GET-ligaen odds

GET-ligaen er Norges øverste ishockey liga, med røtter tilbake til 1934. Selv om ishockey ikke når helt opp blant andre idretter her til lands, så er det fortsatt en viktig sport, og på verdensbasis er hockey meget populært! I denne beintøffe idretten finnes det også interessante oddsspill.

Odds på GET-ligaen

De beste bettingselskapene for odds på GET-ligaen

Da ishockey odds ikke er like populært som andre idretter, så kan det være lurt å være noe obs på hvilke bettingselskap en velger her. Selv om de fleste tilbyr majoriteten av spill, så er det altså enkelte som tilbyr ekstra spill. Skal du spille på GET-ligaen er det dessuten lurt å lete etter et bettingselskap rettet mot det norske markedet!

Finn odds på GET-ligaen her:
NordicBet logo
NordicBet
 • Knallbra oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 1000 kr + Oddsbygger
Betsson logo
Betsson
 • Stor oddsbonus
 • Tilbyr livestreaming
 • Ukentlige risikofrie spill
Oddsbonus 2000 kr + Risikofrie spill
Unibet betting logo
Unibet
 • Egen Bundesliga-bonus
 • Enormt utvalg av events
 • Seksjon med eksperttips
Oddsbonus 600 kr + Vervebonus
888sport logo
888sport
 • Bra oddsutvalg
 • God velkomstbonus
 • Fine mobilsider
Oddsbonus 1000 kr + gratisspill

NordicBet

NordicBet er det perfekte valget for oddsspill på GET-ligaen. Det er fordi de både er fokusert på hockey, og rettet mot det norske markedet for betting. Dessuten frister NordicBet med en innskuddsbonus over dine 3 første innskudd som tilsvarer opp til 1000 kr i gratisspill – penger som selvfølgelig kan settes på hockey.

Betsson

Med tanke på at Betsson originalt er et svensk spilleselskap, så tilbyr de også gode muligheter for spill på hockey. Svenskene elsker tross alt sporten, og det er kanskje derfor Betsson tilbyr en rekke oddsobjekter her. Du kan også motta 100% i bonus på ditt første innskudd opp til 2000 kr!

Unibet

Tross svensk opprinnelse, så er Unibet også et lite stykke norsk. Hockey er derfor selvfølgelig en stor del av deres nordisk inspirerte sportsbook. Unibet byr på diverse oddsobjekter, og du velger selv mellom oddsbonusen på 200% opp til 1000 kr, eller 500% opp til 500 kr.

Dette er GET-ligaen

GET-ligaen huser Norges beste hockeylag, som for øyeblikket teller 9. Dette er etter Lørenskog ikke lenger fikk lisens til å spille aktivt. Det relativt lave antallet lag gjør ligaen meget tøff, og nivået er rimelig høyt – med tanke på at de færreste spillerne tross alt er helt profesjonelle.

Hovedsesongen beløper seg fra September til Mars, før lagene skal ut i enten sluttspill for å vinne tittelen, eller sluttspill for å unngå nedrykk. GET-ligaen er den eneste norske ligaen med denne amerikansk inspirerte strukturen. Dette systemet gjør derimot hockey meget spennende for tilskuerne!

Tross sluttspillet vil det kåres en vinner av hovedsesongen, men dette er det altså de færreste som bryr seg stort om. Alle lag bortsett fra de 2 nederste på tabellen skal ut i sluttspillet om å vinne tittelen, slik at den ordinære sesongen egentlig ikke har stort å si i GET-ligaen.

Verdt å merke seg ved GET-ligaen er også at dette virkelig er en sport som domineres av Østlandet. Samtlige lag, bortsett fra Stavanger, befinner seg her. Det finnes faktisk ingen GET-ligaen lag nord for Lillehammer!

Oddsobjekter på GET-ligaen

Oddsspill på hockey generelt minner mye om spill på andre lignende lagidretter. Du kan sette dine spill før kampen, underveis via live betting, eller tippe på turneringen i sin helhet. Det er dessuten god dekning av GET-ligaen over TV og streamingtjenester, slik at du kan følge ligaen tett mens du tipper.

Den første typen spill, pre-match spill, spenner om alt fra kampvinner, til resultat, over/under, hvem som vinner enkelte perioder, og spill rettet mot enkeltspillere, slik som mål scoret, utvisninger, og mye mer. Det er under denne kategorien, slik som i de fleste sporter, at du finner flest spill.

Live betting har derimot en rekke spill også, da majoriteten av de du finner under pre-match kategorien. Fordelen med live betting på hockey er at du kan se an dagsformen til lagene, for deretter å avgjøre hvem som er mest på tå hev. Med lange og tøffe sesonger, så er live betting på GET-ligaen en viktig funksjon.

Du kan selvfølgelig også sette oddsspill på GET-ligaen med en noe lengre horisont. For eksempel kan du satse på ligavinneren, eller hvilket lag som vinner sluttspillet i GET-ligaen.

Tidligere vinnere

GET-ligaen har en lang og stolt historie, da tidligere selvfølgelig under andre navn. Vålerenga er utvilsomt det mestvinnende laget med hele 26 titler, men de har faktisk ikke vunnet siden 2009. Bak Vålerenga står Furuset og Forward med 7 titler, men disse konkurrerer ikke i GET-ligaen lengre.

Både Stavanger Oilers og Storhamar står også med 7 titler, og disse spiller i GET-ligaen til den dag i dag. Stavanger Oilers har forøvrig vunnet alle sine 7 titler siden 2010, deriblant 6 på rad mellom 2012 og 2017.

De siste 2 årene har derimot både Storhamar, og kanskje noe overraskende Frisk Asker, rasket med seg titler også. Dette understreker det faktum at GET-ligaen er en rimelig åpen liga, og med sluttspillet kan virkelig hvem som helst stikke av med tittelen her!

Liste over siste 5 års GET-ligaen vinnere:

 • 2019 – Frisk Asker
 • 2018 – Storhamar
 • 2017 – Stavanger Oilers
 • 2016 – Stavanger Oilers
 • 2015 – Stavanger Oilers
Hopp til verktøylinje