Serie A odds

Serie A er en av de aller mest klassiske ligaene i Europeisk fotball. Turneringen som har pågått siden 1898 inneholder selvfølgelig storheter som Juventus, Internazionale, og AC Milan. Ligaen er dessuten hjem til flest Ballon d`Or vinnere om La Liga utelates, og det er dermed en perfekt liga for oddsspill!

Serie A odds og bettingsider

De beste bettingselskapene for odds på Serie A

Med alle sine intriger, så fremstår Serie A som en spennende liga å sette sine spill på. Her får du servert lekre detaljer, men samtidig strategi på høyeste nivå. Det ble ofte sagt før i tiden at et Italiensk lag aldri vil gi opp en ledelse. Selv om det kanskje ikke er sannheten lenger, så tilbyr bettingselskapene fortsatt mange spennende muligheter her!

Spill på Serie A her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Betsson

Betsson byr på en gigantisk sportsbook som selvfølgelig inkluderer spill på Serie A. Ikke bare kan du spille på alle ligakampene, men du får også en hel del oddsobjekter her. Legger du til det faktum at Betsson bidrar med en innskuddsbonus på 100% opp til 2000 kr på ditt første innskudd, så er Betsson et naturlig valg for oddsspill på Serie A.

Unibet

Hele Norges Unibet tilfredsstiller selvfølgelig Serie A gale nordmenn sine ønsker om oddsspill på denne ligaen. Velg mellom en innskuddsbonus på 200% opp til 1000 kr, eller 500% opp til 500 kr. Da har du mer enn nok midler til å spille på de mange oddsobjektene som Unibet byr på.

Dette er Serie A

Serie A kombinerer italiensk kultur og fotball på en dramatisk måte. Til tider er det fantastisk å se lidenskapen, mens det i andre tilfeller resulterer i saker som kampfiksing, filming, og statlig involvering. Det er allikevel problemer som dekkes over av tekniske finesser fra Søramerikanske importer og verdensstjerner.

Serie A er faktisk ligaen som har hatt flest Ballon d`Or vinnere bortsett fra La Liga. Det er vanskelig å argumentere for at ligaen når helt opp til Premier League og La Liga, men allikevel må Serie A sies å være blant de aller beste i verden. Lag som Juventus, Internazionale, og ikke minst AC Milan støtter opp om dette argumentet.

Ligaen kan på langt nær sies å være like jevn i toppen som andre Europeiske toppligaer, men det stopper ikke Serie A fra å ha en spennende bunnkamp, og ikke minst spennende kamp om plasser i Europa. Her er det kniving hver sesong, og vanligvis er ingenting avgjort før de siste par serierundene.

Interessenter for Serie A er nærmest blitt en kult her i Norge. Trenerprofiler som Lars Bohinen har uttalt sin kjærlighet for italiensk fotball og kultur, og han var kanskje den første som virkelig brakte den ur-italienske formasjonen 3-5-2 til Norge. Nordmenn betaler forøvrig årlig i dyre dommer for TV-pakker som inkluderer Serie A.

Oddsobjekter på Serie A

Serie A er blant verdens mest populære ligaer, og den inneholder en rekke stjerner på lag som hevder seg også internasjonalt. Derfor er det ikke overraskende at bettingselskapene her tilbyr mer enn nok av oddsobjekter. Dermed er Serie A en naturlig liga å søke etter potensielle oddsspill i.

De første spillene som vil være aktuelle er nettopp de mest populære. Spill på pre-match oddsobjekter som kampvinner, kampresultater, over/under, målscorere, diverse handicap, og mye mer er mulig her. Kanskje aller mest interessant er det å forsøke å tjene penger på uavgjort, da Serie A har mange forsiktige lag.

Bettingselskapene har selvfølgelig også diverse muligheter for live betting på Serie A. Dessuten, selv om streamingtjenester og TV-pakker byr på mye Serie A fotball, så finnes det også flere sportsbookies som har Serie A på sine live streamer. Da kan du se hvert spark på ballen, og ikke minst sette spill samtidig.

Ønsker du å ta en sjanse på å gjette hvem som vinner ligaen, så kan du selvfølgelig også gjøre det - det er imidlertid typisk lave odds for de store favorittene.

Det er verdt å understreke nok en gang at det beste aspektet ved oddsspill på Serie A muligens er det faktum at kampene er såpass tilgjengelige. Enten du har en TV-pakke, betaler for streaming, eller ser kamper gratis hos en sportsbook, så er Serie A en liga som er verdt å få med seg.

Tidligere vinnere

Juventus er helt suveren i henhold til titler i Serie A, og de trumfer førsteplassen med nesten 40 titler. Internazionale og AC Milan, byrivalene fra Milano, kommer på delt andreplass. Altså sitter de med så vidt halvparten av det antallet titler som Juventus innehar.

Flere av Juventus sine titler har kommet inn på rekke og rad de siste sesongene. Med andre ord er ”den gamle damen” som laget ofte blir kalt helt suveren. Det vil si, både Napoli og Roma har gitt Juventus kamp hele veien inn, og i flere av sesongene endte disse lagene kun få poeng bak storheten.

Det som kanskje sjokkerer enkelte fotballfans er at storlag som Napoli og Roma faktisk kun har vunnet henholdsvis 1 og 3 titler. Vi skal forøvrig helt tilbake til år 2000 før vi finner et gull til Roma, det som på de siste 20 årene er det eneste gullet som har havnet hos et lag utenfor trioen Juventus, Internazionale, og AC Milan.

Allikevel er ikke tidligere vinner alltid et signal om hvordan fremtiden vil se ut, og nye lag fremmer utfordringer for Juventus hvert eneste år. Med få forsterkninger kan både Napoli og Roma utgjøre en stor trussel i fremtiden.

Siste års Serie A vinnere:

  • 2014/2015 – Juventus
  • 2015/2016 – Juventus
  • 2016/2017 – Juventus
  • 2017/2018 – Juventus
  • 2018/2019 – Juventus
  • 2019/2020 - Juventus
  • 2020/2021 - Internazionale
  • 2021/2022 - AC Milan
Publisert: 22/7/2019 · Sist oppdatert: 15/8/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.