Motorsport odds

Å spille på motorsport odds er populært, i og med at det er utrolig mange spennende internasjonale arrangementer som finner sted hvert år. Formel 1 og rally er gjerne det mange av oss nordmenn forbinder med motorsport. I tillegg til disse er det også mange arrangementer på både 2 og 4 hjul som garantert faller i smak hos oddsspillere.

Motorsport odds

Mer om odds på ulike typer motorsport lenger ned på denne siden ↓

De beste bettingselskapene for betting på motorsport

Det finnes flere spennende bettingselskaper som er verdt et besøk om du ønsker å spille på motorsport odds. Betway, Unibet, Betfair, og BetToday er noen av de bettingselskapene som har satset stort på sporten.

Beste sider for odds på motorsport:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Samtlige av bettingselskapene tilbyr noenlunde de samme mulighetene innen betting på motorsport. Det er uavhengig av bettingselskap viktig at du setter deg inn i de ulike retningslinjene som til enhver tid er gjeldende på de ulike sidene.

Om du skal bestemme deg for hvilket bettingselskap som passer best for deg, bør du ta deg god tid til å oppdatere deg om hvilke fordeler og ulemper registrering av konto innebærer. En god og oversiktlig bettingside tilbyr gode hjelpemidler som blant annet en oversikt over alle resultater. Videre tilbys også informasjon, slik som analyser og statistikk som skal kunne bistå deg når du skal vurdere dine oddsspill.

Odds på motorsport

Motorsport byr på haugevis av oddsmuligheter til enhver tid, og i løpet av et år er det flere spennende arrangementer som finner sted. Blant annet går F1-sesongen gjennom om lag 8 måneder hvert år, noe som engasjerer samtlige av de som befinner seg i det internasjonale motorsportmiljøet.

Formel 1 er populært

Vedrørende betting og muligheter til å spille på motorsport odds, så vil de ulike spillalternativene bli opplyst om i forkant av hver sesong. For å spille på Formel 1-odds må du for eksempel finne alternativene «Drivers Championship» og «Constructors Championship». Disse to markedene domineres av flere individer og lag. De senere år har disse vært vunnet av blant annet Mercedes og Lewis Hamilton.

Ved arrangering av hvert enkelt løp på internasjonalt nivå, så er det muligheter for å spille på odds innen motorsport. På hver av Grand Prix turneringene kan du spille på odds i forhold til hvem som kommer til å vinne pol. I denne sammenhengen kan du satse på de ulike sjåførene og lag som du mener har en sjanse i forhold til det å vinne det individuelle løpet.

En rekke ulike typer motorsport å velge mellom

De internasjonale turneringene som kan være aktuelle i forhold til motorsport odds er blant annet nevnte Formula 1, men også Supercars, Motor GP V8, og Speedway. Om du spiller odds på en forutsigbar sport er det selvfølgelig enklere å høste inn gevinster. Når det gjelder odds på motorsport er det gjerne lett å tro at de ulike sjåførene og lagene som du kan spille på er stabile storfavoritter.

Dette er ikke alltid tilfelle, og det viser seg gang på gang at sjåfører lenger nede på resultatlisten også kan oppnå suksess ved de ulike arrangementene. Om du ønsker å satse på to- eller firehjulinger, så vil motorsport odds uansett by på høy spenning.

Slik fungerer betting på motorsport

Betting på motorsport kan være vanskelig om du ikke kjenner til noen av sjåførene i de ulike turneringene som finner sted hvert år. Men ved hjelp av ulike taktikker som du etter hvert vil tilegne deg, så vil det gå lettere når du skal spille på odds.

En av de viktigste tipsene som kan gis i forhold til betting på motorsport er å lese deg opp på de ulike sjåførene og turneringene som til enhver tid finner sted. Det første du bør gjøre om du har planlagt å spille på motorsport odds er å sjekke den aktuelle ledertavlen.

På ledertavlen vil du finne ut hvem som gjør det godt innen de ulike turneringene og mesterskap. En sjåfør som allerede har vunnet mange løp vil garantert kunne bli en sterk utfordrer i de kommende løpene også.

Oddsobjekter på motorsport

Det er ikke alltid lett å være siker på at du finner frem til riktig odds som du ønsker å spille på. Hvilket oddsobjekt som til enhver tid er det beste å spille på vil til enhver tid endre seg raskt. Oddsobjekter kan med andre ord defineres som spillobjekter.

Innenfor fotball for eksempel er en bortskjemt med diverse muligheter for spill. Motorsport odds er noe mer begrenset, og her får en ikke et så bredt spenn med oddsobjekter. Vinner av løpet, beste lag, beste rundetid, og flere andre objekter derimot tilgjengelig.

Selv om motorsport odds ikke er like utbredt som andre idretter, så er det ingen unnskyldninger om å ikke ha nok oddsobjekter å spille på. Det er for øvrig et viktig poeng når du velger bettingselskap at antall oddsobjekter som tilbys er en av dine prioriteter. Med flere oddsobjekter på motorsport, så kan du nemlig sette mer kvalifisert oddsspill.

Betting på turneringer Formula One WC, Dakar Rally, og Daytona 500

Turneringer innen motorsport finner sted flere ganger i året. Som nevnt er det her Formel 1 som gjerne er høydepunktet innen motorsport. Men i tillegg til dette arrangementet finnes det mange flere turneringer å glede seg til hvert år, slik som rally og Nascar arrangementer.

Innenfor Formel 1 er VM helt klart det viktigste arrangementet, og dette er faktisk mer å regne som en turnering gjennom hele sesongen. Her tevler sjåførene, samt utviklerne av bilene, om å dominere hele sesongen. Den som samler flest poeng stikker av med seieren og æren.

Dakar Rally er et annet spennende arrangement. Her tevles det i flere forskjellige kategorier, der utøverne skal kjøre sine biler og motorsykler gjennom ørkenen og tøft terreng. Ofte varer også disse løpene i lang tid, og ikke minst over en lengre tidsperiode totalt.

En må heller ikke glemme Nascar med Daytona 500, selv om denne sporten muligens ennå ikke har tatt helt av i Norge. Det er likevel fortsatt penger å hente på denne muligheten, dersom en følger godt med og setter gode spill!

Flere artikler om motorsport odds:

Publisert: 3/12/2019 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.