Hockey odds

Hockey er en ekte folkesport i store deler av Norge, selv om vi sjelden gjør det spesielt bra på verdensbasis. Liker du betting kan du spille på hockey odds og satse penger på det hockeylaget som står ditt hjerte nærest. Eller er du kald nok til å satse pengene på motstanderlaget?

Ishockey betting

Mer om odds på spesifikke hockeyligaer lenger ned på denne siden ↓

Oddsspill er både spennende og engasjerende. Enda mer engasjerende er det når man er spesielt opptatt av en konkret sport, hvor man har et favorittlag eller en favorittutøver. Slike faktorer legger noe ekstra til oddsspillet, men det er ikke alltid at det er lurt å spille kun på sine favoritter. Innenfor sportsbetting er det de som følger en langsiktig og smart strategi med spill basert på objektiv informasjon som har den største økonomiske suksessen.

Spill odds på hockey hos disse bettingselskapene:

Visa innskudd
Olympus Bet logo

Olympus Bet

LES OMTALE

1000 NOK

50% reload opptil 500 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Bankonbet logo

Bankonbet

LES OMTALE

2000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
iBet logo
3000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Visa innskudd
Lilibet logo

Lilibet

LES OMTALE

5000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Odds på ishockey

Ishockey er en stor idrett innenfor sport og spill. I Norge er det ikke den største vinteridretten da nasjonalsporten langrenn får mest fokus, men likevel har vi en god hjemlig liga og landslaget markerer seg godt i ny og ned. Vi kan selvsagt ikke sammenligne oss med Sverige, Russland og nordamerikanerne i USA og Canada, men de som er opptatt av ishockey kan sin sport og spiller på odds med stort engasjement.

Et hav av spillmuligheter på ishockey

Siden dette er en stor sport på verdensbasis er det mye det kan spilles på. Man kan selvsagt spille på utfallet av enkeltkamper. Om det blir hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Det kan plasseres langspill på hvem som vinner ligaer og sluttspill. Selvsagt er det mulig å spille på toppscorere i de forskjellige ligaene. Og i for eksempel den nordamerikanske ishockeyen kan man spille på hvilke svenske og finske spillere som lager flest mål.

I en enkeltkamp kan det spilles med handikap, hvor storfavoritten ligger under med for eksempel 1,5 mål når kampen starter. Det kan spilles på om begge lagene scorer og hvor mange mål det i så fall blir. Det kan spilles på hvor mange mål som scores i ordinær tid, og hvor mange mål det blir totalt hvis kampen ender med overtid og straffeslagkonkurranse. Det kan også spilles på hvilke spillere som scorer i kampen og hvor mange mål de eventuelt lager.

Slik fungerer betting på ishockey

Mulighetene er, som man skjønner, mange om man vil spille odds på ishockey. Det er enkelt å spille om man har en spillkonto hos et bettingselskap. Da finner man det man ønsker å plassere et veddemål på og bestemmer hvor mye man vil spille for. Imidlertid er det fornuftig å ikke bare spille på noe man synes virker spennende. Det gir ikke nødvendigvis suksess. Man kan ha flaks, men over tid skal man ikke basere bettingen på flaks. Spillingen bør heller basere seg på objektive kriterier som ekspertanalyser, statistikk og relevant informasjon som man eventuelt selv sitter på.

Ved å basere spillingen på dette er det lettest å oppnå suksess økonomisk. Å alltid spille på favorittlaget er godt for engasjementet, men det er ikke alltid favorittlaget vinner. Det kan ha en dårlig sesong, og kanskje er mange sentrale spillere er ute med skader. I slike tilfeller er det å følge hjertet mest sannsynlig det samme som å kaste bort pengene. Det smarteste økonomisk kan være å spille mot favorittlaget, eller å la være å spille på den aktuelle kampen.

Hent informasjon og statistikk hos bookmakerne

Hos bookmakerne kan man få mange fornuftige tips i forkant av en serierunde eller et mesterskap, og disse gir sannsynligvis bedre avkastning enn om man bare spiller etter hjertet eller magefølelsen. De fleste  som spiller på odds velger å spille standardodds før kampen starter. Men innenfor ishockey er det også mye som kan spilles til liveodds. Det vil si mens kampen pågår. Mange kamper tilbyr også oddsspill med cashout. Det betyr at man kan velge å ta ut en mindre gevinst under kampen hvis man føler at utviklingen går i negativ retning i forhold til hvordan man har spilt. Finnes ikke muligheten for cashout kan liveodds være en grei måte å redusere skadeomfanget på. Da plasserer man rett og slett et veddemål på liveodds som er motsatte av det man spilte på før kampen. Oddsbetingelsene er normalt ikke like gode, men da reduserer man i alle fall det økonomiske tapet.

Betting på turneringer som VM, OL og NHL

I ishockey henger faktisk OL høyere enn VM. Av ligaene er det gjeveste å vinne sluttspillet i den nordamerikanske NHL, eller Stanley Cup som trofeet heter. Andre populære ligaer å spille på er russiske KHL, den svenske Allsvenskan og den norske Get-ligaen. Uansett om man spiller på et stort mesterskap eller en stor eller liten liga, så er spillmulighetene mange innenfor ishockey. Både når det gjelder odds og liveodds.

De beste bettingselskapene for betting på ishockey

Når man skal plassere et bet i ishockey så bør man uansett gjøre det der oddsbetingelsene er best, men gode steder å begynne for norske oddsspillere er hos Betsson, Unibet og Bethard. Der får man både mange spillmuligheter og ikke minst godt med analyser, tips og informasjon.

Sjekk oddsen på ishockey flere steder før du velger sted å spille

Imidlertid er det mest fornuftig å spille der man får de beste betingelsene. Om ikke din favorittbookmaker har en oddsgaranti som kompenserer deg for spill til dårligere odds, så er det smart å ha spillkonto hos 4-6 bettingselskaper. Det gir full fleksibilitet til å spille der oddsen er best. Det er smart siden kostnaden er den samme, men gevinsten blir større når man vinner.

Flere artikler om hockey odds:

Publisert: 14/01/2019 · Sist oppdatert: 30/09/2021