Tour de France odds

Den 1. juli 2022 braker Tour de France løs for 109. gang. Vi har funnet de beste bettingsidene hvor du kan tippe på Tour de France. Les alt odds på Tour de France 2022 nedenfor.

Tour de France odds

Tour de France er viden kjent som verdens mest prestisjefylte sykkelritt. Sykkelrittet som foregår over vakre sletter, og i fantastiske fjellkjeder, fanger årlig blant annet en rekke nordmenn foran TV-skjermen.

Dessuten er det mange som er interesserte i å ta nytte av de gode oddsene som Tour de France byr på!

De beste bettingselskapene for odds på Tour de France 2022

Siden Tour de France tross alt er verdens største sykkelritt, så finnes det neppe bettingselskap uten spill på dette arrangementet. Tilbudet av oddsobjekter er mer eller mindre identisk her. Om du virkelig skal ta nytte av valget av bettingselskap, så bør du her fokusere på innskuddsbonusen!

Du kan tippe på Tour de France her:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Mr Green Sport logo

Mr Green

LES OMTALE

500 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Betsafe

Betsafe er en av de største aktørene innen sportsbookies i Norge. Mens du koser deg med etappene på TV, så kan du sette dine oddsspill på Tour de France her. Du mottar hos Betsafe et gratisspill som er basert på hvor mye du skyter inn ved ditt første innskudd. Setter du inn 1000 kr eller mer, så mottar du et omsetningsfritt gratisspill på 1000 kr!

Betsson

Betsson er et annet bettingselskap med en stor sportsbook, og her er Tour de France og sykling generelt en viktig del. Derfor finnes de fleste oddsobjekter du kan tenke deg her. Dessuten gir Betsson deg en gunstig innskuddsbonus som i dag teller 100% opp til 2000 kr. De matcher altså ditt første innskudd hos deres sportsbook!

Unibet

Unibet er også å anbefale for sine oddsspill på Tour de France. Denne sportsbooken er full av oddsobjekter, og med deres oddsbonus får du gode betingelser for dine spill. Unibet lar deg velge mellom en innskuddsbonus på 200% opp til 1000 kr, eller en innskuddsbonus som teller 500% opp til 500 kr.

Dette er Tour de France

Siden 1903 har dette sykkelrittet foregått først og fremst i Frankrike. I tillegg til Frankrike har også land som Belgia, Nederland, Sveits, Tyskland, og flere grenseland enten hatt en eller flere etapper ved seg. Totalt foregår rittet i dag over 23 dager, der 21 av disse er dager fylt med ritt, mens de 2 resterende er hviledager.

Det er med andre ord ikke mye hvile i vente for rytterne, og utmattelse, skader, og ikke minst velt spiller inn. På den mer positive siden, så spiller også god form, god lagstrategi, og mange andre faktorer inn. For å forstå akkurat hvordan dette fungerer i praksis, så er det viktig å forstå seg på de forskjellige trøyene i Touren.

Først og fremst er den gule ledertrøya beviset på hvem som kjører aller raskest totalt sett over de 21 etappene. Det er denne trøya som betyr aller mest, og mediene vil avbilde denne personen som vinneren av Tour de France. Videre viser den hvite trøya til hvem som er den raskeste rytteren under 25 år.

Tour de France deler også ut en hvit trøye med røde polkadotter, som er for den beste klatreren, og en grønn trøye som er for den beste spurteren. Trøyene er utvilsomt et mål for rytterne, men merk at enkelte ryttere ikke engang prøver å vinne trøya for seg selv. Disse kalles hjelperyttere, og deres oppgave er å hjelpe stjernen i laget til seier.

Oddsobjekter på Tour de France

Tour de France kommer med flere oddsobjekter, og i grunn er ikke spillene her så veldig forskjellige fra andre idretter. Du kan sette spill før rittene, underveis, eller for det lange løp om ønskelig. Du kan selvfølgelig også følge dine oddsspill på Tour de France tett med de streaming og TV mulighetene som finnes der ute.

Det mest populære spillet på Tour de France er utvilsomt å tippe på hvem som vinner den gule ledertrøya. Oddsen her er god, og du kan sette et spill på flere titalls ryttere som har en realistisk sjanse til å vinne. Det samme gjelder de andre trøyene, da altså klatre-, spurte-, og ungdomstrøyene.

Ønsker du å se an et ritt, så kan du velge å spille live. Dette er kjekt dersom du for eksempel ønsker å se om enkelte ryttere vil gå i brudd – og om du har troen på at de kan holde unna hovedfeltet. Brudd oppstår nærmest i ethvert ritt, men det store spørsmålet er om de klarer seg.

Noen våger også å spille på etappevinneren, men i motsetning til for eksempel fotball, så er dette faktisk et mindre populært spill enn live og langtidsspill. Dette bunner i det faktum at brudd kan oppstå, og ukjente navn kan vinne enkeltetapper. Dessuten er det alltid en fare for at rytteren med den gule trøya kan falle, og dermed ødelegge ditt oddsspill!

Allikevel byr disse spillene på meget gode odds, og følger du for eksempel med på profilen for etappen, så kan du velge en passende rytter. Er det for eksempel en etappe i fjellene, så vet du at ryttere med gode erfaringer i det terrenget vil være sterke. Men best er det nok uansett å følge rittene live, for deretter å sette sine spill!

Tidligere vinnere

Tour de France har blitt vunnet av diverse ryttere over årene. De mest suksessrike, som alle deler 5 titler hver, er Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault, og Miguel Indurain. Da Alberto Contador, som vant 2 titler totalt, la opp tilbake i 2017, gjorde han Chris Froome til den eneste nåværende aktive rytteren med mer enn 1 tittel.

Froome sitter på 4 titler totalt, hvorav 3 av disse kom de siste 5 årene. Han kan dermed fort passere de totalt 5 titlene som er rekord. Lance Armstrong passerte dette antallet med sine 7 titler, men samtlige ble trukket fra hans navn etter en dopingskandale.

Ikke bare har Chris Froome vært en dominerende kraft det siste tiåret, men også hans lag, nemlig Team Sky. De har stått for 7 av 10 gule ledertrøyer det siste tiåret, med navn som nevnte Chris Froome, Bradley Wiggins, og Geraint Thomas. De er uten tvil Tour de France sitt beste sykkellag i moderne tid!

Tour de France vinnere de siste årene:

  • 2020 – Tadej Pogačar
  • 2019 – Egan Bernal
  • 2018 – Geraint Thomas
  • 2017 – Chris Froome
  • 2016 – Chris Froome
  • 2015 – Chris Froome
  • 2014 – Vincenzo Nibali
Publisert: 15/7/2019 · Sist oppdatert: 4/1/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.