NordicBet

NordicBet logo
NordicBet
  • Knallbra oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 4000 kr

Før vi publiserer informasjon og anbefalinger av bettingselskaper her på vårt nettsted, sørger vi for at bettingselskapet er helt trygt å spille på for norske spillere.

NordiBet er etter våre granskende undersøkelser et helt problemfritt sted å spille, og til og med et bettingselskap vi kan komme med en spesiell anbefaling om: Dette er et av de beste norske bettingselskaper!

Målet til NordicBets er å tilby konkurransedyktig produktutvalg til kunder over hele verden, men hovedfokuset er på europeisk idrett, og innen de nordiske landene har de et spesielt bra tilbud. Og naturligvis har NordicBet også blitt populære i spesielt Norge, Sverige og Danmark som følge av denne satsingen. Her kan du tippe på lokale sportsgrener i hvert land, oddsene hos NordicBet er etter våre erfaringer svært gode, ofte har de med de aller beste odds.

Det er enkelt å begynne å spille poker, casino og odds spill på NordicBet. Det er også et enkelt valg å velge denne bookmakeren. Selv om det finnes mange andre gode alternativer, er NordicBet en av de aller beste.

Hvorfor bør du ha en konto hos NordicBet

Vi anbefaler at man har spillekonto hos flere forskjellige aktører, siden det alltid vil være varierende odds og ingen er alltid best hele tiden – dessuten får man ekstra bonuser om man spiller flere steder.

Se listen over alle selskaper og hvilke bonuser de har på vår hjemmeside – trykk på logoen vår øverst på denne siden for å komme til hjemmesiden og for å se denne listen!

Fakta om NordicBet

NordicBet er lisensiert og regulert: LGA (Llotteries and gaming authority) på Malta. Dette offentlige kontrollorganet holder ansvaret for alle spill på Malta, og dermed er NordicBet underlagt offentlig konrtroll. SKal du spille på utenlandske spillselskaper, er det en ekstra trygghet å vite at det er basert på Malta, ettersom dette er innenfor EU og gir en ekstra beskyttelse for spillerne.

NordicBet logo
NordicBet
  • Knallbra oddsbonus
  • Tilbyr livestreaming
  • Oddsbygger på mobil
Oddsbonus 4000 kr