Friidrett odds

Med stjerner som blant annet Andreas Thorkildsen, Ingebrigtsen-brødrene, og ikke minst Karsten Warholm, så har friidrett vokst til en mer allmenn interesse i Norge over de siste årene. Samtlige stevner ruller over TV-skjermen, og nordmenn sitter klistret hver gang en nordmann er i ilden. Mange av disse sanker gevinster fra odds på friidrett!

Friidrett odds og betting

Odds på friidrett

Odds på friidrett er ekstra spennende da de fleste stevner blir direktesendt på TV. Dermed kan du kombinere dine oddsspill med å følge med på arrangementet live. Dessuten er friidrett noe som spenner bredt. Du kan nemlig sette spill på alt fra spydkast til 10.000 meter løp med Ingebrigtsen-brødrene. Under for eksempel OL kan dette gi gode muligheter for større gevinster med oddsbygging.

Beste bettingsider for odds på friidrett:

Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Interessen for disse brødrene har eksplodert med årene, og få vet for eksempel hvor langt yngstemann Jakob kan nå. Det samme gjelder Karsten Warholm, som gang på gang overrasker. Tross at disse utøverne er blant de beste i sine grener, så får en fortsatt god odds dersom en setter et spill på dem som seierherrer.

De beste bettingselskapene for betting på friidrett

Friidrett er under sin sesong alltid på menyen hos bettingselskapene, både i Norge og i utlandet. Det skal godt gjøres å finne et bettingselskap som ikke har friidrett i sin sportsbook. Å hoppe på det første og beste en ser er derimot sjeldent et godt alternativ. Du bør gjøre ditt beste for å finne det bettingselskapet som tilbyr best vilkår for dine spill.

Her er faktorer som god odds og et bredt utvalg av oddsobjekter de aller viktigste. Tar du en titt på aktører som Unibet og NordicBet, vil du allerede ha et godt utvalg av oddsspill på friidrett. De tilbyr dessuten gunstige betingelser i henhold til odds. Marginene her kan være gode å ha med seg, spesielt om du er nybegynner.

Dersom du er fersk innenfor odds på friidrett, kan det være lurt å dra nytte av oddsbonusene i markedet. Hos samtlige bettingselskap i det norske markedet vil du på et minimum kunne doble din innsats, slik at du har bonuspenger du kan satse med.

Dersom du er fersk innenfor odds på friidrett, kan det være lurt å dra nytte av oddsbonusene i markedet. Hos samtlige bettingselskap i det norske markedet vil du på et minimum kunne doble din innsats, slik at du har bonuspenger du kan satse med. Med det dobbelte i innsats blir dessuten gevinsten din fra oddsspill på friidrett doblet også.

Slik fungerer betting på friidrett

Friidrett spenner som nevnt om mange forskjellige typer sport. Uansett om du er fan av langdistanseløp, sprint, eller aktiviteter slik som spydkast og kulekast, så har de fleste bettingselskap noe for deg i god tide før mesterskapet begynner. Merk at de mer spesielle aktivitetene derimot kan være noe begrenset. Det er tross alt ikke alle nordmenn er så interesserte i kulekast for eksempel.

Det kan være en god idé å sette sine oddsspill på friidrett tidlig. Selv om du muligens kan oppleve skadede utøvere. Et tidlig spill er lurt, siden oddsen her vil være høyere. Du kan basere ditt spill her på formen tidligere i sesongen. Dersom du ønsker å minimalisere risiko, så bør du følge med på kvalifiseringsrundene, og se om din favoritt presterer her.

Oddsobjekter på friidrett

Det finnes en rekke forskjellige oddsobjekter for friidrett. Her er selvfølgelig det mest åpenbare hvem som vinner gullmedaljen. Du kan derimot starte dine oddsspill så tidlig som under kvalifiseringen, helt til siste runde, dersom den spesifikke sporten har runder så klart. Handicap, over/under, og ikke minst flere spesialspill er også aktuelle under odds på friidrett.

Dersom du virkelig skal få god odds, så er et oddsobjekt som rekorder viktige å analysere. Det å tippe på at Karsten Warholm skal slå verdensrekord i hekkeløp vil for eksempel gi deg en veldig god odds. Skal du i stedet minimalisere din risiko så mye som mulig, så bør et spill på for eksempel en av Ingebrigtsen-brødrene på pallen være et godt valg for deg.

Betting på turneringer som Diamond League, VM, og OL

Friidrett følger en ordinær syklus av mesterskap, der EM, VM, og OL vil arrangeres hver for seg hvert fjerde år. Hvert eneste år er til gjengjeld Diamond League arrangert, som er en samling av forskjellige stevner der sammenlagtvinneren stikker av med en stor pengepremie innenfor sin enkeltgren. Mange vil hevde at Diamond League er minst like viktig som, om enn ikke viktigere enn EM.

Allikevel er det liten tvil om at prioriteten hos utøverne ligger i mesterskap som VM og OL. Innenfor for eksempel langdistanseløp, der Ingebrigtsen-brødrene dominerer i Europa, er det først i møte med afrikanerne at de virkelige utfordringene dukker opp. De har til gjengjeld å for eksempel slå Kiprop og Cheruiyot, slik at en seier her vil bety veldig mye.

Dessuten er det verdt å merke seg at friidretten på mange måter regnes som den originale oppstarten for de Olympiske Leker. Derfor er respekten for denne idretten ekstra stor under dette mesterskapet. Med alle de forskjellige stevnene, og spreke nordmenn i front innen mange disipliner, så er det nok av spennende spill ved odds på friidrett.

Publisert: 31/10/2019 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.