjekter på Ligue 1

Det er mange godbiter av noen oddsobjekter man kan spille på i den franske ligaen. Kombinasjonsspill på ulike kamper er en av mange tradisjonsrike måter å spille på, samtidig som man kan følge ekstra nøye med og spille på kampene mens de spiller (live odds). Man kan også tippe på hvem som blir toppscorer i ligaen, hvem som til slutt vinner ligaen og hvem som rykker ned. Kombinasjonene er mange og varierte slik at spenningen lever til siste slutt i Ligue 1 for deg som spiller på oddsobjektene. Vil Lille forsvare fjorårets tittel? Eller Paris Saint-Germain ta tilbake tronen? Vil Kylie Mbappe bli årets toppscorer, eller vil kollega Neymar Jr. vise seg skadefri fra i fjor? Berger Clermont plassen mot alle odds eller rykker de rett ned? Alle disse objektene kan man spille på, samtidig som man fortløpende kan tippe vinneren av de klassiske storkampene, som for eksempel mellom Paris Saint-Germain og Lille.

Når på året er Ligue 1-sesongen?

Den italienske ligaen startet opp 21. august 2021 og avsluttes ni måneder senere, 21. mai 2022.

Hvordan tippe på Ligue 1

For å tippe på Ligue 1 og de forskjellige oddskombinasjonene som finnes, er det smarteste å tippe på nettbaserte bettingselskaper som gir gode odds og høy ekspertise på ligaen. Har du det ikke fra før, så lager du egen konto på bettingselskapenes sider og et godt tips kan være å benytte seg av bonus-programmene som mange har. Da kan du med et innskudd gjerne få en innskuddsbonus som du deretter kan omsette i oddskombinasjonene som du selv ønsker. Sørg for at du velger et bettingselskap som tilbyr spill på Ligue 1. Når kontoen er laget, innskuddet er satt er det bare å sette seg ned og velge de kombinasjonene du ønsker å spille på, enten det er langodds, liveodds, resultatodds, toppscorer-odds eller nedrykksodds.

Publisert: 19/8/2021 · Sist oppdatert: 20/10/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.