Dette bettingselskapet er ikke lenger tilgjengelig. Nedenfor finner du de beste alternativene akkurat nå.

OM NordicBet

Nettside:

nordicbet.com/no

Etablert:

2002

Eier:

BML Group Ltd

Valuta:

NOK

Lisens:

Malta Gaming Authority (MGA)


TJENESTER

Mobilvennlig :

Live streaming :

Live resultater :

Kundeservice:

Live chat, E-post, Telefon


Bonusinfo

Minsteinnskudd:

100 NOK

Omsetningskrav:

3x til odds 1.5 eller høyere


BETALINGSMETODER

NordicBet

NordicBet sportsbetting banner

NordicBet er en kjent og kjær traver innenfor online betting i Norge. Med svensk eierskap og et stort antall kunder i hele Norden, er dette et av de mest veletablerte selskapene i bransjen. Utvalget av oddsspill og bonuser passer perfekt med norsk smak, og selskapets app er en av de beste. 

Oddsbonus hos NordicBet

Som ny kunde hos NordicBet kan du se frem til en omfattende velkomstpakke. Den består av gratisspill på hvert av dine 3 først innskudd. Gratisspillene du mottar som del av denne kampanjen er verdt til sammen 1000 kr. Det er en kjekk godbit å kose seg med, det.

Her har du oversikten: 

  Et gratisspill er for ordens skyld et spill som du kan plassere på en valgfri idrett fra NordicBets oddsmeny. Vinner du med et gratisspill, mottar du gevinsten rett på konto, minus innsatsen. Det gjelder en del betingelser for denne velkomstbonusen, som det kan være lurt å merke seg med en gang: 

   Foruten denne klekkelige bonusen, får nye spillere i tillegg en oddsboost. Det vil si at selskapet gir deg mangedobbelt odds på et utvalgt spilleobjekt – som regel en fotballkamp – hver uke. Nye spillere kan sette objektet med økt odds på et singelspill, og dermed vinne mye mer enn de ellers ville gjort. Gratisspill kan ikke benyttes i sammenheng med oddsboost. 

   Du kan ikke bruke dine gratisspill på hesteløp, men det er ingen grunn til å fortvile om du er en ihuga trav-fanatiker. NordicBet har nemlig en egen velkomstbonus for nettopp travløp. Den består av 100% opptil 1000 kr på ditt første innskudd. Her kan du altså spille på hest for dobbelt så mye som du setter inn på kontoen selv. Omsetningskravet for travbonusen er 8 x og kun spill på kuponger med over 1,50 godtas.   

   NordicBet byr på hyppige kampanjer for lojale kunder. Det dreier seg om gratisspill og innskuddsbonuser som dukker opp i ny og ne. Selskapet avholder også turneringer for oddsspillere fortløpende. Her kan det ligge flere 100 000 kr i premiepotten.  

   Bettingmuligheter hos NordicBet

   NordicBet er et bettingselskap som ble grunnlagt her til lands, og som retter seg mot Norden som marked. Det medfører at oddsmenyene er særlig godt tilpasset vår smak her i Norge. Klart du finner all slags fotball fra inn- og utland i utvalget. Det samme gjelder andre favoritter, sånn som håndball og skisport. Menyene er oversiktlige og enkle – blottet for unødvendig pynt og staffasje. Akkurat som vi norske tippere vil ha det.

   Idretter du kan tippe på

   Oddsmenyene hos denne bookmakeren er veldig komplett. Alle de store tippesportene er grundig representert, og du finner massevis av nisjeidretter også.

   Her har du noen av høydepunktene i utvalget: 

    Fotball er og blir den store yndlingen blant oddstippere her til lands, og hos NordicBet finner du ligaer og turneringer fra alle himmelstrøk, foruten grundig dekning av norsk fotball. Det er på sin plass å understreke at selskapet er blant de som virkelig satser på e-sport også. Her finner du odds på alle de mest populære e-sports-turneringene og -ligaene fra hele verden. I tillegg kommer et solid knippe med virtuelle idretter. Du kan satse å virtuell fotball, tennis, sykkelritt og mere til. På den måten kan du tippe hurtigere enn når du spiller på ekte saker. Dette tilbudet blir stadig mer populært blant norske tippere.

    NordicBet har en egen meny for hesteløp, hvor du kan boltre deg med trav og galopp fra veddeløpsbaner i hele verden. Også norsk trav er godt representert i utvalget. 

    Tilgjengelige spilleobjekter

    Du kan spille på så å si hva som helst hos NordicBet. Her foreligger det et virkelig digert utvalg av forskjellige spilleobjekter for en lang rekke eventer. Det gjelder i første rekke fotballkamper, men også andre idretter, sånn som tennis, e-sport, basketball og ishockey har et rikholdig utvalg av objekter per kamp. 

    Du kan spille forskjellige systemer, og benytte deg av funksjoner som odds-builder. På den måten kan du tippe akkurat sånn som du selv ønsker, på akkurat det du har mest lyst til. I det hele og store er dette et svært brukervennlig opplegg. 

    Live odds og live stream

    I dag forventer norske tippere å kunne velge blant et nesten like stort utvalg av liveodds eventer som pre-match-spill. Det er akkurat det du finner hos NordicBet. Liveodds har blitt høyt prioritert, og du kan spille live på et gedigent utvalg av fotballkamper og andre eventer. 

    Du kan også strømme et solid utvalg av topp sport via nettsiden eller appen til dette bettingselskapet. Det inkluderer en hel del topp fotballkamper, og andre populære idretter. 

    Betting på mobilen hos NordicBet 

    Du kan laste ned en egen app fra dette bettingselskapet. Via den får du enkel og oversiktlig tilgang til oddsmenyen. Du kan bygge kupongen din i en fei, og plassere spill på en meget effektiv måte. Dette er særlig kjekt for liveodds-spilling. Appen lar deg også følge en lang liste med eventer via live stream. 

    Også mobilversjonen av NordicBets nettside fungerer veldig godt. Altså kan du spille også via nettleseren på din bærbare enhet. Dette er et viktig pluss, all den tid appen ikke er kompatibel med iOS. Med andre ord må du holde deg til nettsiden om du har iPhone. 

    Øvrig spilltilbud

    Hos NordicBet, kan du hygge deg med andre typer spill enn betting også. Utvalget av spilleautomater er veldig stort. Alle de automatene som er mest populære her i Norge er å finne på menyen. Det inkluderer et stort antall jackpotautomater. Live casino-tilbudet er også fullverdig, med en lang rekke forskjellige spillebord tilgjengelig både i appen og på nettsiden. 

    NordicBet har i tillegg satset skikkelig på poker. Mange forskjellige pokerformater er tilgjengelige, og både nybegynnere og drevne pokereksperter kan finne et tilbud som passer her. 

    Innskudd og uttak

    Du vil kunne gjennomføre innskudd og uttak hos NordicBet ved bruk av en rekke forskjellige betalingsmetoder. Samtlige er sikre, og enkle i bruk. I de fleste tilfeller gjøres overføringer øyeblikkelig.

    I skrivende stund byr dette bettingselskapet på følgende betalingsalternativer: 

     Vi understreker med en gang at ikke alle disse metodene nødvendigvis gjelder for de av oss som er bosatt i Norge. Det foreligger en del restriksjoner når det gjelder å flytte penger herfra til utenlandske spilleselskaper. Derfor bør du kontakte kundestøtten til NordicBet før du skal gjøre første innskudd for å få helt oppdatert informasjon om hvilke muligheter som er tilgjengelige. 

     Kundeservice

     NordicBet har en ryddig og grei nettside. Du finner kjapt fram til informasjonen du behøver. En FAQ-seksjon med søkefunksjon er full av nyttig kunnskap, og du kan enkelt ta kontakt med selskapets kundeservice. De er tilgjengelige både på telefon, e-post og chat. Dette er et godt tegn, og gir en betryggende følelse av kvalitet og troverdighet. All info foreligger på norsk, og du kan også bruke norsk når du kommuniserer med kundestøtten. 

     Lisens, sikkerhet og annen info

     NordicBet ble grunnlagt av norske tippeeksperter i 2002. Ti år senere ble selskapet solgt til den svenske spillgiganten, Betsson AB for hele 700 millioner kroner. Merkenavnet er veldig sterkt her til lands, og er ensbetydende med sikker, pålitelig spilling innenfor trivelige rammer. 

     Det nåværende eierselskapet, Betsson AB, driver en rekke andre populære bettingsider, og omsetter årlig for mer enn 3 milliarder kroner. Selskapet er notert på børsen i Stockholm, og er å anse som et av de fremste foretakene innenfor nettbasert pengespill i verden. 

     NordicBet opererer i Norge under lisens fra spillemyndighetene i Malta, MGA. Det vil si at driften er underlagt strenge EU-lover for oddsspill og tilhørende aktiviteter. I det hele tatt har vi her med et av de mest tillitsvekkende og troverdige foretakene innenfor betting å gjøre. Ønsker du å spille hos et så norsk og trygt selskap om mulig, så er NordicBet et naturlig valg. 

     NordicBet oppsummert

     NordicBet er eksperter på å gi norske oddsspillere det norske oddsspillere vil ha. Det gjelder for en ryddig nettside hvor tipping står i fokus, en meny som dekker alle de idrettene vi er gladest i, og gunstige bonuskampanjer det faktisk går an å vinne penger med. La oss heller ikke glemme hyppige turneringer som gir dyktige oddstippere sjansen til å innkassere premier på mange titalls tusen kroner som belønning for kløktig tipping.    

     Appen til NordicBet er en av de aller beste av sitt slag, og lar deg både tippe på live odds, og følge en lang rekke kamper og øvrige eventer via live stream. Mobilversjonen av nettsiden er også svært brukervennlig. 

     Merkevaren nyter et svært solid omdømme her til lands, og eierne er kjente for å levere kvalitet i alle ledd. Kundestøtten er fullgod, og alt av lisenser og lignende er i den skjønneste orden. Vi ser ingen grunn til å ikke anbefale NordicBet til alle norske oddstippere. 

     Publisert: 02/11/2018 · Sist oppdatert: 07/10/2022

     OM NordicBet

     Nettside:

     nordicbet.com/no

     Etablert:

     2002

     Eier:

     BML Group Ltd

     Valuta:

     NOK

     Lisens:

     Malta Gaming Authority (MGA)


     TJENESTER

     Mobilvennlig :

     Live streaming :

     Live resultater :

     Kundeservice:

     Live chat, E-post, Telefon


     Bonusinfo

     Minsteinnskudd:

     100 NOK

     Omsetningskrav:

     3x til odds 1.5 eller høyere


     BETALINGSMETODER