Betway

Betway sports logo
Betway
  • 100 kr gratisspill hver uke
  • Topp brukergrensesnitt
  • Stor på E-sports
Oddsbonus 1000 kr

Alle bettingselskaper som omtales hos oss har blitt grundig kontrollert. Betway er ikke noe unntak, og vi har selvfølgelig sjekket dette selskapet for å være sikre på at det er helt trygt å spille her.

Her er noen fakta om Betway:

Dette er en europeisk bookmaker. Betway opererer fra Malta under oppsyn av LGA, og er derfor underlagt kontroller som sikrer tryggheten til sine spillere, i forhold til innskutte midler såvel som forhold vedrørende rettferdig spill.

Selskapet ble startet opp i 2006. Vi kan trygt skrive under på at Betway har jobbet hardt for å være konkurransedyktige. Her finner du noen av de beste oddsene på markedet, og en nettside som er veldig lett å bruke. Dessuten har de bra velkomstbonuser og gode kampanjer gående hele tiden.

Betway har kontorer i London, Malt, Sør-Afrika og Australia. De har medarbeidere fra en rekke land, deriblant Norge og Sverige.

Deres programvare leveres av Microgaming. Fordelen med Microgaming er tryggheten til spillene; her kan man være sikker på at de strengeste sikkerhetstiltakene er på plass til enhver tid.

Trenger du kundeservicetjeneste kan du når som helst på døgnet kontakte Betway. De har etter våre egne erfaringer svært hyggelige servicearbeidere som står på for sine spillere hele døgnet (vi har kun erfaringer med de norske medarbeiderene innen kundeservice).

På Betways Odds finner du over 12.000 oddsalternativer, deriblant sportsbegivenheter fra Norge – og selvfølgelig mange i utlandet. Store og små begivenheter er det mulig å spille/tippe på her.

Har du iPhone og iPad kan du spille direkte via deres applikasjoner.

Siden Betway også tilbyr casino og poker i tillegg til odds, er det liten grunn til å lete etter andre steder å spille, dersom man ønsker stort utvalg finner du det meste her.

Vi anbefaler at man har spillekonto hos minst 4-5 forskjellige spillselskaper, men da på grunn av at det alltid vil være varierende odds hos de forskjellige spillselskapene. Noen er best på odds en gang, og dårligere andre ganger. Betway er imidlertid veldig god jevnt over på både odds og tilbakebetalingsprosenter, såvel som på velkomstbonuser og promoteringer.

Betway sports logo
Betway
  • 100 kr gratisspill hver uke
  • Topp brukergrensesnitt
  • Stor på E-sports
Oddsbonus 1000 kr