Nascar odds

Nascar odds og betting

Ikke bare gleder folk seg til å se sin favorittsjåfør rase forbi tribunene i høye hastigheter, men mange like også å prøve lykken med Nascar odds. Nascar er en favoritt for millioner av fans i USA. Det har faktisk blitt en kulturell begivenhet for visse deler av landet, der spesielt sørstatene er veldig opptatt av dette.

Odds på Nascar

Nascar ble offisielt grunnlagt i 1948 som en del av å øke interessen for billøp i USA. Frankrike og Belgia var nemlig på den tiden stedene for å se raske biler kjøre om kapp, og USA ville være med i kampen. Helt siden den gang har Nascar vært en av de kulturelle høydepunktene i de sørlige statene, og det er dessuten blitt en sport som også er anerkjent internasjonalt.

Beste bettingsider for odds på Nascar:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

I dag sendes Nascar i over 150 land rundt om i verden, noe som har gjort det mulig å dele dette kulturelle ikonet fra sørstatene med et internasjonalt publikum. Nascar er et sjeldent eksempel på hvordan en moderne oppfinnelse har blitt en integrert del av en langvarig kultur.

Når det gjelder spenning, så er Nascar kjent for å gi mye av dette, da sjåførene konstant kjemper for å ligge foran hverandre. Mange Nascar-fans søker å øke spenningen enda litt ekstra ved å satse på hvem de tror er mest sannsynlig til å dra med seg seieren hjem. Da er oddsspill på Nascar et ultimat valg.

I en slik sport, der marginene betyr alt, så kan ingenting overlates til tilfeldighetene. Her er løperens tidligere form, bilen han kjører, banen, været, og mange andre faktorer i spill. Skal du sette et oddsspill på Nascar, så bør du absolutt få med deg hva det er som foregår her.

De beste bettingselskapene for betting på Nascar

Det er ingen Nascar løp i Norge eller Europa, og dermed må det sies at interessen her ikke er like stor. Allikevel er det fortsatt flere norske bettingselskap som tilbyr oddsspill her. Det er naturligvis fordi de har et internasjonalt spenn.

Bettingselskap slik som Unibet, Betsson, og Betsafe tilbyr altså oddsspill på Nascar. Det er derimot verdt å se noe lengre enn disse også, spesielt dersom en leter etter spesielle oddsobjekter. Dessuten kan det være en god ide å se etter gode oddsbonusene akkurat i den perioden du skal spille.

Bonusene og tilbudet av oddsobjekter endrer seg ofte, slik at om du skal sette oddsspill på Nascar, så er dette noe du bør følge med på. De beste bettingselskapene på Nascar er som oftest de som er best innenfor å tilby et bredt tilbud av oddsspill, og det er gjerne de best kjente bettingselskapene.

Slik fungerer betting på Nascar

For alle som tenker på å plassere en innsats på en hvilken som helst Nascar sjåfør, så er en viktig ting å huske at disse løpene nesten alltid ender med å være et spørsmål om små marginer. Ganske ofte avgjøres vinneren av en ørliten detalj, slik at resultatlisten for eksempel kan ha sekunder som skiller førsteplass og helt ned til tiendeplass.

Ganske ofte avgjøres vinneren av en ørliten detalj, slik at resultatlisten for eksempel kan ha sekunder som skiller førsteplass og helt ned til tiendeplass.

Dette er grunnen til at det er viktig å overlate så lite til tilfeldighetene som mulig. Hver eneste førerprofil og deres historie må ses gjennom med årvåkne øyne for å etablere et godt bilde av løpet. Ikke bare trenger deres tidligere løpstider å undersøkes, men arten av løpene må undersøkes i forhold til arten av det kommende løpet, slik at du ikke sammenligner epler med appelsiner.

Når du har gjort ditt valg av sjåfør, så er det på tide å plassere innsatsene dine. Her må du først og fremst vente til oddsen er publisert. Oddsen kunngjøres vanligvis noen uker i forveien, og den vil gradvis gå opp og ned i forkant av løpet, avhengig av baneforhold, sjåførenes status, og mer.

Når det er sagt, avhengig av bookmakeren din, så er oddsen kanskje ikke tilgjengelig før så sent som en uke før løpet. Uansett hvor sent eller tidlig oddsen er kjent, så er det viktigste med slike oddsspill å sørge for at du har så mye informasjon som menneskelig mulig før du tar noen irreversible avgjørelser.

Oddsobjekter på Nascar

Med turneringer så store som Nascar, så er det mange oddsobjekter du kan plassere en innsats på. Selv om Nascar ikke er så stort i Norge enda, så er dette en verdensomspennende sport. Derfor har de norske bettingselskapene som også opererer utenlands et ok utvalg.

Det bør derimot sies at utvalget er noe begrenset i forhold til populære europeiske idretter. Innen Nascar velger de aller fleste å satse på vinneren av løpet, men en kan også tippe topp 3, beste rundetider, og andre mer spesifiserte oddsobjekter.

Betting på turneringer som Cup Series, NXS, og Truck Series

Foruten dusinvis av regionale løpsserier, så er det tre viktige internasjonale løpsserier som både fans og eksperter følger nøye med. Den første er NASCAR Cup Series. Serievinnerne bestemmes av et poengsystem basert på hvor bra hver sjåfør klarer seg under løpene. Selve løpene er delt inn i to kronologiske komponenter.

De første 26 løpene, som omfatter den første fasen av hver sesong, sørger for å filtrere ut de 16 beste sjåførene, slik at de kan gå videre til neste fase. Den andre fasen består av 10 løp, hvor de resterende 16 førerne vil bli ranket basert på deres poengsum i fase en.

Den andre hovedserien er NASCAR Xfinity Series, eller NXS. NXS blir vanligvis annonsert av Nascar som deres "lilleputt"-turnering. Denne serien blir av mange sett på som et springbrett for kommende sjåfører som ønsker å bevise sin verdi, i håp om å sikre seg en plass i NASCAR Cup Series. Faktisk holdes denne serien av løp vanligvis i forbindelse med en cupserie for akkurat dette formålet.

Gander RV & Outdoors Truck Series er den eneste Nascar-serien som er fullt dedikert til pickup-racing. På grunn av den spesifikke karakteren av Truck Series, så er den rangert som den siste av de tre hovedseriene, men får likevel mye oppmerksomhet fra fans som har en spesifikk interesse for pickup.

Publisert: 4/12/2019 · Sist oppdatert: 17/2/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.