Skihopp odds

Skihopping er utvilsomt en integral del av vår kultur, også når det kommer til betting. Fra sporten har vi fått uttrykk som ”å hoppe etter Wirkola” blant annet. Der skihopp riktignok ikke er den mest populære idretten å utøve, så er den hver vinter blant de mest populære å se på. Nå har det også blitt populært å sette sine oddsspill på skihopping!

Odds på skihopp

Odds på skihopping

Skihopping er en kanskje enda mer ”sær” sport enn for eksempel langrenn og skiskyting. Allikevel er det samtidig en mer spennende sport for mange yngre. Det faktum at skihopperne til tider flyr på den lufta som presser under skiene gjør denne sporten til en ekstremsport du kan spille på!

Selve reglene for skihopping som sport, og hvordan du setter oddsspill på skihopping, er begge relativt enkle. Det er mannen eller kvinnen som hopper lengst i bakken, og det med best stil og nedslag, som tar med seg seieren hjem. Det kan derimot være nervepirrende når du venter på at din hopper skal sette utfor!

De beste bettingselskapene for betting på skihopping

Skihopping er en type oddsspill som nesten er helt unik til de sportsbookies som opererer i Norge. Derfor er det viktig at du ser deg godt om etter dette spillet før du registrerer deg hos en sportsbook. Følg også med på antall oddsobjekter, selv om de fleste nordiske sportsbookies mest sannsynlig tilbyr spillene du trenger.

Beste odds på skihopp finner du her:

comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betinia

Betinia

LES OMTALE

2100 NOK

reloadbonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Betsafe

Med svenske Betsson som eier, så tilbyr Betsafe selvfølgelig en sportsbook som er skreddersydd for oss nordmenn. Denne inneholder også diverse oddsobjekter på skihopping. Her får du også som ny spiller med deg en bonus som teller opp til 1000 kr i gratisspill, da avhengig av hvor stort ditt innskudd er!

NordicBet

NordicBet er mest sannsynlig det bettingselskapet som er best på å tilby spill på ligaer og idretter som er mer rettet mot det nordiske markedet. De tilbyr også mange oddsobjekter på skihopp. Hos NordicBet kan du i tillegg få fatt på gratisspill til en verdi av 1000 kr. Disse er avhengige av dine 3 første innskudd.

Betsson

En kan heller ikke glemme Betsson, som er et spilleselskap med svenske røtter. Selv om svenskene ikke er spesielt gode på skihopping, så er Betsson meget aktive i Norge. Derfor har de et godt utvalg av spill på skihopp, som du forøvrig kan kombinere med en innskuddsbonus på 100% opp til 2000 kr.

Slik fungerer betting på skihopping

Skal du virkelig bli god på å sette oddsspill på skihopping så er det bare å smøre seg inn med tålmodighet – bokstavelig talt. Det vil si, smøring av ski er en viktig faktor her også, men vær, da spesielt vind, og hvordan snøen ”oppfører” seg er også viktig. Det er rett og slett mange faktorer som ditt oddsspill bør basere seg på.

Vinden spiller først en fremst en rolle for om det i det hele tatt kan settes utfor. Er det for mye vind, så vil hopperne være i fare for store skader. Allikevel er noe medvind positivt, da dette selvfølgelig fører til bedre forhold for å ”fly” lengre ned i bakken. Vindforholdene kontrolleres fortløpende av eksperter.

Selv for de største turneringene holdes gjerne oddsen på hopprenn tilbake til kun kort tid før arrangementet setter i gang. Om du skal tippe på skihopping er det derfor lurt å følge med hos diverse sportsbookies for å se hvilken som leverer sine odds tidligst. Da kan du kanskje finne et kupp tidlig før hopprennet!

Oddsobjekter på skihopping

Skihopping har noe færre oddsobjekter enn andre idretter, men det er allikevel en del å velge mellom her. Du kan velge mellom å sette spill før rennet, underveis, eller for hele mesterskapet i seg selv. Dessuten, dersom du ikke har spilt mye på oddsen før, så er dette en fin introduksjon til oddsspill, og spesielt oddsspill på vintersport.

Blant spillene på hopprennet i seg selv, så kan en spille på 3 forskjellige hovedspill. Dette er det første hoppet, det andre hoppet, og hopprennet i sin helhet. Videre kan en også tippe på hvor langt hopperne vil hoppe, og stille to hoppere opp mot hverandre og tippe på hvem som hopper best.

Om du ønsker å tippe på vinneren av hopprennet, men ønsker litt forsikring fra første hopp, så kan du tippe live på skihopping. Her er alt du skal gjøre å vente til den første runden er over, for deretter å sette ditt oddsspill. Kanskje så du noen tendenser du virkelig likte, eller så bekreftet din favoritt med et dårlig hopp at det var godt du ikke tippet på han!

Du kan selvfølgelig også som nevnt tippe på hopprennet i sin helhet. Utover å tippe på vinneren av selve rennet, så kan du tippe på pallplasseringer, og ikke minst hvem det er som ender opp med å hoppe lengst. Spill på pallplasseringer kan være en god forsikring om du har en favoritt som du kanskje ikke vet om vil nå helt opp.

Betting på turneringer som OL, VM, og Hoppuka

OL og VM er kanskje de mest åpenbare mesterskapene å spille på i henhold til skihopping. Mesterskapene som er bundet til Vinter OL og ski VM foregår naturligvis hvert 4. år. For unge hoppere på vei opp og frem er dette store begivenheter, og det dukker ofte opp spennende talenter å sette pengene på her.

Allikevel er selvfølgelig OL og VM begge mesterskap hvor skihopping i stor grad blir overskygget. Feiringen av andre idretter gjør at skihopp ikke står i sentrum. Det gjør det derimot under Hoppuka, som mest sannsynlig er det mesterskapet som feirer skihoppingen på best mulig måte.

Her vil det over 4 forskjellige hopprenn rundt nyttår være mer enn nok av spill å sette på hopprenn. Hoppuka foregår i både Tyskland og Østerrike, begge meget gode hoppnasjoner. Om du virkelig skal få det meste ut av dine oddsspill på skihopping under Hoppuka, så kan du tross alt vurdere å reise hit også.

Skihopping som sport er et perfekt sted å starte om du er interessert i vintersport og ønsker å sette et par oddsspill.

Publisert: 29/7/2019 · Sist oppdatert: 21/3/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.