Formel 1 odds

Formel 1 består av flere ulike løp som sammen blir betegnet som «Grand Prix», og her er det mange spillemuligheter for de som liker odds på motorsport! Formel 1 (F1) tilhører motorsportens øverste klasse og ble grunnlagt allerede i 1950. Formel 1 blir regulert av Det Internasjonale Bilsportforbundet (FIA). De sett av regler som samtlige av førere og biler må etterfølge betegnes som «Formel». 

Odds på formel 1

Odds på Formel 1

Stadig flere oddsspillere velger å spille på Formel 1, som befinner seg i den øverste klassifiseringen av motorsport. Innen motorsport regnes Formel 1 som å være ett av de største høydepunktene. Her presser bilprodusentene grenser ved å benytte verdens beste sjåfører for å kunne konkurrere om fart og spenning i en hastighet på opptil 355 km/t.

Her presser bilprodusentene grenser ved å benytte verdens beste sjåfører for å kunne konkurrere om fart og spenning i en hastighet på opptil 355 km/t.

Over tusenvis av fans og tilskuere samles under hvert Grand Prix flere ganger i året. Formel 1 byr på høye hastigheter og spennende løp. Om du spiller regelmessig på odds vil du raskt finne ut av hvilke sjåfører som er blant dine favoritter.

Beste sider for odds på Formel 1:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Formel 1 vil av mange betegnes som ett av motorsportens høydepunkt. Med raske biler på spesialbygde baner er det ikke rart at underholdningsverdien til Formel 1 vurderes som meget høy. Spenningen er ekstra stor grunnet at det fra sesong til sesong skjer mange endringer i forhold til både løp, biler, og sjåfører.

Formel 1 byr på mange muligheter når det gjelder spill på odds. I denne motorsporten kan små endringer i løpet avgjøre hvilken bil som kjører inn til seier. På banen befinner det seg raske og støyende biler som er spesialdesignet for å yte mest mulig til enhver tid.

Enhver endring i forhold i forbindelse til løp vil kunne påvirke resultatet og vinnermulighetene til hver enkelt bil. Å spille på Formel 1 odds byr derfor på en spennende og underholdende opplevelse i forhold til mange andre oddsspill, der selv en liten regnskur kan snu alt på hodet.

De beste bettingselskapene for betting på Formel 1

Når du skal spille Formula 1 odds kan du velge mellom flere spennende bettingselskaper. Noen av de mest populære bettingselskapene innenfor Formel 1 odds er Unibet, Betway, og BetToday. Disse bettingselskapene tilbyr mange av de samme fordelene.

Allikevel anbefales det å nøye vurdere både fordeler og ulemper ved hvert av selskapene før du registrerer en spillkonto. Etter at du har registrert deg med en spillkonto vil du hos samtlige bettingselskaper bli tilbudt ulike velkomstgaver og fordeler.

Når du skal vurdere hvilket bettingselskap som passer best for deg er det viktig å velge en side som tilbyr tilstrekkelig informasjon om de ulike spillene. Ved å bruke sider som innehar nok informasjon om de ulike spillene kan du lettere lese deg opp om Formel 1 odds. Vanlige hjelpemidler er blant annet en god resultatoversikt, ulike analyser, og statistikker.

Slik fungerer betting på Formel 1

Betting på Formel 1 er en meget populær form for oddsspill. Det finnes flere gode grunner for at Formel 1 er en av verdens mest populære motorsporter. Grunnet blant annet fartsfylt underholdning på spennende baner over hele verden velger stadig flere å spille på Formel 1 odds.

Ved betting på Formel 1 odds kan du spille mens de ulike løpene pågår. Dette betegnes som live odds, og det har blitt nesten like populært som pre-match spill de siste årene. Tidligere kunne du bare spille på den sjåføren som du trodde skulle vinne, samt foretrukket bilfabrikant og lag.

Normalt kan du spille på hele 10 lag, der hvert lag stiller to biler hver. I en Grand Prix turnering deltar minst 20 biler ved start på en gang. En sesong består vanligvis av hele 21 Grand Prix turneringer.

Sesongen starter i mars og pågår helt til november samme år, slik at en får mange muligheter for spill.

Oddsobjekter på Formel 1

For å spille Formel 1 odds er det viktig at du til enhver tid er oppdatert på hvilke oddsobjekter som er tilgjengelig foran hvert spill. Oddsobjekter kan også betegnes som de spillobjekter som kan velges når du spiller Formel 1 odds. Formel 1 hadde som tidligere nevnt før bare et fåtall forskjellige oddsobjekter tilgjengelig.

I dag kan du derimot spille på en rekke andre alternativer, som blant annet den som befinner seg på toppen av resultatlisten, den som får den beste rundetiden, og ikke minst ulike former for handikapspill. Et Formel 1 løp foregår i flere timer, og det skal derfor lite til for at det skal skje uforutsette hendelser som blant annet blant annet enderinger i værforhold.

De ulike løpene er fordelt rundt på spennende baner over hele verden. Langsiktige F1-oddsspill tilsier at du spiller på det kommende vinnerlaget eller den kommende mesteren for sesongen. Du kan også spille på vinneren av ett enkelt løp. Ved Formel 1 live odds plasserer du sist men ikke minst de ulike innsatsene mens turneringen foregår.

Betting på Formel 1 VM

De fleste idretter har et bredt spenn med forskjellige turneringer i løpet av en sesong. Her skiller Formel 1 seg sterkt ut, da ethvert løp siden 1984 har vært rettet mot VM. Det er altså ingen andre turneringer som foregår i løpet av en sesong. Dette høres kanskje noe merkelig ut, men det er faktisk ganske spennende.

I praksis betyr det at hvert eneste løp er meget viktig for sesongen, og det vil aldri være slik at en seriøs sjåfør står over et løp for å hvile seg til et viktigere ett for eksempel. Dermed får en tilgang på skyhøy kvalitet hele sesongen gjennom, noe som også lover godt for oddsspill. Ofte kan en i andre sporter føle seg snytt når favoritten for eksempel hviler sine beste spillere i fotball.

Formel 1 VM har dessuten, som nevnt tidligere, løp over en periode på 8 måneder, noe som gjør sesongen lang. Med over 20 løp å spille på, så er det nok av oddsmuligheter her. Hvert eneste løp er altså VM, og kvaliteten og oddsmulighetene er alltid på topp innen Formel 1!

Publisert: 4/12/2019 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.