Skøyter odds

Det begynner å bli en god stund siden Johan Olav Koss vant 3 gullmedaljer under OL i Lillehammer i 1994. Likevel står skøytesporten fortsatt sentralt i Norge, og våre landsmenn er med som favoritter i nærmest hver turnering. Ved hjelp av odds på skøyter kan du gjøre tittingen på TV-skjermen ekstra spennende, og kanskje lander du også en stor gevinst!

Skøyteodds

Odds på skøyter

Folk flest begrenser oddsspill til idretter slik som fotball, tennis, hockey, og andre populære alternativer. Den dag i dag er derimot odds på skøyter for eksempel høyaktuelt. Få ting er mer spennende enn å følge utøverne på isen gjennom sving etter sving, mens du heier dem frem til det som også for deg kan bli en ganske så gunstig seier.

Beste bettingselskaper for odds på skøyter:

comeon logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Rabona casino
2100 NOK

10% cashback

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsafe logo

Betsafe

LES OMTALE

250 NOK

Få gratisspill verdt 250 kr hver uke til du vinner

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
betinia

Betinia

LES OMTALE

2100 NOK

reloadbonus

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Unibet logo
1000 NOK

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Det er liten tvil om at suksessen til nordmenn i denne sporten er en ytterligere faktor for hvorfor det kan være veldig kjekt å sette oddsspill på skøyter. Siden Koss vant på Lillehammer, så har blant annet navn som Håvard Bøkko og Håvard Lorentzen tatt over arven her til lands, med medaljer i både EM, VM, og OL.

De beste bettingselskapene for betting på skøyter

Selv om skøyter på ingen måte kan regnes som den mest populære sporten å sette oddsspill på, så tilbyr de fleste bettingselskapene dette i sin sportsbook når mesterskapene er rett rundt hjørnet. Ditt beste alternativ vil som alltid være å finne en god kombinasjon av høye odds og et bredt utvalg av oddsobjekter.

Kjente og kjære bettingselskap, slik som NordicBet og Unibet kan blant annet levere deg disse godene. For hvert store mesterskap, får du både gode oddssatser, samt en rekke oddsobjekter å velge mellom. Dermed kan du sette spill på akkurat det du ønsker, og ikke begrense deg til bettingselskapet sitt utvalg.

For hvert store mesterskap, får du både gode oddssatser, samt en rekke oddsobjekter å velge mellom.

Andre bettingselskap slik som Betsson, LeoVegas og til og med alternativer som muligens er litt mer unorske, kan være lure å ta en nærmere titt på. Bruker en her god tid på å sammenligne odds og objekter tilgjengelig, så kan en fort spare endel. Det som er desimaler her og nå blir i et langtidsperspektiv til tusenlapper.

Slik fungerer betting på skøyter

Skøyter er en sport som virkelig handler om marginer. Der en ofte argumenterer for at en fotballkamp for eksempel ble avgjort på bakgrunn av marginer, så er skøytesporten på et helt annet nivå. Her er det nemlig snakk om millisekunder som til tider skiller gull fra sølv, og distansen til selv de utenfor pallen er ikke alltid mye mer enn dette heller.

Skal du lykkes med dine oddsspill på skøyter, så lønner det seg å følge godt med på hvem som er i form. Tidligere løp samme sesong er for eksempel en god indikator, og sånn sett kan odds på skøyter på mange måter sammenlignes med andre utholdenhetssporter slik som langrenn og langdistanseløp.

Oddsobjekter på skøyter

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at det mest populære oddsspillet på skøyter er for vinneren av løpet. Her har selvfølgelig alle en klar vinner i sikte. En de satser på at vil ta med seieren hjem, og det kan fort være en nordmann. Allikevel bør oddsobjekter basert på pallplasser, samt over/under tid være interessante, så sant oddsen er god.

Løperne skal ofte gjennom kvalifiseringer, og dermed får du mer enn nok av oddsspill å bryne deg på. Allerede før kvalifiseringene kan du derimot satse på gullmedaljevinneren om ønskelig. Dersom du heller vil redusere din risiko noe, så kan det være lurt å se an hvordan kvalifiseringen går for din løper, og om han eller hun er pigg eller ei.

Betting på turneringer som EM, VM, og OL

Skøytesporten har både nasjonale og internasjonale turneringer og mesterskap. Her hjemme i Norge har vi selvfølgelig NM på skøyter. Selv om stevnet er populært og tiltrekker seg store, norske navn, så er det vanskelig å argumentere for at det kan måle seg med EM, VM, og OL.

Siden skøytesporten heller ikke har noe særlig fokus på lag eller ligaer, så er de 3 ovennevnte de viktigste mesterskapene i skøytesporten. Verdenscupen er også verdt å nevne. Dette er tross alt er en kontinuerlig turnering, som i de fleste andre vintersporter. Dette sikrer at du har oddsspill på skøyter tilgjengelig hele sesongen.

EM, VM, og OL foregår alle i kjente sykluser på 4 år innenfor skøytesporten. Populariteten til mesterskapene følger ikke overraskende den forenevnte rekkefølgen, der OL utvilsomt er enhver skøyteløpers mål. For de som setter odds på skøyter, er det naturlig å satse på så mange oddsspill som mulig underveis i mesterskapene. De dukker tross alt ikke opp så ofte.

Stereotypen om at nederlenderne er best på skøyter lever videre, og de har en favoritt i tilnærmet hvert eneste mesterskap. Allikevel står Norge fortsatt ofte som en av favorittene.  Derfor er også oddsspill på skøyter litt ekstra morsomt for oss nordmenn.

Publisert: 31/10/2019 · Sist oppdatert: 4/1/2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.