Oddstipping – Slik kommer du i gang!

Om man aldri har holdt på med sportsbetting, men har lyst til å prøve, så kan det være mye man lurer på. Det er mye å sette seg inn i og derfor kan det være greit med en liten introduksjon. Den introduksjonen finner du nedenfor!

888sport betting på mobil

Bilde: 888sport er et av bettingselskapene som er populære blant nordmenn akkurat nå.

Finn en god bettingside

Når man har bestemt seg for å utforske sportsbetting gjelder det å finne gode bookmakere. Før i tiden måtte man forholde seg til en fysisk kommisjonær som formidlet spill fra en til to spillselskaper her i Norge. Slik er det ikke lenger, i dag finner man massevis av bettingselskaper på nettet. Det betyr valg mellom mange alternativer, men samtidig muligheten til å velge en mindre bra aktør. I floraen av spillselskaper gjelder det derfor å velge et seriøst og anerkjent bettingselskap med en god oddsseksjon.

Nedenfor har vi listet eksempler på gode bettingsider for norske spillere:

888 Sport

888sport

LES OMTALE

1000 NOK

gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Betsson logo

Betsson

LES OMTALE

1000 NOK

300 kr gratisspill

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
LeoVegas logo

LeoVegas

LES OMTALE

3000 NOK

oddsboost hver uke

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+
Nordicbet logo

NordicBet

LES OMTALE

1000 NOK

FÅ OPPTIL 1000 KR I GRATISSPILL

Regler og vilkår gjelder. Spill med måte. 18+

Finn en bookmaker med et stort og godt spilltilbud

Når man skal velge bettingselskap kan man starte med et selskap man har hørt positive ting om tidligere. Det finnes mange veletablerte aktører med et godt rykte. Imidlertid holder det ikke kun med dette, spillselskapet må også ha et godt og interessant spilltilbud. Derfor gjelder det å finne en bookmaker som tilbyr spill på både odds og liveodds slik at man kan plassere veddemål både før og under et idrettsarrangement. Kanskje har man en favorittidrett som man foretrekker å spille på, men samtidig er det bedro desto flere idretter bettingsselskapet tilbyr spill på i Sportsbooken.

Velg en bettingside med godt tilbud utover spillmulighetene

Det er vel liten tvil om at spilltilbudet er viktig, men samtidig vil man gjerne at bookmakeren tilbyr mer i tillegg til dette. Mange foretrekker analyser, statistikk og annen informasjon som er viktig før man avgjør hva man vil spille på. Etter at man har plassert et veddemål på en idrettsbegivenhet ønsker mange å se dette på live stream. Resultatservice er også viktig for mange slik at man enkelt kan sjekke om man vant eller ikke. Et bettingselskap som tilbyr mye av dette i tillegg til selve oddsspillingen stiller sterkt når man velger bookmaker.

Sjekk også kundeservice, sikkerhet og annet

Før man bestemmer seg for spillselskap kan det også være greit å se hvor tilgjengelig det er om man har behov for komme i kontakt. Er det kundesupport 24/7 og kan selskapet kontaktes på mange måter? Viktig er det også at betalingsmetodene som tilbys fungerer godt for en, og ikke minst at disse skjer med sikker krypteringsteknologi. Hvor selskapet har spillisens er også viktig. Er denne utstedt av en anerkjent reguleringsmyndighet, er dette mye mer betryggende enn om det opereres under en lisens i en mer tvilsom jurisdiksjon.

Ta med deg velkomsttilbudet

Når valget har falt på et spillselskap starter man med å registrere seg der ved å legge igjen personlig informasjon. I forbindelse med dette vil man få tilbud om en sportsbonus eller et gratisspill. Som oftest er det knyttet til det første innskuddet man gjør. Dette er et tilbud fra bookmakeren som en påskjønnelse for at man valgte akkurat det konkrete selskapet. Slike tilbud er frivillige, men siden man får mulighet til å spille på bookmakerens bekostning er det bare å takk ja til det.

Husk imidlertid at innskudd må gjøres med riktig betalingsmetode. Ikke alle betalingsløsninger kvalifiserer for tilbud, så det er viktig å sette seg inn i betingelsene før man setter inn penger. Husk også at det som oftest er et minstebeløp for å kvalifisere for dette. Setter man inn et mindre beløp vil man ikke få tilbudet. Det er også viktig å benytte det tildelte tilbudet innen tidsfristen. Om ikke mister man det.

Les vilkår og betingelser nøye!

Sportbonuser og gratisspill tildeles med mange betingelser. Det er derfor viktig at man er klar over hvordan disse betingelsene fungerer. De to aller viktigste er omsetningskrav og minsteodds. Dette er rett og slett hvor mange ganger bonusverdien eller nettogevinsten av gratisspillet må omsettes før gevinstene kan tas ut i ekte penger. Og i tillegg til dette må det spilles til en minsteodds hver eneste gang man omsetter dette.

Spill på det du kan eller har fått gode tips om

Når man skal spille er det lett å gå seg vill i alle mulighetene. Et godt råd er å spille på en sport man kjenner godt, siden man da har best forutsetninger for å vurdere om oddsbetingelsene er gode eller ikke. Baser derfor spillet på egen kunnskap og/eller ved hjelp av analyser fra andre eksperter. Ikke spill etter hjertet, det er sjelden en god strategi om det ikke er laget til Supermann man spiller på. Lignende vurderinger må også tas i forbindelse med spesielle idrettsarrangementer som gir ekstra spillmuligheter. Det er også fornuftig å holde seg til singelspill fremfor kombinasjons- og systemspill.

Velg flere bookmakere etterhvert

Et tips til slutt er at man etterhvert som man blir tryggere på sportsbetting med fordel kan åpne spillkonto hos flere bettingselskaper. Grunnen til det er at den samme bookmakeren neppe har de beste oddsbetingelsene til enhver tid. Med konto hos flere bookmakere har man da full fleksibilitet til å spille hos den som har de beste betingelsene. Det koster det samme, men man vinner mer når man vinner.

Publisert: 27/5/2019 · Sist oppdatert: 29/9/2021

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta de siste nyhetene- og oppdateringene, samt flotte tilbud fra de beste bettingselskapene.