Rally odds

World Rally Championships er en internasjonal turnering som søker å bestemme de beste sjåførene, så vel som bilprodusenter fra hele verden, innenfor rallysporten. Disse løpene arrangeres gjennom året i alle hjørner av kloden og bringer inn tusenvis av deltagere som er ivrige etter å se sin favorittfører. Det er også en perfekt anledning til å teste rally odds for første gang.

Odds på rallysport

Odds på rally

Rally har blitt kjørt siden 1973, og sporten har fått en stadig mer internasjonal fanbase. Hvert løp som er en del av den årlige serien ligger på et nytt sted med et helt unikt terreng. Fra topper dekket med snø til flate ørkener, så bringer hvert løp spennende nye muligheter og utfordringer, og det gir fans noe nytt å se frem til hver gang.

Beste bettingsider for odds på rally:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betway logo
1000 NOK

Rewards Club

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

I disse løpene kan førerne til slutt ende opp med å skilles av bare sekunder, og til tider også millisekunder. Hvert løp er nesten garantert å holde alle på kanten av stolen, da førerne dessuten sjeldent kjører sammen. Dermed sitter en i spenning og ser bil etter bil race gjennom banen.

Som med mange spennende sportsbegivenheter som denne, så er det flere muligheter til å plassere et oddsspill og teste kunnskapen sin mot potensielle gevinster. Faktisk er odds på rally en veletablert plattform for å hjelpe deg med å glede deg over spenningen, ved å satse litt ekstra på din favorittfører.

Noen spenningssøkende adrenalinjunkier har brutt dette ned til en vitenskap. De vil bruke utallige timer flittig på å se på løpene og finne ut hvilken sjåfør som har de beste ferdighetene for dette spesifikke løpet, og de satser stort på dem for å tilfredsstille behovet deres for spenning. De som gjorde leksene sine og har litt hell på sin side kan ende opp med å tjene store summer med penger.

De beste bettingselskapene for betting på rally

Rally har historisk sett i Norge fått godt med oppmerksomhet grunnet Solberg brødrene. Allikevel kan det på ingen måte sies å være blant de mest populære sportene. Derfor er kanskje ikke utvalget det beste, og ikke alle bettingselskap tilbyr oddsspill på rally. De beste tilbyr derimot de oddsspillene du trenger.

Kjente og kjære bettingselskap som Unibet, Betsson, og Betsafe blant annet tilbyr odds på rally til interesserte spillere. Dessuten har disse 3 bettingselskapene ofte gode velkomsttilbud løpende. Når du bestemmer deg for å sette et par oddsspill på rally, så er det første du bør gjøre å sammenligne tilbudene hos disse bettingselskapene.

Slik fungerer betting på rally

Før du setter et oddsspill, så vil du måtte gjøre en god del research. Saken med motorsport odds er at seiersmarginene har en tendens til å være veldig små, og ofte avgjøres disse av millisekunder. Dette betyr at du virkelig ikke vil overlate noe til tilfeldighetene når du setter oddsspill.

Saken med motorsport er at seiersmarginene har en tendens til å være veldig små, og ofte avgjøres disse av millisekunder

Det anbefales på det sterkeste at du ser på førernes ytelse, spesielt på andre løp som ligner på det du satser på. Se også på sjåførens nåværende helse ved å bla gjennom de aktuelle nyhetskanalene, før du til slutt tar en avgjørelse på den du tror kan vinne dette.

Når du har bestemt deg for ditt gjennomtenkte valg, så er det på tide å plassere innsatsene dine. Bare ta turen til sportsbooken din og legg inn dine spill. Oddslisten vil bli bestemt vanligvis noen uker i forkant av løpet, men kommer kanskje ikke til din spesifikke sportsbooken før så sent som en uke før løpet.

Etter at spillet er satt, så vil oddsen bli låst inne, og denne kan ikke endres underveis. Oddsen vil gi deg multiplikatoren gevinsten din vil bli beregnet av, som videre er basert på hvor mye du satser på den aktuelle sjåføren.

Oddsobjekter på rally

Det er en rekke oddsspill som du kan plassere rallyløp. Ikke bare kan du satse på vinneren av VM, som jo er det mest vanlige spillet, men du kan også satse på vinneren av hvert enkelt løp selvfølgelig. Dette er grunnen til at folk er så besatt av å ikke overlate noe til tilfeldighetene her. Det er så mange forskjellige faktorer som spiller inn, slik som at en sjåfør som er god i en kategori kanskje ikke er god i en annen.

Du kan også satse på hvem som havner på topp tre, samt andre kombinasjoner av pallplasseringer. Videre kan du også satse på hele lag, med hensyn til hvor bra de gjorde det som et lag, i stedet for som enkeltpersoner. Du kan til og med satse på hvilke nasjoner som helhet som hadde den beste gjennomsnittlige poengsummen.

Som en generell regel, jo mer spesifikt oddsobjektet er, jo større er oddsen, og desto større blir gevinsten hvis spillet går akkurat din vei. Dette er grunnen til at det er så viktig at du følger godt med på oddsobjekter, da noen virkelig gode alternativer kan dukke opp her.

Betting på turneringer som WRC, WRC2 og Junior WRC

WRC er flaggskipet til rally. Det er her du vil finne de mest kjente navnene i sporten, og her konkurrerer de om den ypperste tittelen. Det er totalt 14 løp, som involverer fire forskjellige bilprodusenter som har med seg sjåfører, kartlesere, og resten av laget med mekanikere og ledere.

WRC2 er også populært innenfor rallysporten. Dette er en turnering som følger akkurat samme format som WRC, men med noe tregere biler og litt mindre velkjente sjåfører. Det var også en lagturnering innenfor rally, men WRC2 tok over for denne tilbake i 2013.

Junior WRC er ganske selvforklarende. Kommende sjåfører bruker dette som en plattform for å vise frem talentene sine i håp om å tiltrekke seg de rette sponsorene for å dra karrieren ett hakk opp. Er du virkelig interessert i rally og odds, så kan du fort tjene godt på å følge med her.

Med så mange arrangementer med så mange forskjellige kategorier spredt gjennom året, så er det noe for alle hva gjelder odds på rally.

Publisert: 4/12/2019 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.