Golf odds

Golf er utvilsomt en av idrettene i verden med mest klasse, og nå kan du også spille på golf odds. Fra de skotske slettene utviklet denne adelssporten seg til å bli nærmest allemannseie over årene. I dag konkurrerer profesjonelle golfspillere verden over i diverse turneringer og mesterskap, med millioner i premiepenger.

Golf odds

Sporten har vokst stort bare over de siste tiårene. Blant annet ble golf endelig en del av OL programmet igjen tilbake i 2016, noe sporten ikke hadde vært siden mesterskapet i 1904. I OL 2020 er det offisielt annonsert at golf nok en gang kommer tilbake på programmet. Dette understreker sportens popularitet verden over.

Du finner odds på golf hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Golf kan være en nervepirrende idrett med sine mange marginer, som ofte bare er spørsmål om millimetere. Ferdighetene som kreves er varierte, men presisjon og visjon er to av de kanskje aller viktigste som må på plass. For den som liker å tippe, så er det liten tvil om at golf kan by på noen gode oddsobjekter.

Odds på golf

Oddsspill på golf kan være en nervepirrende oppgave å begi seg ut på. Et sleivslag av proffene kan bety at innsatsen er tapt, men vinden kan også omdirigere et dårlig slag til et mesterlig resultat. Det er i det hele tatt de små marginene som gjør denne sporten så volatil.

Å spille odds på golf fungerer noenlunde slik som andre idretter, i det at du kan satse på et objekt som turneringsvinner for eksempel. Akkurat som med oddsspill på andre idretter er det dog viktig å sette seg inn i både oddsobjektene, og ikke minst hvor du finner de beste oddsene på golf.

Dette er fordi oddsen på golf kan variere en god del fra bettingselskap til bettingselskap. Bookmakernes jobb er å sette så nøyaktige odds som overhodet mulig, men innen golf er det vanskelig å sette oddsen riktig. For deg som har en god strategi for tipping på golf er derfor dette aspektet ved oddsen helt perfekt.

Slik fungerer betting på golf

Golf er en sport som er noe mer ”rett frem” enn mange andre idretter. Spillerne får for eksempel ikke kort, det blir ikke hjørnespark, frispark og straffer, og det er heller egentlig aldri noe spørsmål om spilleren ”scorer”, da samtlige spillere får ballen i hullet, med mindre de gir seg.

Som en følge av dette vil oddsobjektene på golf være noe mer innsnevret. Allikevel er bookmakerne kreative når de lager sine spill. Det mest vanlige spillet er å tippe på turneringsvinneren direkte, og dette spillet har, noe avhengig av hvem som spiller selvfølgelig, vanligvis en odds på rundt 10.00.

Ønsker du en noe lavere og mer sikker odds, så kan du heller satse på hvem som vinner en individuell runde. Golfturneringer deler ofte opp gruppen med spillere i A og B grupper, og videre inn i tidlig og sen gruppe. De beste spillerne blir spredt over gruppene, og dermed blir det å vinne gruppen noe mer forutsigbart.

Dessuten lar mange bookmakere deg også satse noe sikrere ved å tippe på at 1 av 2 spillere vinner turneringen. Skal du ned i virkelig safe odds derimot, så bør du satse på om spilleren ender topp 5, topp 10, eller topp 20 etter hver runde. Her kan det ligge gode penger.

Betting på turneringer som Masters, PGA Championship, British Open og U.S. Open

Det er liten tvil om hvilke turneringer som er mest populære innen golf. The Masters, PGA Championship, British Open og U.S. Open blir kalt de fire ”majors” turneringene. The Masters, som Tiger Woods på imponerende vis nylig vant, er subjektivt regnet som den mest verdifulle av mange.

Spill på disse turneringene gir gjerne ganske så gode odds – da ofte over 10.00 i odds på vinneren av turneringen i seg selv. Den høye oddsen reflekterer det faktum at samtlige av proffene deltar i alle 4 turneringene, noe som gjør nivået på spillet høyt i hver eneste turnering.

Dessuten er marginene små i selve spillet, og for eksempel kan småting som været spille en stor rolle for hvordan en enkelt golfspiller presterer. Allikevel kan du gjøre disse detaljene og den viktige informasjonen til en del av din strategi når du satser på de store turneringene innenfor golf.

De beste bettingselskapene for betting på golf

Du kan spille på de ovennevnte turneringene hos majoriteten av bettingselskapene. Gode alternativer her inkluderer bettingselskaper slik som Unibet, Betsson, Coolbet, Betsafe og Nordicbet. Samtlige tilbyr også innskuddsbonuser, slik at du har litt mer tilgjengelig for spill.

Det viktigste for deg vil nok være å finne ut av hvilke objekter som er tilgjengelige hos de respektive bettingselskapene. Dette kan du finne ut, selv uten å registrere deg, ved å besøke deres oddsseksjon, slik at du kan avgjøre deres utvalg før du binder deg.

Blant de ovennevnte bettingselskapene er det nok Betsson som har det beste utvalget, spesielt grunnet deres spesialer. De tilbyr blant annet muligheten for å spille på den best plasserte spilleren fra et spesifikt land til og med.

Sjekk oddsen på golf flere steder før du velger sted å spille

Golf er utvilsomt en sport med en spennende historie, og til den dag i dag vokser fortsatt populariteten. Det kanskje mest nevneverdige ved golf er hvor jevnt det faktisk kan være til tider. Med alle proffene pakket inn i de 4 store turneringene, så settes oddsen deretter.

Selv om oddsen vanligvis er høy hos alle bettingselskapene, så kan den også variere en god del siden marginene er så vanskelige å finne en fasit på. Dermed er det en god ide å sjekke oddsen hos flere bettingselskaper før du lander på et valg.

Med den høyeste oddsen mulig for de spillene du virkelig har troa på, så kan golf være en givende sport å spille på oddsen på. Det er riktignok ikke blant de mest populære objektene, men om du har en god strategi her, så er det ingen grunn til at du ikke skal kunne lykkes!

Publisert: 27/6/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.