Håndball odds

Håndball er sammen med fotball en av de mest populære idrettene blant nordmenn, og du kan nå spille på håndball odds hos mange bettingselskaper på nett. Spillet som foregår i et skyhøyt tempo kan til tider minne om fotball, men det finnes selvfølgelig noen vidt forskjellige regler. Sett bort ifra reglene er det dog mange andre aspekter som skiller disse.

Odds på håndball

Det kanskje mest nevneverdige med håndball er hvor mange mål sporten har i sine kamper. Dette skyldes den korte banen og det store tempoet, der skuddklokka tvinger hvert angrep til en relativt rask ende.

Her til lands har sporten vært populær lenge, men spesielt etter kvinnelandslaget startet sine triumfer, så har vi virkelig begynt å interessere oss for sporten. Kvinnene vant blant annet OL i både 2008 og 2012, mens herrelandslaget har tatt to sølvmedaljer på rad i VM. Vi er med andre ord helt i toppen i verdenseliten.

De beste stedene å spille odds på håndball:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
iBet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Det at sporten på verdensbasis inkluderer så mange nordmenn gjør at også de utenlandske ligaene kan være interessante. Med masse mål, god underholdning, og et spill som kan være vanskelig å tippe på til tider, så er det liten tvil om at odds på håndball kan føre til interessante spill.

Odds på håndball

Odds på håndball kan minne en del om oddsspill på fotball. Dog varierer kampene mye mer i hvem som holder på ledelsen, grunnet det store tempoet og de mange målene. Spill som kampvinner, handikap, totalt antall mål, og andre kjente oddsobjekter er blant annet tilgjengelig.

Ikke bare er håndball interessant i henhold pre-match odds, men det kan også by på noen godbiter om du velger live odds spill også. Dette stammer fra det faktum at underdogen fort kan ta ledelsen i et oppgjør der favoritten har en dårligere periode. Snapper du opp dette kan du satse stort til høyere odds enn pre-match.

Dessuten, ikke glem at oddsen er satt av bookmakere, og disse er også mennesker. Før du begynner å sette odds på håndball, så bør du overveie oddstilbudet i henhold til objekter, men også i henhold til hvor lav/høy oddsen er på enkeltspill hos aktuelle bettingselskaper.

Slik fungerer betting på håndball

Selv om håndball nok er en sport som er noe mer populær å spille selv enn å spille odds på, så finnes det et godt utvalg av spillobjekter på denne idretten. Mange av de samme oddsobjektene som kan spilles innen andre idretter, slik som matchvinner, over/under, handikap, osv. kan finnes her.

Bookmakere byr først og fremst på det åpenbare spillet HUB. Det vil si hvem du mener vil være matchvinner ved slutten av kampen. Videre vil nok handikap være det nest mest populære spillet. Her skal du for eksempel tippe om favoritten vinner med mer enn 7.5 mål, eller om de ville tapt dersom motstanderen ble ”gitt” disse målene.

Går man dypere inn i tilbudet av oddsobjekter, så kan en også satse på spill som totalt antall mål scoret, og selvfølgelig totalt antall mål av hjemme- så vel som bortelaget. Vanlige spill fra fotballkamper, slik som annullert spill ved uavgjort og dobbel sjanse, vil også være tilgjengelige her.

Det finnes dessuten også spesialer innen oddsspill på håndball. Dette kan for eksempel være spill på hvem som blir turneringens toppscorer, årets spiller, eller lignende spillerprestasjoner. I det hele tatt finnes det et godt utvalg av forskjellige oddsobjekter på håndball.

Betting på turneringer som EHF, OL, VM og EM

EHF, som er bedre kjent som Champions League blant håndballfansen, er den desidert største klubbturneringen. Akkurat som innen fotball, så har det nesten ikke noe å si hvordan det går i hjemlig liga, så sant denne turneringen er under beltet. Larvik vant denne på kvinnesiden seneste i 2010/11.

Skal du tippe på en slik turnering, så er det nesten umulig å gjette seg fram til hvem som skal vinne hvert år. De 10 siste årene har det for eksempel vært en ny vinner hvert eneste år på herresiden. Det gir dog deg som liker noe høyere odds noen skikkelig gode muligheter for høy risiko og store gevinster.

Kampene kan være ufattelig jevnspilte, slik som for eksempel Norge-Frankrike i kvinnenes VM i 1999. Her svaiet kampen frem og tilbake, men den ble ikke avgjort før etter hele 4 ekstraomganger. Norge gikk seirende ut av det som var et virkelig drama, og som for en oddsspiller virkelig hadde fått pumpa i gang.

De beste bettingselskapene for betting på håndball

Bettingselskapene vi kjenner til, slik som Unibet, Betsson, Betsafe og Nordicbet blant annet, har alle håndball som en del av sin portefølje. Det er fordi en sportsbook i ethvert nordisk land nærmest må inneholde en så integral sport.

Tilbudet av spillobjekter varierer ikke mye, men det er små forskjeller. Disse kan du se ved å besøke oddsseksjonen og klikke deg inn på håndballkategorien. Du trenger ikke en gang å registrere deg for å se dette. Slik kan du bestemme deg for spillutvalget før du velger deg ut et bettingselskap for dine spill.

Majoriteten av bettingselskaper som har håndball i sin sportsbook tilbyr spill på de skandinaviske, den spanske, tyske, polske og franske ligaen på et minimum. Det som nok skiller bettingselskapene innenfor kategorien håndball er de sporadiske spesialene som innimellom dukker opp.

Sjekk oddsen på håndball flere steder før du velger sted å spille

Håndball er utvilsomt en sport som er vevet inn i vårt nasjonale uttrykk. Tusenvis av barn og unge setter i gang med denne sporten årlig. Med mestere i Champions League, VM og OL, så er det liten tvil om at interessen er stor for håndball. Det er også interessen for odds på håndball.

Da turneringene og selv individuelle kamper til tider kan være ekstremt jevne, så får du godt betalt om du tipper riktige resultater. Merk dog også at disse jevne turneringene fører til splid mellom forskjellige bettingselskaper. Det betyr til tider ganske så forskjellige odds selv på samme spillobjekt.

Se deg derfor nøye om etter de beste oddsmulighetene for spill på håndball. I det korte løp er det kanskje snakk om desimaler, men fremover i tid kan disse marginene hjelpe deg på veien mens du tipper på håndball!

Publisert: 27/6/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.