Tennis odds

Tennis har ikke sett den samme populariteten i Norge som for eksempel fotball og skisport. Likevel har sporten en trofast fan base, og mange av disse liker å plassere et spill i forkant av spennende tennismatcher. På denne siden lærer vi deg alt du trenger å vite om tennis odds og det som hører til.

Betfinal sportsbetting

For mange er sportsbetting en lidenskap. Det gir spenning og man lærer mye siden det ikke er fornuftig å plassere noen veddemål uten å ha satt seg inn i den aktuelle sporten. På spilleautomater er gevinster helt og holdent basert på flaks og tilfeldigheter. Når det kommer til oddsspill blir det annerledes fordi man med informasjon og kunnskap kan øke suksesssjansene. Er man ikke forfulgt av uhell kan man ved spill på sport bygge et fint overskudd over tid.

Odds på tennis

Innenfor sportsbetting er tennis en populær idrett. I sportseksjonene hos bettingselskapene vil man se at det er et godt spilltilbud på alle de store turneringene, for både kvinner og menn. I gode sportsseksjoner finner man også massevis av statistikk. Denne informasjon som kommer godt med når man skal spille på favorittutøveren eller en ny og spennende utfordrer.

Spill odds på tennis hos disse bettingselskapene:

Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
MobileBet logo

Mobilebet

LES OMTALE

2000 NOK

ukentlige gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Mange holder på med sportsbetting på bakgrunn av en spesiell interesse for en sport eller en idrettsutøver. Kanskje har man holdt med tennis selv. Det kan være en stor fordel når man spiller på odds. Har man en favorittutøver i sporten kan det føre til at engasjementet og spillingen blir større, men det er ikke nødvendigvis en fordel når man skal plassere et veddemål på en tenniskamp. Spiller man kun etter hjertet er det neppe det beste for lommeboken. Det fornuftige er å spille basert på relevant informasjon. Det betyr noen ganger å vedde mot favorittspilleren.

Slik fungerer betting på tennis

I tennis er det mest vanlig å spille på utfallet av matchen. Det er også det enkleste, siden det er bare to muligheter. Dermed har man i utgangspunktet 50% sjanse for å lykkes. Det er gode odds! I tillegg kan man ved hjelp av informasjon og statistikk forbedre disse ytterligere. Om man vet at en tennisspiller sliter med en albue er dette info som gjør at vinnersjansene til motstanderen øker. Nå er det ikke slik at god og oppdatert informasjon alltid sikrer suksess, men over tid gjør den det. Derfor gir spill på tennis basert på fornuft større suksess enn om man bare spiller etter hjertet.

Mange spillmuligheter på tennis

Innenfor sportsbetting kan det spilles på mye i tennis. Som nevnt hvem som vinner en konkret match, men det kan også plasseres langtidsspill på hvem som kommer til finalene og hvem som vinner en turnering og hvem som taper finalen. Det kan spilles på hvor mange sett som er nødvendige i enten dame- eller herrefinalen og om avgjørelsen faller i det niende gamet. Mulighetene er mange når det kommer til oddsspill på tennis. Dermed er det opp til en selv hva man føler for å spille på. Enten det er turneringer for lag eller individuelt, eller om man holder fokus på enkeltkamper.

I tennis kan det spilles på både odds og liveodds. Det vil si spill både før og etter kampstart. I de fleste tilfeller får man også de samme spillmulighetene, selv om oddsbetingelsene naturlig nok kan være svært forskjellige. For å øke spenningen og engasjementet ytterligere er det mange som gjerne driver live betting samtidig som de ser på en tenniskamp. Da blir det spill basert på det man ser i kampen. Har man spilt på odds før kampen startet er det også fornuftig å spille på liveodds om kampen ikke utvikler seg som man ønsket. I slike tilfeller kan nemlig liveodds benyttes til å redusere tapet, rett og slett ved at man spiller stikk motsatt av det opprinnelige veddemålet.

Betting på turneringer som OL, Wimbledon og French Open

I tennis er det mange turneringer i løpet av et år. Ingenting er større enn å vinne Wimbledon, men også andre store Grand Slam-turneringer som French Open, US Open og Australian Open engasjerer stort blant publikum, utøvere og oddsspillere. I tillegg kommer OL hvert fjerde år. Foretrekker man spill på lagturneringer er spesielt Davis Cup, men også Fed Cup populært på bettingfronten. Mulighetene er mange om man vil spille odds på tennis, enten det er enkeltkamper i turneringer eller langtidsspill i forkant av de store ATP-turneringene.

De beste bettingselskapene for betting på tennis

Ønsker man å holde på med oddsspill på tennis finnes det mange gode bettingselskaper. Hvor man spiller er selvsagt opp til den enkelte. Ingen selskaper har hovedfokus på tennis, så man får lete litt for å finne et selskap som har et tilbud man er fornøyd med. Aktuelle selskaper er for eksempel Unibet, Betsson, Bethard, Betfinal og Betfair. Der får man i tillegg mye annen informasjon i sportsbooken, som statistikk, resultatoversikt, tips og analyser og live streaming.

Sjekk oddsen på tennis flere steder før du velger sted å spille

Imidlertid er det beste rådet å spille der man får de beste oddsbetingelsene. Det er ikke alltid at de nevnte bettingselskapene har det. Har ikke bookmakeren din oddsgaranti slik at du kompenseres uansett, er det smart å titte litt rundt etter de beste oddsene. Med konto hos 4-6 bookmakere får du også full fleksibilitet til å spille der betingelsen er best. Og hvorfor ikke? Det koster uansett det samme å spille, men gevinsten blir større når du vinner.

Publisert: 10/1/2019 · Sist oppdatert: 30/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.